Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja dzisiaj spowodowałam szok u koleżanek w pracy

wychodząc, koło 17tej ubrałam się w: jeansy, niezbyt grubą bluzkę z długim rękawem, sweterek, szalik

zapytały mnie, czy nie jest mi zimno w takim stroju na rowerze

odpowiedziałam im, że bynajmniej, w dodatku podejrzewam, że może mi być nawet zbyt gorąco...

fajne miały miny :D

rzeczywiście, wyszłam z biura i pozbyłam się w pierwszej kolejności szalika. po 15 minutach jazdy pozbyłam się sweterka na rzecz dodatkowej koszulki z krótkim rękawem ;) i tak się spociłam... żałowałam, że nie mam krótkich spodni. chyba by dziewczyny zawału dostały, jakby mnie zobaczyły w tym stroju :P

a prawdę powiedziawszy, to temperatura była koło 13 stopni więc całkiem przyjemnie i cieplutko, słoneczko... w porównaniu do poranka (4 stopnie) to było super komfortowo :)

Napisano

A ja dziś na swoim starym bajku (jak mam coś załatwić na mieście niedaleko to go biorę czasem z sentymentu :) ) jakieś 9km. Waga czołgowa, amor działający tylko na krawężnikach, kokpit wysoko, krótka rama, zwykłe pedały, kanapowate siodło, cyfrowe hamulce... dziwnie się jechało oj dziwnie i jakoś tak powoli :D

Napisano

7 km po ostrym lesie koło strzelnicy ( podobno jedna z lepszych w województwie ). Postarałem się i rowerek porządnie dostał w "doope" za 3 tygodnie stania w pokoju w domu. Dobrze się jeździło, bo nie było zimno ani nie wiało. Powiem szczerze, że czasem fajnie tak słyszeć, jak rower "kwiczy z bólu" :) ...... Ale tylko czasem :D Pozdrawiam !

Napisano

jurasek: nie :) nie mam kasy :D zreszta i tak pierwsze na liscie sa SPD... moze napisze list do swietego to mi podrzuci chociaz koszulke termo... :D

ale mi sie dzisiaj superancko wracalo z pracy, normalnie superhiperekstratempo! wyprzedzalam samochody ;D i cieplutko :D 16 stopni oO a pod sklepem kolo domu zjadlam sobie lody na patyku :D dziwnie sie na mnie ludzie patrzyli haha ;D zupelnie nie wiem dlaczego :)

i nie wiem dlaczego wszyscy chodzili w cieplych plaszczach i szalikach oO

Napisano
SLR (150zł + koszta wysyłki) przerzutka troche używana (150zł + koszta wysyłki) :)

uwaga przyjmuje zakłady ile siwy wytrzyma z tym skarebem:D

ja dzisiaj piłowałem... zjazdy i podjazdy:)

czyt: pojechałem na amfiteatr i jeździłem w górę i w dół:D

po powrocie wypucowałem rowerek w końcu

jutro rano zafunduje mu smarowanko:)

Napisano
SLR (150zł + koszta wysyłki) przerzutka troche używana (150zł + koszta wysyłki) :D

eee to tanio :) A jak Ci sie xtr sprawuje ? Bo do mnie jutro pewnie dojdzie :D Kupilem na allegro uzywanego przez miesiac.

Pozdro

Napisano

Ja po prostu dzięki interesom wymieniam na lepsze sid poszedł za 570zł a skareba kupiłem za 520 nie kalało się ?:)

Wiem że kupiłeś... (obserwowałem tą aukcje bo byłem ciekaw za ile zejdzie) :D Mój chodzi znakomicie :D

Napisano
Ja po prostu dzięki interesom wymieniam na lepsze sid poszedł za 570zł a skareba kupiłem za 520 nie kalało się ? :D

Wiem że kupiłeś... (obserwowałem tą aukcje bo byłem ciekaw za ile zejdzie) :D Mój chodzi znakomicie :P

heh mysle ze nie przeplacilem :) jeszcze tylko sprzedam dual controle lx i beda rapid fire xtr 07 :)

Pozdro!

Napisano

Miejmy nadzieje , ze testy Rudego obejmą tylko jazde w nim a nie wytrzymalosc :)

Dzis 70 km ze straszliwym wmordewindem , ogólnie przyjemnie. No i to zainteresowanie gimnazjalistek pod sklepem , bezcenne :)

Na nowy sezon nowe spd...koniecznie...

Napisano
Miejmy nadzieje , ze testy Rudego obejmą tylko jazde w nim a nie wytrzymalosc :)

Heh ,też mam taką nadzieję. Generalnie u mnie kask pełni funkcję "ozdobnika" i niech tak zostanie :)

Napisano
Masz dwie możliwości, hamuje albo nie hamuje, nic po środku :D (ciśniesz w klamke i ledwo co zwalnia a w pewnym momencie zryw :D )

czyli system zero-jedynkowy: hamuje, niehamuje, hamuje, niehamuje... ewentualnie ABS:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...