Karolcia Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 Dzisiaj pojeździłam sobie z mamą 35 km w terenie, było ciekawie , potem czyszczenie rowerq z błota zeszła na tym jakaś godzina , no a resztę dnia to się "uczyłam" bo duużo sprawdzianów i kartkówek mnie czeka w tym tygodniu... Pozdrower
Kasumi Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 A ja dziś tak na luzaczka po okolicznych lasach 35 km..ale za to nie zamierzam sezonu zamykać i cyklicznie sobie trenować cały czas:)
Michał MSJ Jaskólski Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 Wczoraj na nieoficjalnym maratonie po Parku Krajobrazowym Wzniesień Łódzkich . Powiem tylko tyle, że przejechałem. Dwie gleby, błoto i trawa w tylnej przerzutce plus katar skutecznie wykluczyły mnie z rywalizacji. Jechało mi sie jak krew z nosa. O 18.00 padłem spać i obudziłem się dzisiaj rano o 4.00. Jedyny plus to taki, że mi katar minął.
jurasek Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 Limuzynek dostał nowe lustereczko i przełożyłem blat z limuzynki co dało mi zmiane z 42 na 44 zęby zapomniałem o wpływie tej zmiany na prowadnice przerzutki ale na szczęscie jeszcze sie zmieściliśmy jutro znów Białogard bedziemy dla Mamy kupowac rowerek tre ... ingowy zagadka : jaki rowerek bedziemy kupowac ?
majster Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 wczoraj przejechałem prawie 30km, prawie w całości po terenie, prawie ze średnią 20km/h nie śpieszyło mi się
Viviusek Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 rowerek treningowy do rehabilitacji a nie trekingowy. A ja z rowerowych to sie nie ruszam z miejsca nie mam ostatnio czasu na rowerek tylko na niego patrze... z powodu szkoły
heavy_puchatek Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 To są rowerki do rehabilitacji Krossa? Jak nie to wstrzymajcie się, może na 2009 będą
QWEY564 Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 wieść gminna niesie że po odpowiednim tuningu XCRa z a4 można zrobić rower rehabilitacyjny... a żeby nie było OT to powiem że od 2tyg nie ruszałem wcale roweru... teraz sie kuruję bo od tyg mam kaszelek... a i z rowerowych: zmieniłem sobie tapetę na pulpicie
jurasek Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 viviusek uścisk ręki prezesa 40km dla rozrywki upajanie sie nowa jakością jazdy na wylocie z miasta remont drogi , korek , a ja z dumną miną mijam wszystkie blachosmrody
Viviusek Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 haha ale mieli miny kierowcy tych blachosmrodów ;P hmmm zawsze można kupić trenażer i jakiś rowerek i można sie rehabilitować w domowym zaciszu oglądając któryś z kolei odcinek mody na sukces do tego wentylator sie włącza zimny powiew na twarzy i mamy prawdziwe warunki hehe
siwyex Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 Dziś kolejny trening na trenażerku... Od poniedziałku chyba zaczynam już znów jazdę poza domkiem Na razie śmigam na trenażerze gdyż robie mniej więcej tygodniowy odpoczynek, aby się zregenerować.
baksik22 Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 To się siwy nie jeździ i odstawia rower albo śmiga mało w Hz
KuLa2030 Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 Dziś pierwszy dzień na biku w październiku a także od 2 tygodni ;] Pokręciłem sie tu i tam i wyszło 22km ;] Normalnie jeszcze nie dawno tak ciepło było a teraz zimno ze ho ho Dzis i tak nie mialem jeździć ale nie wytrzymalem i skułem stary łancuch a jutro jade po nowy...
siwyex Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 Nie umiem odstawić tak żeby nie smigać w ogóle... Robie taki lajtowy tydzien (może więcej) czyli bez codziennego śmigania czy tam co drugi dzień tylko raz lekko na 3 dni
TomekW Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 Ciezko odstawic , szczegolnie ze pogoda nie jest taka zła . Pozniej beda deszcze i słoty ... Trenazer jeszcze musi poczekac
heavy_puchatek Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 Hehe ja na szczęście mam dobry pretekst w postaci nawału szkoły i od soboty raz byłem na rowerze (dzisiaj, całe 25km ) Planuję wziąć się do roboty (czyli długich nudnych jazd wytrzymałościowych po ciemku ) od listopada
kantele Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 aaaallllleeeee zzzziiiimnnnoooo było rano dzisiaj zepsułam trochę licznik. upadł mi po raz pięćset tysięczny dziewięćdziesiąty ósmy i oprócz tego, że ma stłuczony wyświetlacz (to było przy upadku trzysta tysięcznym dwieście sześćdziesiątym pierwszym) stracił teraz przycisk do kasowania... teraz żeby skasować dzienny przebieg muszę naciskać cośtam w środku ołowkiem albo innym szpikulcem
jurasek Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 zawsze można kupić trenażer i jakiś rowerek i można sie rehabilitować w domowym zaciszu oglądając któryś z kolei odcinek mody na sukces tylko jak zaimprowizowac wyprzedzanie przez blachosmrody na grubośc lakieru ? Mama jest chowu bez TV więc nie ma pojecia co sie dzieje w rodzinie Foresterów i Mostowiaków rowerek Mamie kupiony , jeszcze tylko ustawienie odpowiedniej geometrii 40km do Białogardu 1h20min powrót 43 km 1h35min (ok 18km w ciemnosciach ) flaszka powerade pozwoliła uniknąć kryzysu energetycznego . dzięli lusterku czas poprawiony o ok 10min ( nie musiałem sie czaic na krawedzi asfaltu , czasami nawet ścianłem na pewniaka zakrety )
Ecia Napisano 9 Października 2007 Autor Napisano 9 Października 2007 Mój Rycerz właśnie przed chwilą "stuningował" swoją Judy TT: ściągnął z goleni gumowe harmonijki . Gromadziły się pod nimi rekordowe wręcz ilości brudu - zwłaszcza po zalaniu olejem, który oczywiście szybko wyciekł (już chyba cały) . Po zabiegu i dokumentnym wyczyszczeniu (przy użyciu m. in. sprężonego powietrza) Miss Judyta nawet raczyła zacząć się trochę uginać... Pozdrówko kuracyjne
jurasek Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 250km na liczniku i dętka buuum jakie macie pomysły na wykorzystanie starej dętki ?
heavy_puchatek Napisano 10 Października 2007 Napisano 10 Października 2007 250 na liczniku, nieźle leciałeś Osłonka pod łańcuch albo gdy ktoś posiada dual controle z roku 2006 (albo starsze jak są) jako materiał, wypełniający szczeliny podczas montowania rozmaitych zabawek na kierze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.