KuLa2030 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 u mnie dziś otwarli lidla.;D i cieżko było tam wogle dojść.;D u mnie to nie zależnie od dnia i godziny ludzi jest full... Idąc do lidla zawsze trzeba pamietac za jak chcesz kupic duperele to lepiej tam nie isc, bo samo stanie w kolejce to bedzie z pół godziny Miałem juz nauczkę...
marcin1212 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 E tam ja lubie chodzić do lidla(jedyny supermarket wokolicy). Czasami zdarza mi sie tam być nawet 3 razy dziennie. Pozatym mają dobrą klime:)
Blue Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja tam bylem kiedyś w jednym właśnie jak były rzeczy rowerowe i swiecilo pustkami ;D. Ale co mnie najbardziej zdziwiło to ilość zapasów, po parę sztuk dosłownie[znaleźć portki w moim rozmiarze graniczyło w ogóle z cudem bo jak przyjechałem to małych już nie było] . Aha ;p też sobie dzisiaj sprawiłem pompkę stacjonarną z manometrem .
Mod Team Odi Napisano 23 Sierpnia 2007 Mod Team Napisano 23 Sierpnia 2007 No panowie, to kiedy zakładamy Lidl Pompka Fanklub?
fallout Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja kupiłem ten taki lidlowy zestaw naprawczy, w sakwie pod siodło. Klucze widać że długo nie pożyją a 15 do się połamie przy pierwszym odkręcaniu koła ale jak za 20zł to może być. Jak się wszystko rozwali to może sakwa się przyda No i dzwonek, ten najmniejszy za 4 zł bo stary mi się rozwalił przy dzwonie a ten nawet był ok Syfny jest, gwint się rozwalił przy przykręcaniu ale trzyma.
esc0bar Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Heh, no mi tez sie dzisiaj udalo trafic do Lidla. Wybralem sie tam o 8 rano i wpadlem zaraz po otwarciu sklepu. Kupilem sobie czarna kurtke i spodnie rowerowe. Ich jakosc i przede wszystkim cena zupelnie mnie zadowala. Nie musze miec "proelofirmowych" ciuchow. Wystarcza mi takie, w ktorych czlowiek dobrze wyglada i dobrze sie czuje. Zreszta odwiedzenia Lidla zaproponowal mi kolega, ktory jakis czas temu kupil tam podobny zestaw i do tej pory go uzywa. Mam wiec nadzieje, ze to co kupilem bedzie mi dlugo sluzyc. Przy okazji zakupilem sobie ta mala pompke. Jak na razie calkiem dobrze pracuje. Manometr sprawia wrazenie dzialajacego. ;> Ide smarowac lancuch.... :>
kusak Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 moze inaczej: kto dzisiaj nie był w lidlu? oprócz mnie
daVe Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Jestem zły - nie byłem w Lidlu tylko prawie cały dzień w pracy Ehhh ten Wrigley...
Viviusek Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja nie byłem w Lidlu nie miałem takiej potrzeby Ciekawe jutro pewnie głównym tematem będzie Media Markt i pytania kto co kupił bo wkońcu pozbywają sie towarów. A z rowerowych to zrobiłem dzisiaj kolejne 50 km i coś mi zaczęło hałasować w napędzie musze sprawdzić
jurasek Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 a ja pompki nie kupiłem bo mam inną koszulka z długim rękawem spodnie torba podsiodłowa to sa moje zdobycze pół godziny po otwarciu toreb podsiodłowych juz nie było
koncertownik Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Zapomniałem o wycieczce do Lidla ! Kur zapiał ! I tak jeszcze tu napiszę, co by jasne dla niektórych było... Nie mieszać mnie w jakieś mega, super, hiper wymiatanie na biku! Żadnych rekordów z kosmicznymi prędkościami. Bo ja do wymiataczy nie należę, jeżdżę, bo lubię i koniec! I bez prowokacji proszę...
marcin1212 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Heh, no mi tez sie dzisiaj udalo trafic do Lidla. Wybralem sie tam o 8 rano i wpadlem zaraz po otwarciu sklepu. Kupilem sobie czarna kurtke i spodnie rowerowe. Ich jakosc i przede wszystkim cena zupelnie mnie zadowala. Nie musze miec "proelofirmowych" ciuchow. Wystarcza mi takie, w ktorych czlowiek dobrze wyglada i dobrze sie czuje. Zreszta odwiedzenia Lidla zaproponowal mi kolega, ktory jakis czas temu kupil tam podobny zestaw i do tej pory go uzywa. Mam wiec nadzieje, ze to co kupilem bedzie mi dlugo sluzyc. Przy okazji zakupilem sobie ta mala pompke. Jak na razie calkiem dobrze pracuje. Manometr sprawia wrazenie dzialajacego. ;> Ide smarowac lancuch.... :> Wiesz może czy ta kurtka odprowadza pot??
jurasek Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 na metce pisało poliester a jest to materiał z termoaktywnych na pewno jest lepsza od ortalionów i nylonów
Misiek^^ Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 albo zacznij jezdzic z kims lepsztm od ciebie i bardziej doswiadczonym. Wilku, a co ty masz robić? A tak poza tym to SKOŃCZYŁEM ROWER! jeeee Jutro traska a w niedziele Kraków
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Wilku, a co ty masz robić? A tak poza tym to SKOŃCZYŁEM ROWER! jeeee Jutro traska a w niedziele Kraków no wlasnie z wami sie fajnie trenuje, bo wiesz, co trzeba wtedy robic: "napie*****c" i sie postepy robi eh jednak jedziecie do krakowa? ja po komanczy nie mam nic kasy, na dodatek dopiero moj rower bedzie jutro zrobiony, wiec nie ma kiedy potrenowac... a zreszta trasa w krakowie jest nudna wiec nie ma czego zalowac
Viviusek Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 na razie z rowerowych jeszcze nic nie zrobiłem ale odwiedziłem Mediamarkt i sie załamałem tyle ludzi w jednym miejscu dawno nie widziałem i ta walka o towar masakra... kolejki od kas po sam koniec zawijające sie przy stoiskach...
Blue Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Kupujące laptopa który jest sh*tem... sam go pierwsze polecalem dziewczynie potem poczytalem na necie... nawet FS tego na stronie nie ma, jakas niedorobiona seria dla marketow...
marcin1212 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 ale monitor 19" samsunga za 6 stówek...
heavy_puchatek Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Drogą OT kiedyś chodziłem często do lidla, bo mieli cudowne lody na patyku migdałowe, z grrrrubą czekoladką, mniam, lepsze niż Magnum o wiele i po 1,5zł. Odkąd ich zabrakło moja noga tam już nie postała
kusak Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 a u mnie jeszcze są i kosztują 1,- a nie 1,50! a ja lidla mam 1 km od domu
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 ehh a dzis doszla do mnie koszulka northwave skeleton... kurde, szkoda, ze to dla qmpla, a nie dla mnie jest cudowna ale w zyciu nie dalbym 160zł za koszulke... lekka przesada jutro w koncu do serwisu zrobic rower, potem do nowej deby do kolegi pozyczyc vke, a w poniedzialek mysle dojdzie juz paczka z moim zaciskiem sztycy acent light 22g, mialem 2xkalloya 18g i mi pekl na nagwintowaniu zacisku... eh :] wole 4 g wiecej, a 4x wytrzymalej noi ramie od avida sd7 od bubu_xtr...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.