kantele Napisano 24 Września 2007 Napisano 24 Września 2007 przetańczyłam większą część nocy z soboty na niedzielę. jak dzisiaj rano wstałam, to myślałam, że nie dam rady nie tylko wsiąść na rower ale nawet chodzić. tak mnie łydy bolały. aikido mnie nie zmogło, rower mnie nie zmógł, zmogło mnie boney-m i modern talking... no ale cóż, trzeba być twardą aikidoką, a nie miętką nindzią, jak to mówi mój znajomy, więc wsiadłam rano na rowerek i sru, do pracy. pierwsze dziesięć minut cierpiałam straszliwie... ale potem się rozkręciłam. podobnie było przy powrocie. o dziwo, średnia wyższa niż zwykle. czary?
bartekgib Napisano 24 Września 2007 Napisano 24 Września 2007 ...... o dziwo, średnia wyższa niż zwykle. czary? Ja bym obstawiał krasnoludki Pozdrawiam !
jurasek Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 trzeba być twardą aikidoką, a nie miętką nindzią, twardzielka
kantele Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 jurasek: o w mordę, jest boska, ja też tak chcę! dzisiaj nic szczególnego - do pracu i powrót - dzień jak codzień pogoda piękna... szkoda, że od jutra ma się ochłodzić
Ombre Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Chyba dzis widzailem Siwyexa na trasie ale nie dam glowy ze to byl on. Po zatym pierwszy dzien w spd ;] POTĘGA!!
Sixer Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Dzień jak co dzień w roku szkolnym, ale z rowerowych zrobiłem to, że pojechałem do szkoły na rowerze Dziś biegaliśmy na 1000m i nogi wchodzą mi to 4 liter a z czasu i tak zadowolony nie jestem ;/ 3.34 pzdr.
TomekW Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Chyba jeden z ostatnich dni na starym sprzęcie Szkoda sie z nim rozstawac no ale bywa i tak . Nikogo nie zaskocze jesli powiem , ze nastepnym moim bikiem bedzie Level A6 ...
peeres Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Dzisiaj z rowerowych tylko zapchanie go do serwisu (łańcuch). Dostałem karteczkę jutro mam po niego iść ;P
baksik22 Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Heh Ombre jak widziałeś Siwyexa to widziałeś też mnie i Wojtka# z forum Śmigaliśmy sobie dziś razem ogółem super ale zaczęło się ściemniać musieliśmy się rozstać hehe
majster Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 TomekW, czyli nawróciłeś się na Krossa? ja wróciłem z wycieczki integracyjnej (tylko dwa dni i jutro do szkoły...) i skończyłem czyszczenie i przygotowanie roweru do jazdy (a będzie padać).
siwyex Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Ombre gdzie mnie niby widziałeś ? Baks ja dziś zrobiłem jeszcze 20km samotnie, więc może widział mnie samego A tak apropo to troszkę pośmigałem w terenie i szosie z baksem i Wojtkiem
Ombre Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Jechalo sobie dwóch panów w full stroju, podobnie ubrani, a z Toba skojarzylem rame, akurat slonce odbilo sie od ramy i byla to jakas merida i miala strasznie jaskrawy zielony kolorek to pomyslalem ze TWoj magnezz ;> Ja jechalem na czerwonym krossie xD z torą, lxem, bialo szarym stroju(bike maraton + biemme) i spd
TomekW Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Nigdy nie bylem przeciwnikiem ani zwolennikiem marki Kross W tym roku do wymiany rama,napęd i koła.Chyba juz sie nie opłaca dalej inwestowac Rozwazam to nadal.
siwyex Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Ale w jakim mieście mnie widziałeś ? Bo ja po Tarnowskich Górach dziś nie śmigałem tylko po Rybniku
baksik22 Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Siwy więc to jednak mogłem być ja jako że dzisiaj cały czas byłem na 1-wszej linii z tobą Hehe a gdzie to było ombre Ku gwoli ścisłości ja jechałem na czerwono czarnym authorze basicu niebieska koszulka cannondale z długimi czarnymi rękawami i czarne spodenki
Ombre Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Noononon byli na niebiesko czarno i dlugie rekawy nie zwrocilem uwagi dokladnie, bo po 1. cisnalem ostro a wy wcale nie slabiej i ciezko bylo zauwazyc detale. Bylo to w okolicy MIEDAR taka wies xD niedaleko tarnowskich gor, rybnej.
siwyex Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 No to niemożliwe że to my bo ja z baksem śmigałem po Rybniku
bartekgib Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Szkoła i obowiązki pochłonęły dzisiejszą chęć jazdy na rowerze. Jedynie co do mojej "ex" pojechałem ( ojjj coś ostatnio za często do niej jeżdzę ) to wyszło z 3 km. A szkoda - miało być fajnie Pozdrawiam !
Biera Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 pojechałeś do ex i nie było fajnie? eee... słaby z ciebie amant:P ja dzisiaj w ramach pracy troszkę pojeździłem a teraz leże i się kuruję bo chyba się od was zaraziłem:P za dwa tygodnie maraton więc musze być zdrowy:D
heavy_puchatek Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Ja zrdowieję do końca jeżdżąc sobie to tu to tam^^ Dzisiaj pierwsza jazda po zmroku. Przypomniało mi się jakie to wspaniałe uczucie zasuwać widząc tylko kontury drzew po obu stronach ścieżki i wpatrywać się w słabo oświetlony pas przed sobą, coś wspaniałego Oczywiście żeby nie było za pięknie moja prowizorycznie zamontowana lampka latała góra dół i nie bardzo chciała świecić tam gdzie ja chcę, tak więc kolejna część dual control story w sporym streszczeniu: cieniowanie podkładki do lampki za pomocą noża, ustawianie klamkomanetki i lampki pod odpowiednim kątem (przynajmniej zdaje mi się że odpowiedni, wyjdzie na kolejnej przejażdżce ), dokręcanie tego tak żeby nie latało i się nie rozpadło. Oczywiście nie za mocno bo pod takim dziwnym kątem, między manetkami i kablami ciężko coś mocno przykręcić a nie mam jeszcze specjalnych klocków shimano do budowy kluczy do DC o rozmaitym kształcie Przy okazji zauważyłem, że to co najbardziej mi przeszkadza to taka nieuszczelniająca absolutnie nic uszczelka tam gdzie chowa się kabel od hampla w manetce, teraz ta gumka lata dość luźno i jest trochę poorana przez siłowe załatwianie sprawy. Mam nadzieję że będzie już działać
bartekgib Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 pojechałeś do ex i nie było fajnie? eee... słaby z ciebie amant:P Raz bardziej czule, raz troszkę krzyku ( ) - byle do przodu. Pozdrawiam ! P.S. 1 post i mamy 1 700.
baksik22 Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Bartek jak ty to zrobiłeś?? Masz 1699 postów w lekko ponad rok userzy którzy tu siedzą dłużej tylu nie mają
Blue Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Spoko wszystko sie da Bizon te swoje 6 tysięcy naklepał w 2 lata bo od 2006 sie coraz mniej udziela .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.