amoniak Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Wippermann Connex 904 poszedł do śmietnika. był to 4 obieg. Rozciągnięty już po nad miarę. w jego miejsce na 4 obieg poszedł PC 59 spinka od connexa gdyż sramowa się zesramiła . Łańcuch się przyjmie na 100% Koronki w kasecie trochę musiałem podpiłować Wymieniłem w szosówce przednią przerzutkę z badziewnej Sory na Chorusa
Thor07 Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Dostałem dzisiaj paczuszkę z moimi nowymi tarczami. http://allegro.pl/item254680466_tarcza_sre..._na_6_srub.html Odrazu zabrałem się za montaż i musiałem trochę je dotrzec. Hamują trochę lepiej niż moje poprzednie tarcze avid'a [203mm i 160mm]
bartekgib Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 18.5 km po mieście. Przerzuciłem mostek na "in plus" ( ale sobie nazwe wymyśliłem ) i podkładke pod mostek. Przy okazji stery mi się posypały i zauważyłem, że troszkę brudku załapały. Jeździ się lepiej. Do zmiany obręcze, kierownica, klocki hamulcowe - i to już jest pewne. Pozdrawiam !
Przeor Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Elegancko łańcuch dzisiaj naostrzyłem. Działa po prostu miodzio-słodzio
Mathieo Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 dzisiaj chciałem sobie zrobić taki lajtowy dzionek. Pojechałem do lasu i porysowałem sobie drzewa do czasu kiedy dupsko zmarzło. I znalazłem taką wyrypiastą górkę 42 km/h i hopy taki techniczny zjazd z małym dokręcaniem. Ogolenie 9,7 km mało wiem ale to miał być lajt dzionek a to że mieszkam na górce gdzie jest ode mnie 100 metrów na lewo, na prawo super zjazdy to jest usprawiedliwienie Muszę się w końcu za siebie wziąć przecież w sobotę rajd
Fifi Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Co to znaczy, że porysowałeś drzewa? To znaczy, że pomazałeś sprayem? Jeżeli tak to to jest wandalizm
kantele Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 ja dzisiaj byłam strasznym łobuzem, ale nie powiem co zrobiłam (rowerem) bo jeśli jest tu ta osoba, której to zrobiłam, to dostanę co najmniej wp... a tak poza tym to pobiłam rekord w dojeździe do pracy: zwykle jadę około 35 minut, dzisiaj jechałam 27 minut
Mathieo Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 nie nie rysowałem na kartce jestem tak jakby artystą chciałbym być architektem dlatego ćwiczę Gryfiński rajd rowerowy (pożegnanie sezonu , policja przyjedzie itp. będą numerować ramy , losowania będą itp)
karolyfer Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Dzisiaj po męczarni w szkole i sprawdzianie z ukochanej historii wyskoczyłem się odstresować do lasu Wyszło koło 20 km, dokładnie nie wiem bo mi licznik świruje, do tego coś strzela przy pedałowaniu jakby z suportu +strzelanie SKNa = jeden wielki trzask Czyżby zajechany suport Deore(?) po 4k km Chyba wezmę kredyt na części, bo koła tez bardzo podupadły w MTB, a w szosie muszę dać tył do centrowania bo nawet nie zauważyłem kiedy zrobiło się 2 mm bicie, na szczescie nie przeszkadza w jezdzie, raczej w psychice jest uraz Jeszcze tylko jutro i mam praktycznie weekend, bo w piątek święto szkoły (1LO w DG) także lekcji nie ma .
Dinsdale Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 dawno mi się tak dobrze nie jeździło jak dzisiaj być może w ostatni dzień złotej polskiej jesieni udało się po pracy zrobić 51km traskę przez Wzniesienia Łodzkie i las Wiączyński.
siwyex Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 A ja dziś przez 12km testowałem skareb'a i SLR'a jednym słowem obie rzeczy się spisały... Skareb chodzi płynnie a SLR wygodniejszy od Gipiemme...
jurasek Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 w ostatni dzień złotej polskiej jesieni złota jesień teraz sie dopiero zaczyna , wygladam przez okno , a w kałuzach odbija sie złotawe swiatło lamp ulicznych , zapowiada sie jutro mokra robota dla Limuzynka a ja od razu zajarzyłem że chodzi o szkice lasu gryfinskiego Mathieo , wrzuc kilka próbek
heavy_puchatek Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 Zaczyna się jesień standard, złotą szlag trafił Jakoś mnie to nie martwi i tak w tygodniu mało jeżdżę teraz a mój rowerek ma na sobie błoto z przed 3,2 i tygodnia ułozone warstwowo tak, że nawet się nie sypie
bartekgib Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 Jeszcze 5 km i przez 1 i 3/4 miesiąca będzie 500 km Dla mnie wynik dobry. Ale jutro nie nakręce, bo będe się na połowinki przygotował Z nowo poznaną "bliską osobą" idę. Bęęęęęęędzie dobrze Pozdrawiam !
siwyex Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 A ja dziś troszkę pośmigałem po okolicy
Thor07 Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 Pośmigałem trochę z kumplami po lesie, nakręciłem przy okazji nakręciłem trochę materiału do filmu i porobiłem parę fotek. PS. ktoś zgadnie co to za odchudzany sprzęcior ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b70c862077442888.html
siwyex Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 Thor skąd jesteś ? Może będzie kiedyś okazja razem pośmigać co ?
baksik22 Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 Manetka przerzutki Alivio ale może być i deore według mnie 70 % alivio
Thor07 Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 Może nie jestem dokładnie z Rybnika, [Ruda Kozielska, obok Rud] ale dokręcenie do Rybnika to chwila i sama przyjemnośc. Jeżeli będzie czas to można pośmigac [ostatnio śmigam codziennie ] baksik22 : Strzał w dziesiątkę. Alivio odchudzane kolanem.
baksik22 Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 Thor07 ja chętnie się z wami zabiorę ale w przyszłym sezonie
siwyex Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 Co Paweł odpuszczasz już ten sezon ?
kantele Napisano 18 Października 2007 Napisano 18 Października 2007 aale mi sie piknie dzisiaj jeździło bardzo lubię jeździć koło 22giej jak już pustoszeją ulice i można śmigać ulicą bez obawy, że ktoś cię wyśmignie na odległość żyletki...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.