PrzYm Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 A ja dziś założyłem nowe oponki tioga blue dragon:P
Kretschmer Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 A ja zgubiłem czujnik od licznika
jurasek Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 dzis był piękny wist w rowerowni tuż przed zamknięciem wchodzi tatuś z synkiem i z ryjem na sprzedawce że chłopakowi 180 cm wzrostu wcisnęli za grubą kasę rower dla liliputa , pokazuje na dach samochodu gdzie lśnił piękny wheeler Buddy okazało sie że tatuś wysłał synka po jakiegoś crossowego , trekingowego kilometrożercę a synek streetem był zainteresowany i bez zgody ojca numer mu odwalił jutro sie dowiem jak zakończyła sie ta przygoda
thomash Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 Dzisiaj miałem trochę czasu więc wziąłem się w końcu za serwis moich spd 520'tek bo miały spore luzy które coraz bardziej się powiększały. Rozłożyłem je na części pierwsze, wszystko wyczyściłem, nasmarowałem, skręciłem (było troche problemów z uciekającymi kulkami). W lewym pedale udało się kompletnie usunąć luz i pedał kręci się leciutko, w prawym niestety trochę gorzej, ale luz został tylko minimalny.
kantele Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 jurasek: ten co mi bilet wystawił, to był strażnik miejski, a nawet dwoje strażników miejskich - na rowerach, owszem. nawet gianta policjanta na bajku jeszcze nie spotkałam dzisiaj rano się obudziłam z bólem szyi. chyba mnie wczoraj przewiało na rowerze ale i tak pojechałam rowerem
heavy_puchatek Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 Załatałem kapcia z tyłu, przy okazji zmieniłem opony na zimowe (po co mi szerokie kloce w góry:D) i to chyba tyle
sebekfireman Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 A ja wczoraj zabrałem się za przygotowanie roweru do zawodów (czyli zmiana opon i przedniego koła) i przy okazji dokładniej się przyjrzałem niektórym częściom no i niestety okazało się że dla 3 części nadszedł koniec. Tylna przerzutka XT - rozryciu uległ bolec blokujący przez co przerzutka działała już zapewne ostatkiem sił, łańcuch SRAM PC48 - 25% ogniw poblokowało się i nie chciało się zginać, kąpiel nic nie dała, w środku zniszczenia straszne, a wyciągnięcie łańcucha jeszcze bardziej straszyło, jak łańcuch na wywalenie to i ledwo żyjąca kaseta SRAM 5.0 też na wywalenie i już nigdy więcej nie chcę widzieć SRAMa w swoim napędzie bo pierwszy raz w życiu mam sytuację że po 4500 km wywalam napęd na śmietnik. Ale na szczęście przerwy w rowerze nie będzie bo części zapasowe leżą w szufladzie i doczekały się na swoją kolej
KuLa2030 Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 Ja dziś od 8:20 walczyłem z bikiem do 11:20... Porządne czyszczenie wszystkich częsci, samo czyszczenie korby i tylnej przerzutki zajęło mi z 1h jak już coś robić to porządnie... Balkon i łazienka uchlewione No i tak jak się spodziewałem amor po ostatnim maratonie dostał mocno w kość - ale nic to mam nadzieje że udało mi się go dziś przywrócić do świata rowerowego Ramka też mocno dostała po tym sezonie... Teraz aby przetrwać zime i do następnego sezonu
omen Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 oj dawno mnie tu nie było Dziś powoli sie przygotowuje do jutrzejszego wyjazdu w góry :] kupiłem rękawki i pompke, przygotowałem bika, zaraz jadę po jakieś długie spodnie albo ocieplane nogawki :] Po za tym być może stanę sie posiadaczem ramy czerwonego A6
heavy_puchatek Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 Dzisiaj 83km w tym sporo w szczerym polu (rolnicy zaorali szlaki).
siwyex Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 A ja dzisiaj 30min. trenażera w ostrym tempie i się nieco spociłem
Dinsdale Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 64 km tylko i wyłącznie po mieście, trochę w mżawce, trochę w lekkiej mgle... wczoraj zaplanowanie optymalnej trasy a dziś coś na kształt alleycata trafiła mi się niezła fucha - do objechania trzydzieści kilka punktów z billboardami i porobienie fotek wyznaczonym billboardom nie dość że przejażdżka rowerem, to i jeszcze ok. 180 pln do kieszeni (czyli wyszło niecałe 3pln za km ) Po raz pierwszy (no może drugi) w życiu zapłacą mi za coś co naprawdę lubię robić
krawiec91 Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 Ja dzisiaj 50,83 z kumplem na zjazdowce, wiec srednia niska. Pokazał mi troche miejscowek do dh na prawobrzezu, poskakalismy sobie. Podziwiam ludzi ktorzy jezdza po 60-70km/h w lesie, i w miedzyczasie jeszcze skacza . Dla mnie to za duzy hardcore
Blue Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 Hmm jak ja dawno na rowerze nie byłem :/. Dzisiaj trenażer rolkowy+kolarka+film 1:45 .
kantele Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 ja wczoraj trochę wyczyściłam rower więc co? musiałam dzisiaj zrobić rundkę w deszczu... i znowu usyfiony ale w takiej lekkiej mżawce się fajnie jeździ
bendus Napisano 6 Października 2007 Napisano 6 Października 2007 Wróciłem wczoraj ze Szklarskiej Poręby i dzisiaj (w sumie to już wczoraj) się byczyłem w domu. Wyjazd skróciłem, bo jakoś samotność dawała mi się we znaki (na rowerze brak motywacji, a po rowerze w pokoju smutno), ale i tak było super. Na widoki się za bardzo nie napatrzyłem z racji mgieł, ale co przejechałem, to moje Izera... mniam Musze tam wrócić, ale w jakimś większym gronie.
jurasek Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 ...ale w takiej lekkiej mżawce się fajnie jeździ tak fajnie krople deszczu na twarz padają podobne uczucie miałem jak wiele , wiele lat temu brałem prysznic :D to była moja odpowiedź koleżance w pracy kiedy mi współczuła że w deszczu do pracy przyjechałem zamontowałem licznik (nie zapomniałem przestawić mu parametrów ) nadal nie mogę znaleźć odpowiedniego położenia dla giętej kierownicy
agenciara Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 Jurasku, masz mnóstwo miejsca na mostku i tam go przyczep , a wtedy na kierownicy zostanie dużo miejsca na jakieś inne dodatki [gpsy, pulsometry i laptop z głosowym dostępem do internetu ]. Po tygodniu bike-orientowo/trenażerowo/basenowym czas na porządną wyprawę... aaale się stęskniłam za łykaniem kilometrów miłego dnia
kantele Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 LOL ja zrozumiałam, że on nie może odpowiedniego położenia kiery ustalić... chyba dzisiaj nici z roweru. dałam się wystrychnąć na dudka jednemu takiemu, który miał mnie zabrać gdzieś na motorze więc zrezygnowałam z wypadu do MPK a tu, szlag by go, on odwołał wyjazd dzisiaj. No nic, może pozałatwiam zatem sprawy, które odkładałam dotychczas, z Tatą autem... (pewnie też cały dzień będzie z głowy i zero czasu na rowerowanie)
jurasek Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 Kantele - bingo Aga - pudło miłego dnia
Mod Team Pixon Napisano 7 Października 2007 Mod Team Napisano 7 Października 2007 A to i ja trochę pospamuje ;] Od rana na nieoficjalnym maratonie. Grunt to poprawić wynik z zeszłego roku i to całkiem nieźle.
baksik22 Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 A my czyli ja i kilku chłopaków też bikerów pojechaliśmy na paintball zabawa niesamowita teraz jak się oglądam to mam pełno sińców na sobie ale wiem jedno na pewno pojedziemy jeszcze raz
kantele Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 tak jak podejrzewalam - z rowerowych to przetarlam rower po wczorajszym wieczornym deszczyku...
omen Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 właśnie wróciłem, z zakończenia sezonu.:] zrobiliśmy mała pętle 62km w okolicach Żywca i Jeleśni itd.:] błota ogromne ilości. piękne szybkie zjazdy ale również wyczerpujące podjazdy.:] dały mi w kość te 2 tygodnie bez bika. Skończyło sie na 92km. średniej prędkości 19km/g i nowym maksie 77.1km/h na zjeździe.:] ogólnie bardzo jestem zadowolony. Po raz pierwszy zagrzałem tak tarcze ze nie miałem czym hamować ale udało sie zmieścić w zakręcie.
Fifi Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 Ja dzisiaj na rybach byłem. Złowiłem szczupaka 3kg, a mój kolega karpia 4kg ogólnie połowy udane
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.