Fifi Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 Dzisiaj na rybach byłem, pogoda super, ale duży wiatr, ryb nie złowiłem
Ecia Napisano 29 Września 2007 Autor Napisano 29 Września 2007 Dziś odebraliśmy od Arnika pedałki dla Rycerza - Time Z, i dziś miała miejsce pierwsza jazda . Poszło mu lepiej, niż się obawiałam - lepiej, niż mnie, kiedy zaczynałam . Już po kilku km testowej jazdy po drodze gruntowej i chodniku śmigał bez stresu w ruchu ulicznym . Jestem dumna . Jutro test terenowy Pozdrówko przełomowe B)
kantele Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 ja dzisiaj tylko śmig do szkółki (niedaleko) aż szkoda było siedzieć w cholernej sali, marnować ostatnie podrygi pogody mam pytanko, czy ktoś z was może zostawiał już rower na stojaku przy wjeździe na parking Wydziału Zarządzania UW? jakie jest ryzyko, że mi stamtąd ukradną bajka? niby jest ochrona, budka i w ogóle...
baksik22 Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 Hehe wróciłem z paintballa Graliśmy sobie 2 rundki po godzinkę Obie wygrała moja drużyna rozwaliłem 2 z bliska, i oczywiście cała seria w domek nie wiem dokładnie ilu poszło z mojej lufy na ławkę ale było mega Polecam każdemu
Viviusek Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 A ja dzisiaj sobie zrobiłem niecałe 30 km tak dla przyjemności, bo ładna pogoda była.
Sixer Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 A ja dzis byłem na fotosesji rowerzystów z L-c na ścieżkach rowerowych. Super sprawa będziemy w jakiejś gazecie i gdzieś na necie I była to ostatnia jazda na RDX'ie dziś go jeszcze rozkręciłem wyczyściłem i posprzedawałem połowe części pzdr.
bartekgib Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 Podjąłem decyzję - przechodzę bodajże na MTB Singlespeed ..... Ciężka decyzja, ale podoba mi się pomysł jazdy na rowerze z 1 przełożeniem. Brak pisków, jęków, babrania się w brudnych kasetach i terkoczących przerzutakach. Dzisiaj jechałem ciągle na przełozeniu 32-13 i wiem, że musiałbym mieć coś a'la 38 bo za dużo pedałuję. Chociaż nie powiem - biorę do siebie pomysł pozostania przy korbie 3-rzędowej z przodu i singlu z tyłu. Nie wiem czy ktoś to stosował, ale chyba tak zostawię - zawsze 3 biegi na przodzie się chyba przydadzą Pozdrawiam !
majster Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 a łańcuch jak napniesz? już lepiej jedno z przodu i 3 z tyłu, w niektórych trialówkach tak robią. dzisiaj krótka rundka tylko, mało czasu dużo nauki. i nie mogę się znowu pochorować.
KuLa2030 Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 Witam po wakacjach na wyspach Bananowych !
baksik22 Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 No musiał Musiał się przywitać, nie starczyło mu na shoucie Hehe Siemanko
andi333 Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 dzis z rana 60 km dla sportu (co dziwne nie spotkałem żadnego bikera na drodze a latem to ich jak mrówków)
Biera Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Podjąłem decyzję - przechodzę bodajże na MTB Singlespeed ..... Ale wymyślasz:P zacznij jeździć z myśleniem poczekaj jeszcze troche:P Witam po wakacjach na wyspach Bananowych ! witamy w świecie piszących:P Dzisiaj przyjeżdża do mnie rower:D niestety dopiero wieczorem więc cały wolny dzień zmarnowany:/ chyba się poszwędam po Poznaniu albo co
bartekgib Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Nie to, że po jednej jeździe już zmieniam wszystko na singla .... Nie nie ..... Najpierw troszkę pojeżdzę ciagle na jednym przełożeniu i zobaczę, czy to mi się sprawdzi. Dzisiaj troszkę pojeżdzę, potestuję, itd. Pozdrawiam !
heavy_puchatek Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 A ja nie zastanawiając się nad głupotami, nie myśląc i nie testując zrobiłem miłe 81km z gośćmi z forum, z czego ponad 60 to będzie teren
siwyex Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 A ja dziś byłem na wyścigu XC w Gliwicach Wywalczyłem 2 miejsce w kategorii 16 - 19 i 7 miejsce w Elicie Ogółem przez sobote/niedziele zrobiłem 130km
Ombre Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 A widzialo sie dzis Siwyex'a i Owena777 z forum Ja zajalem 3 miejsce w kategorii 12-15 lat moze byc Gratuluje miejsc Siwy & Owen.
Mathieo Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 ja dzisiaj znalazlmel w garazu jakiegos starego castrola do motocyklowych lancuhców (na bazie syntetyku) posikałłem wytarłem szmato i chodzi za######iście cicho ( ten castrol jak się nałoży an łancuch ma konsystencje gumy ale takiej do której brud sie nie lepi0
kantele Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 dzisiaj wieczorem niesamowite zjawisko koło trasy siekierkowskiej - bardzo niskie pasma mgły, mgła dosłownie przyklejała się do twarzy, w dodatku w miejscach, gdzie była mgła, temperatura wyraźnie o kilka stopni niższa - jakby się wjeżdzało rowerem do lodówki - normalnie ektoplazma na żywo... jechałam i się bałam zajefajny klimat... angole mówią "spooky"
Ecia Napisano 30 Września 2007 Autor Napisano 30 Września 2007 W zeszłym roku coś takiego przeżywałam... ale w listopadzie Pozdrówko z przesunięciem
Viviusek Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 mikołaj fajna naklejka na rame a u mnie z rowerowych na razie nic. świeci słońce ale nie mam jak wyjść, gdyż sporo nauki jest na jutro...
baksik22 Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 To na kompie zrobione jest nie naklejka
jurasek Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 nabyłem rower trekingowy, rower jest z duszą - nie jakis tam seryjny wyrób z odciskami małych żółtych rączek jutro odbiór Limuzynce dziękuję i zapraszam na zimę szczegóły wkrótce
bartekgib Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 48.5 km. Głównie szosa. Przez całą trasę 3 samochody mnie tylko wyprzdziły. Strasznie dużo muszek miałem na bluzie. Muszę powiedzieć, że w słuchawkach na uszach jeździ się jak dla mnie lepiej. Bo jak nie mam ich w uszach - to słyszę każdy zgrzyt, brzdęk, stukanie na dziurach i się przejmuje rowerem, że się porysuje, uszkodzi, rozreguluje. A jak jadę w słuchawkach - to słyszę tylko muzykę (In-Ear'y) i czy mi tu Alivio z tyłu wali, czy łańcuch terkocze - wszystko mi jedno. I odchudziłem siebie - ściąłem włosy . Lepsze chłodzenie głowy, mniej "Szopena" podczas jazdy w wietrze + jakże ważny zysk wagowy. Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.