Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Te na grandzie liczmy z przelicznikiem 1.4 ;)

Też jestem chory, co jest? :/ Zamontowałem nowe klocki do hebla z tyłu i pojechałem dookoła bloku zobacyzć jak hamują. Wreszczie mam tak, jak lubie najbardziej. Klamka chodzi lekko, hamuje mocno i nie blokuje od razu koła :) A zmeczylem sie ta runda dookola bloku jak maratonem. Co to za choróbsko panuje?

Napisano

Nie wiem ale wciąż nas nie opuszcza to choróbsko, kolejny taki atak spodziewany jakoś na wiosnę ;) Moja klasa była tak zdziesiątkowana że ominęła nas kartkówka (żeby nie było za fajnie zamiennie dostałem banię z odpowiedzi :))

PS: A ja w rok i 3 miesiące też mam 1500 postów bo ja taki spamuch jestem :P A kilometrów jakoś koło 13tys :D

Napisano

No to ja troche ponad rok i mam malutko postów bo nie spamuje ;) ...

Od niedzieli nie wsiadałem na rower ;/ a strasznie mnie już ciągnie (ach ten nałóg) ...

To ja się wczoraj dowiedziałem że nie umiem podstawowych działań na ułamkach, pierwiastkach itp.. :) Ale w końcu jestem na biol - chemie to mam prawo xD ... pozdrawiam

Napisano
  baksik22 napisał:
Jurasek ma wolne :P Wow :P

i 109 km przy avs 29 /h

ach to ciągniecie w góre ramienia korby ,świst wiatru w szczelinach kasku , przy 35 km /h jakos powoli przydrożne krzaki sie przesuwały

jutro jeszcze nie bedzie padało to też limuzyna in action

szkoda że nie wystartuje w sobotę

fajnie macie że nie musicie myślec o domu

ach zapomniałbym bym

pojechałem m.in. do białogardu odwiedzić Mame w szpitalu rehabilitacyjnym i:

poprosiłem pacjentke siedząca na tarasie by mama wyjrzała przez okno

Mama za chwile sie pojawiła spojrzała w lewo potem w prawo i sie schowała

potem sie okazała że owa pacjentka przekazała że jakiś młody człowiek na motorze przyjechał więc Mama rozglądała sie za motocyklem

Okazało sie że Mama jeździ na stacjonarnyum rowerze i juz ma ok 100km przebiegu :rolleyes::D:D

jak juz wyjeżdżałem przez brame szpitala przechodzacy chłopak zawołał : jaki fajny strój , ja też taki chce :P :P

4 października Mamuśka zakańcza proces naprawy biodra i wraca do domu

Yupi :D:D :banana:

i koledzy z forum mają w tym również swój udział

Napisano

Dzisiaj zrobiłem 20km z kolegami ze średnią prędkością 15km/h. Średnia taka mała dlatego, ponieważ ciągle musiałem na nich czekać ;)

Napisano

yy. spojrzałem na bika, za zimno na dworze nie idę.;) może jutro? :]

dziś w szkole bieg na 1km czas 3:18. średni 162 uderzenia. mogę jeszcze :] jeszcze poprawię w tym roku:]

Napisano

komu przyjemność temu przyjemność

ja jestem chory wiec dzisiaj cały dzien wszedzie samochodem jeździłem

jutro przeprowadzam się do Poznania

studia się zaczynają

cześć sielanko

Napisano
  kantele napisał:
Omen: jak zimno? 12 stopni to zimno? toz to sama przyjemnosc w taka temperaturke jechac :)

u mnie zaledwie 8 czy 9 było, po za tym ja jeszcze bez rękawków ani nogawek itd. od poniedziałku przechodzę na zimowy trening. :]

• Mod Team
Napisano

A ja dziś skusiłem się na to co tygryski lubią najbardziej - błotko :P Uświniłem się absolutnie cały. Szkoda tylko że woda mi się w butach przelewała bo trochę zimno było, ale jeździło się wyśmienicie. Tylko potem mnóstwo czasu trzeba było poświęcić na kąpiel roweru i szorowanie ubrań. Wyszło ok. 30km. A jutro koniec trzydniowego urlopu, znów do pracy.

Napisano

Najpierw szkoła poszliśmy na film "Katyń" POLECAM naprawdę UŚWIADAMIA CO SIĘ DZIAŁO. Potem 2 wf'y i do domu, przemeblowałem sobie pokój i teraz się bycze z roweru zrezygnowałem jakoś tak dziwnie dzisiaj było :P

Napisano

Ja też dzisiaj poszedłem na "Katyń" z klasą.... dla ludzi o mocnych nerwach.

Zwłaszcza ostatnie jakieś 10 minut jest totalnie przygnębiające :P

po zakończeniu filmu było jakieś 15 sekund totalnej ciszy...

i oczywiście jakaś dziewczynka rodem z blogu musiała palnąc "no co taka cisza?!" ehh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.