marcin1212 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 A propo zakupów w lidlu. Co sądzicie o tej koszulce?? http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...szulka_rowerowa
jo_jacek Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja mam dzis 52km avs 29km/h i kurde czekam na przesylke bo chce zlozyc rower z nowa tarcza i jechac pomeczyc hamulec :] Tym bardziej sie nie moge doczekac ze sie naucze czegos nowego - odpowietrzac i zalewac hamulec Co do lidla. Kiedys kupilem tam spodnie i koszulke na rower. O tyle spodni uzywam do dzisiaj i w zimie chyba tez bede bo sa na wypasie to koszulka troche do d.. ale to byla z krotkim rekawkiem. A teraz to sie chyba nawet przejde do lidla zeby obczaic to z linku a.. no i zauwazylem ze w lxie z tylu znowu sie zrobiły luzy.. nie bede jej rozbierac tylko po prostu skontruje
peeres Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Tylko u mnie nie było tych koszulek i kuretk 20 minut po otwarciu wiem bo sam stałem 20 minut przed drzwiami żeby wziąć te narzędzia.
bilskij Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 z nową przerzutką tylną RD-M960, nowymi manetkami SL-M970, z założonymi już prawie wszystkimi rzeczami O prosze Misiek nam sie przesiadl na shimano
lanc91 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 u mnie w lidlu jest wszystko co w ofercie bylem obczilem i pochowalem w inne miejsca zeby nik mi nie wykupil i pozniej ide kupic kurteczke i torbe podsiodlowa
Iron Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 tez bylem w lidlu, kupiłem pompkę, co prawda to nie beto jak na zdjęciu ze strony. Ale wygląda całkiem porządnie i działa. Ciuchy niestety były słabe, wiec skończyły sie zakupy na pompce;p
Mod Team Odi Napisano 23 Sierpnia 2007 Mod Team Napisano 23 Sierpnia 2007 Wczoraj był u mnie adamm84 ze swoim Jurkiem Rybakiem. Musiał założyć okablowanie do przerzutek a nie miał narzędzi więc pomogłem. Trochę się pomęczyliśmy z regulacją X-0 a i tak nie udało się dobrze wyregulować. W dolnym zakresie chodziła idealnie, a z górnymi zębatkami był problem bo charczało próbując przerzucić łańcuch na sąsiednie zębatki. Skapitulowałem. Przy okazji przejechałem się na ubijakach i powiem, że zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Nie wiem kiedy będę miał tyle kasy, ale kiedyś kupię No i Adam na koniec obdarował mnie prawie nowymi blokami do Shimano, które były mu niepotrzebne a mi bardzo się przydadzą bo moje już nie dają rady. Wprawdzie to SH-55 a nie 51 ale po krótkiej próbie działają bezproblemowo. A jeszcze wieczorkiem było piwko, bilard i pogaduchy bo kuzyn z Anglii przyjechał. I dalej niecierpliwie odliczam dni do powrotu kobiety z kolonii (praktyki).
Fifi Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja kupiłem pompkę z manometrem w Lidlu i się cieszę Bo LIDL JEST TANI!!
karolyfer Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja przed chwilą wróciłem z treningu, skoczyłem się do Siewierza, a potem jeszcze pokręciłem po mieście i na koniec walnąłem sobie jeden długi finisz (prawie pół kilometra koło 50 po dziurach potem 59 na kresce) Chyba polece również do Lidla. A popołudniu jakiś grill z kumplami się kroi
jo_jacek Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 dolnym zakresie chodziła idealnie, a z górnymi zębatkami był problem bo charczało próbując przerzucić łańcuch na sąsiednie zębatki.Na kilku rowerach to stwierdzilem i za kazdym razem pomogło odgiecie haka w stronę koła :] Póki co czekam z rowerem zeby ta tepa przesylka przyszla.. tzn z drugim wyjsciem na rower : ]
Rudd Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja niedawno wróciłem z poznania potem zalogowałem się na forum i zajrzałem do tego tematu - przeczytałem że dużo osób chwali pompki z lidla - po przeczytaniu paru postów wskoczyłem na rower iiii.... kupiłem pompkę w lidlu ;) Naprawdę bardzo fajnie pompuje i ta cenaa...
bartekgib Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Coś czuję, że i ja skocze do Lidl'a Pozdrawiam ! na razie 7,9 km dzisiaj - troszkę po mieście, troszkę po pobliskim błotku, ogółem zauważyłem, że mając licznik jeżdzę rozważniej dozując siłę. Po prostu pod górę nie podjeżdzam jak szaleniec, a zjeżdzając z górki staram się maxymalnie przyspieszyć Pozdrawiam !
andrzejek Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Po prostu pod górę nie podjeżdzam jak szaleniec, a zjeżdzając z górki staram się maxymalnie przyspieszyć Ja zawsze robie odwrotnie
peeres Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 A którą pompkę kupiliście bo tą małą się bawiłem i wyglądało że nie pompuje.
marcin1212 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 JA sie chyba skusze na tą koszulke z długim rękawem. Kupił już ją ktoś??
baksik22 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Że jak podjeżdżasz na maxa a zjeżdżasz na luzie Hehe ?? Ja mam pulsaka i walę według niego
andrzejek Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Tak. Zawsze na maxa podjeżdzam, a na zjazdach odpoczywam albo lekko dokręcam. Nie bawi mnie szczególnie cisniecie na zjazdach na trasie, wole sie wyżyć na podjezdzie
Fifi Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja kupiłem tą dużą pompkę. A co do koszulki to chciałem kupić, ale wszystkie były na mnie za duże
Xsystoff Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Tez stosuje filozofie, ze podjazdy sa do wyprzedzania, a zjazdy do odpoczywania
marcin1212 Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Również tak robie. Czasem nawet staram sie przyspieszyć na podjeździe.
bartekgib Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 Tak. Zawsze na maxa podjeżdzam, a na zjazdach odpoczywam albo lekko dokręcam. Nie bawi mnie szczególnie cisniecie na zjazdach na trasie, wole sie wyżyć na podjezdzie Każdy robi wg. swojego gustu. Jak dla mnie nie męcze się na podjeździe, bo tego nie potrzebuję. Za to wolę stanąć lekko na pedałach, pochylić się nad kierką i bacznie wypatrywać kamieni i malutkich urwisk na zjeździe. Ale zaczyna się to robić niebezpieczne na semi-slick'ach 1.95 Najwidoczniej mam troszkę zacięcia do enduro ( szczerze to podoba mi się ten styl jazdy ). Pozdrawiam ! P.S. Przepraszam za mini OFF.
omen Napisano 23 Sierpnia 2007 Napisano 23 Sierpnia 2007 O tyle spodni uzywam do dzisiaj i w zimie chyba tez bede bo sa na wypasie to koszulka troche do d.. ale to byla z krotkim rekawkiem. A teraz to sie chyba nawet przejde do lidla zeby obczaic to z linku a.. no i zauwazylem ze w lxie z tylu znowu sie zrobiły luzy.. nie bede jej rozbierac tylko po prostu skontruje Lecicie do tego lidla jak muchy do lepu ja może też kupie ta koszulke.;D jacek dziś wyczaiłem luzy w prszednim lxie ale jzu naprawione xD Co do tych podjazdów to podjazdy staram sie jechać na maksa. Szczególnie sie ciesze jak na szczycie górki mam wyższa predkość niż na dole.;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.