Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja przez 2 dni weekendu grałem w Counter-Strike, pozbieraliśmy u kumpla kompy podłączyliśmy pod switche wszystko i jazda, rozgrywki lanowe ruszyły. Grało się świetnie dorobiłem się nowej myszki (creative Fatal1ty) bo stara sie zepsuła w ogniu :) Ogółem weekend udany w przyszłym tygodniu będzie prawdopodobnie powtórka :rolleyes: Pozdro ;)

Napisano

piękna pogoda, aż szkoda, że weekend spędziłam w szkole... ale przynajmniej do szkoły można podjechać rowerem :rolleyes:

zimno jak nie wiem, zwłaszcza rano. ale jak pięknie, te jesienne kolory i poranne promyki słoneczka...

Napisano

Ja 23km... bo kumplowi padła piasta LX-a i ledwo do domu się dokulaliśmy =(. Wyrazy współczucia dla niego z powodu utraty jakże ukochanej piasty.... 10 tys. km miała. Teraz się uczę bo jutro znowu szkoła -.-

Napisano

Nie wiem dokładnie, wbije na gg to zapytam co i jak najwyżej dopisze. Najpierw mu coś dziwnie strzelało, myślał ze amor bądź rama. Założyl moje przednie koło do swojego bika i strzelanie ustało. Potem doszedł do tego że to piasta.

Napisano

dzisiaj pogoda zdecydowanie lepsza niż wczoraj, więc mimo że wczoraj (zimny i dość mocny wiatr) wyskoczyło 58km (Łódź > Zgierz> lasem do Grotnik > czerwony szlak do Rosanowa > Zgierz Malinka > Łagiewniki) dzisiaj też pojechaliśmy.

miało być 71km ale w okolicach Dalikowa pomyliłem drogę i wyszło 79,8km. po drodze dwa ciekawe bodajże XVII-wieczne drewniane kościółki w Budzynku i Parzęczewie, potem dodatkowe atrakcje w Aleksandrowie - omijanie co chwila potłuczonego szkła

noi byłem po raz kolejny bardzo pozytywnie zaskoczony pracą opony Maxxis Advantage jako napędowej w piachu.

poza tym nabyłem oponę na przód (IRC Serac) , bo średnio widzę stabilność na zakrętach na śniegu przy obecnej geometrii i Michelin Country Gravel na przedzie.

Napisano

Pogoda piękna :D ! Przetestowałam kurteczkę - sprawdziła się; może dlatego było mi tak ciepło :P .

W ogóle zaobserwowałam u siebie jakąś zadziwiającą zwyżkę formy :D ... dawno mi się tak świetnie nie jeździło. Może organizm zaadaptował się już do warunków jesienno-zimowych :P

Pozdrówko podbudowane :)

Napisano
Odkąd zaczęły się przymrozki, coś jakby mi średnia podskoczyła... :D

Ja też własnie zauważyłem ze kurde jakoś o wiele szybciej się jeździ a zarazem się szybciej męcze , jednak gdy popatrze na licznik to aż się dziwie ze tak szybko na danym odcinku...

Napisano

A ja dzisiaj wystartowałem w maratonie w Gnieźnie - zająłem 19/~125 miejsce w open i 5 w m1 :D

img0785rb5.th.jpg

Ps. Znikam z forum do soboty bo wyjeżdżam na szkolną wymianę :/

Napisano
prostym wytlumaczeniem tych wysokich srednich jest nieprawidlowy odczyt z licznika przy temperaturze ponizej 10 stopni :P

Tak, to musi być prawda!

Trudno coś zauważyć gdy się człowiek cały trzęsie... :D

Napisano

ale zegarek na liczniku chodzi prawidłowo

ubierajcie sie odpowiednio spotkałem jakieś młodego bikera w letnim stroju pociągającego z bidonu

podstawa mego stroju to podkoszulka termoaktywna na to koszulka rowerowa , spodnie obcisłe 3/4 długości ,

chusta pod kask i słuchawki (kiedy wyjmowałem słuchawki marzyłem o opasce na uszy)

CHUSTA NA SZYJĘ

ważne by osłonić szyję przed schładzaniem gardła ,

Napisano

Wypierniczyłem się wczoraj dość poważnie. :D Boli cały prawy bark. dodarłem owijkę na kierze z prawej strony. na spodniach i łokciu widać efekt szlifowania :yes:

Licznik Sigma BC 1200 nie działa klawisz i komóra SE 510 i rozpierniczyłem wyświetlacz :)

Napisano

wekend na jurze udany B) w sobote zimno było i wialo strasznie nie spotkałem zadnego bikera niedziela pogoda super to i bikerów spotkałem:P razem jakie 160 km teren 60km.A że jezdziłem z niedoleczoną grypką to tera mam przechlapane,

za dwa dni urlop to sie bede leczył zamiast smigac:)

Napisano

Dzisiaj po szkole 43 km, średnia 30, nie jest źle mimo choroby :P Oczywiście musiałem zgubić gąbkę od słuchawki i od razu tego nie zauważyć(słuchawka mi wypadła i chwile tak jechałem) a od Creativów są za duże do Sennheiserów i nic nie wyszło . A zdziercy chcą za te gąbki po 1,50 zl :D Następne bede musiał jakoś przykleić dla pewności.

• Mod Team
Napisano

A ja popedałowałem do parku i popodziwiałem widoki jakie wymalowała nam przyroda. Marne 12 km w czasie trochę ponad 35 minut. Ale co tam gdzie tu się spieszyć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...