Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj pojeździłam sobie z mamą 35 km w terenie, było ciekawie :) , potem czyszczenie rowerq z błota zeszła na tym jakaś godzina :P , no a resztę dnia to się "uczyłam" bo duużo sprawdzianów i kartkówek mnie czeka w tym tygodniu...

Pozdrower :)

Napisano

Limuzynek dostał nowe lustereczko

i przełożyłem blat z limuzynki co dało mi zmiane z 42 na 44 zęby

zapomniałem o wpływie tej zmiany na prowadnice przerzutki ale na szczęscie jeszcze sie zmieściliśmy

jutro znów Białogard bedziemy dla Mamy kupowac rowerek tre ... ingowy

zagadka : jaki rowerek bedziemy kupowac ?

Napisano

rowerek treningowy :rolleyes: do rehabilitacji :P a nie trekingowy. A ja z rowerowych to sie nie ruszam z miejsca :P nie mam ostatnio czasu na rowerek tylko na niego patrze... z powodu szkoły

Napisano

wieść gminna niesie że po odpowiednim tuningu XCRa z a4 można zrobić rower rehabilitacyjny...

a żeby nie było OT to powiem że od 2tyg nie ruszałem wcale roweru... teraz sie kuruję bo od tyg mam kaszelek... a i z rowerowych: zmieniłem sobie tapetę na pulpicie :rolleyes:

Napisano

viviusek uścisk ręki prezesa :rolleyes:

40km dla rozrywki

upajanie sie nowa jakością jazdy

na wylocie z miasta remont drogi , korek , a ja z dumną miną mijam wszystkie blachosmrody

Napisano

haha ale mieli miny kierowcy tych blachosmrodów ;P hmmm zawsze można kupić trenażer i jakiś rowerek :rolleyes: i można sie rehabilitować w domowym zaciszu oglądając któryś z kolei odcinek mody na sukces ;) do tego wentylator sie włącza zimny powiew na twarzy i mamy prawdziwe warunki hehe

Napisano

Dziś kolejny trening na trenażerku... Od poniedziałku chyba zaczynam już znów jazdę poza domkiem :) Na razie śmigam na trenażerze gdyż robie mniej więcej tygodniowy odpoczynek, aby się zregenerować.

Napisano

Dziś pierwszy dzień na biku w październiku a także od 2 tygodni ;]

Pokręciłem sie tu i tam i wyszło 22km ;] Normalnie jeszcze nie dawno tak ciepło było a teraz zimno ze ho ho :)

Dzis i tak nie mialem jeździć ale nie wytrzymalem i skułem stary łancuch a jutro jade po nowy...

Napisano

Nie umiem odstawić tak żeby nie smigać w ogóle... Robie taki lajtowy tydzien (może więcej) czyli bez codziennego śmigania czy tam co drugi dzień tylko raz lekko na 3 dni :)

Napisano

Hehe ja na szczęście mam dobry pretekst w postaci nawału szkoły i od soboty raz byłem na rowerze (dzisiaj, całe 25km :)) Planuję wziąć się do roboty (czyli długich nudnych jazd wytrzymałościowych po ciemku :P) od listopada :P

Napisano

aaaallllleeeee zzzziiiimnnnoooo było rano :)

dzisiaj zepsułam trochę licznik. upadł mi po raz pięćset tysięczny dziewięćdziesiąty ósmy i oprócz tego, że ma stłuczony wyświetlacz (to było przy upadku trzysta tysięcznym dwieście sześćdziesiątym pierwszym) stracił teraz przycisk do kasowania... teraz żeby skasować dzienny przebieg muszę naciskać cośtam w środku ołowkiem albo innym szpikulcem :P

Napisano
zawsze można kupić trenażer i jakiś rowerek :) i można sie rehabilitować w domowym zaciszu oglądając któryś z kolei odcinek mody na sukces :P

tylko jak zaimprowizowac wyprzedzanie przez blachosmrody na grubośc lakieru ?

Mama jest chowu bez TV więc nie ma pojecia co sie dzieje w rodzinie Foresterów i Mostowiaków

rowerek Mamie kupiony , jeszcze tylko ustawienie odpowiedniej geometrii

40km do Białogardu 1h20min

powrót 43 km 1h35min (ok 18km w ciemnosciach )

flaszka powerade pozwoliła uniknąć kryzysu energetycznego .

dzięli lusterku czas poprawiony o ok 10min ( nie musiałem sie czaic na krawedzi asfaltu , czasami nawet ścianłem na pewniaka zakrety )

Napisano

Mój Rycerz właśnie przed chwilą "stuningował" swoją Judy TT: ściągnął z goleni gumowe harmonijki :P . Gromadziły się pod nimi rekordowe wręcz ilości brudu - zwłaszcza po zalaniu olejem, który oczywiście szybko wyciekł (już chyba cały) :) .

Po zabiegu i dokumentnym wyczyszczeniu (przy użyciu m. in. sprężonego powietrza) Miss Judyta nawet raczyła zacząć się trochę uginać...

Pozdrówko kuracyjne :P

Napisano

250 na liczniku, nieźle leciałeś :rolleyes:

Osłonka pod łańcuch albo gdy ktoś posiada dual controle z roku 2006 (albo starsze jak są) jako materiał, wypełniający szczeliny podczas montowania rozmaitych zabawek na kierze :blink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...