kantele Napisano 15 Października 2007 Napisano 15 Października 2007 ja dzisiaj spowodowałam szok u koleżanek w pracy wychodząc, koło 17tej ubrałam się w: jeansy, niezbyt grubą bluzkę z długim rękawem, sweterek, szalik zapytały mnie, czy nie jest mi zimno w takim stroju na rowerze odpowiedziałam im, że bynajmniej, w dodatku podejrzewam, że może mi być nawet zbyt gorąco... fajne miały miny rzeczywiście, wyszłam z biura i pozbyłam się w pierwszej kolejności szalika. po 15 minutach jazdy pozbyłam się sweterka na rzecz dodatkowej koszulki z krótkim rękawem i tak się spociłam... żałowałam, że nie mam krótkich spodni. chyba by dziewczyny zawału dostały, jakby mnie zobaczyły w tym stroju a prawdę powiedziawszy, to temperatura była koło 13 stopni więc całkiem przyjemnie i cieplutko, słoneczko... w porównaniu do poranka (4 stopnie) to było super komfortowo
jurasek Napisano 15 Października 2007 Napisano 15 Października 2007 kantele , kupiłas już podkoszulkę termoaktywna ? polecam
baksik22 Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 A mnie wczoraj zmroczyło o 20 ;O nie wiem co się stało ale wstałem o 6.40 A teraz idę do szkoły
heavy_puchatek Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 A ja dziś na swoim starym bajku (jak mam coś załatwić na mieście niedaleko to go biorę czasem z sentymentu ) jakieś 9km. Waga czołgowa, amor działający tylko na krawężnikach, kokpit wysoko, krótka rama, zwykłe pedały, kanapowate siodło, cyfrowe hamulce... dziwnie się jechało oj dziwnie i jakoś tak powoli
Biera Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 co to są cyfrowe hamulce? że system zero-jedynkowy czy jak?
bartekgib Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 7 km po ostrym lesie koło strzelnicy ( podobno jedna z lepszych w województwie ). Postarałem się i rowerek porządnie dostał w "doope" za 3 tygodnie stania w pokoju w domu. Dobrze się jeździło, bo nie było zimno ani nie wiało. Powiem szczerze, że czasem fajnie tak słyszeć, jak rower "kwiczy z bólu" ...... Ale tylko czasem Pozdrawiam !
siwyex Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 A ja dziś skończyłem rower oto efekt końcowy :
bilskij Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 oo widze slr ile placiles za slr i ten xtr na tyle to nowke czy uzywanego kupowales ?? Pozdro
siwyex Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 SLR (150zł + koszta wysyłki) przerzutka troche używana (150zł + koszta wysyłki)
kantele Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 jurasek: nie nie mam kasy zreszta i tak pierwsze na liscie sa SPD... moze napisze list do swietego to mi podrzuci chociaz koszulke termo... ale mi sie dzisiaj superancko wracalo z pracy, normalnie superhiperekstratempo! wyprzedzalam samochody ;D i cieplutko 16 stopni oO a pod sklepem kolo domu zjadlam sobie lody na patyku dziwnie sie na mnie ludzie patrzyli haha ;D zupelnie nie wiem dlaczego i nie wiem dlaczego wszyscy chodzili w cieplych plaszczach i szalikach oO
Biera Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 SLR (150zł + koszta wysyłki) przerzutka troche używana (150zł + koszta wysyłki) uwaga przyjmuje zakłady ile siwy wytrzyma z tym skarebem:D ja dzisiaj piłowałem... zjazdy i podjazdy:) czyt: pojechałem na amfiteatr i jeździłem w górę i w dół po powrocie wypucowałem rowerek w końcu jutro rano zafunduje mu smarowanko:)
bilskij Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 SLR (150zł + koszta wysyłki) przerzutka troche używana (150zł + koszta wysyłki) eee to tanio A jak Ci sie xtr sprawuje ? Bo do mnie jutro pewnie dojdzie Kupilem na allegro uzywanego przez miesiac. Pozdro
siwyex Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Ja po prostu dzięki interesom wymieniam na lepsze sid poszedł za 570zł a skareba kupiłem za 520 nie kalało się ? Wiem że kupiłeś... (obserwowałem tą aukcje bo byłem ciekaw za ile zejdzie) Mój chodzi znakomicie
Spider Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Ha! Dzisiaj po długim oczekiwaniu dotarł nowy kask. Rudy Project Ayron+ Jutro testy ,bo godzinę temu z poczty go odebrałem.
bilskij Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Ja po prostu dzięki interesom wymieniam na lepsze sid poszedł za 570zł a skareba kupiłem za 520 nie kalało się ? Wiem że kupiłeś... (obserwowałem tą aukcje bo byłem ciekaw za ile zejdzie) Mój chodzi znakomicie heh mysle ze nie przeplacilem jeszcze tylko sprzedam dual controle lx i beda rapid fire xtr 07 Pozdro!
TomekW Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Miejmy nadzieje , ze testy Rudego obejmą tylko jazde w nim a nie wytrzymalosc Dzis 70 km ze straszliwym wmordewindem , ogólnie przyjemnie. No i to zainteresowanie gimnazjalistek pod sklepem , bezcenne Na nowy sezon nowe spd...koniecznie...
Spider Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Miejmy nadzieje , ze testy Rudego obejmą tylko jazde w nim a nie wytrzymalosc Heh ,też mam taką nadzieję. Generalnie u mnie kask pełni funkcję "ozdobnika" i niech tak zostanie
heavy_puchatek Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 co to są cyfrowe hamulce? że system zero-jedynkowy czy jak? Tzw v-brake Tektro, niski model
Biera Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Tzw v-brake Tektro, niski model A co ma piernik do wiatraka?
heavy_puchatek Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Masz dwie możliwości, hamuje albo nie hamuje, nic po środku (ciśniesz w klamke i ledwo co zwalnia a w pewnym momencie zryw )
jurasek Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 u mnie jest odwrotnie zryw jest jak puszczam klamki znalazłem sponsora na opony szosowe do trekinga teraz szukam opon by je zapoznać z moim sponsorem
Xordus Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Wzcoraj zrobilem 33 km w tym 10 po terenie. Ogolnie bylo fajnie, tylko gdyby pogoda byla lepsza Zobaczymy co dzisiaj bedzie
QWEY564 Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Masz dwie możliwości, hamuje albo nie hamuje, nic po środku (ciśniesz w klamke i ledwo co zwalnia a w pewnym momencie zryw ) czyli system zero-jedynkowy: hamuje, niehamuje, hamuje, niehamuje... ewentualnie ABS:P
baksik22 Napisano 17 Października 2007 Napisano 17 Października 2007 Według mnie to wygląda tak nie hamuje hamuje zrywa twarz nie hamuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.