TomekW Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 Bilskij , wyscig jest w niedziele http://xc.rowery.rzeszow.pl/ Zapraszam Dzis dzien w wiekszosci spedzony w pracy ... Jutro moze znajde chwile na rower ale i to pod znakiem zapytania.Duzo spraw na glowie a czasu malo ...
omen Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 Omen masz 777 postów i zrobiłeś 66,6km. Tu musi istnieć związek! Trzeba walczyć z układem! EDIT: Eeee spamuchu jeden, nieaktualne, wykaraskałeś się a tam. niewierze w przesądy:] padam z nóg.;/
Viviusek Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 co do XC w Rzeszowie ;D powinien być tam nasz kolega z forum który wygrał wycieczke na wyspy bananowe ;P Koniec OFT Dzisiaj tak jak pisałem rano najpierw wraz z znajomymi szosą nad zalew [siczki] który znajduje sie niedaleko mojej mieściny a później powrót i od razu na przejazd z okazji Dnia bez samochodu [ pozdrowienia dla Panów na Bicyclach z Łodzi ] a po przejeździe Pokaz infrastruktury rowerowej w krajach zachodniej Polski i pokaz osób które kręciły takimi palącymi sie piłkami nie wiem jak to nazwać sorry hehe ogólnie dzisiaj zrobione 48.4km nie chciało mi sie do 50km dociągnąć już hihi a teraz przeglądam allegro i chyba kupie sztyce kierownice i chwyty WCS dzięki temu uda mi sie zejść poniżej 12.9kg hehe
TomekW Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 Nasz kolega z forum jest w trakcie przygotowan Znowu sie bidak zaciął przy goleniu Jak znajde czas to pojade na ten wyscig i sie zobaczy jak mistrz smiga
kantele Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 ja dzisiaj znów spotkałam pana pt "i tyle go widzieli" i to w tym samym miejscu. jakieś fatum? a poza tym dzisiaj była piękna pogoda, wprost wymarzona na rower wczoraj za to widziałam teletubisia miał jakieś 10 lat i jechał na strasznie starym i rozgruchotanym za wielkim romecie z tylnym kołem bujającym się w rozrzucie ok. 10 cm. skrzypiał niemiłosiernie. nawet mu zaproponowałam, że podsmaruję chociaż ale nie chciał...
bilskij Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 Bilskij , wyscig jest w niedziele Wiem, wiem ze w niedziele z pospiechu zly dzien wpisalem
jurasek Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 Fifi gratulacje , wielki szacun może jakies fotki z zawodów ? wieczorową porą dzis przed chwilą zatrzymali mnie we dwóch z takiej furgonetki z białym pasem za niemanie tylnego oświetlenie ale po poprawieniu styku baterii i upewnieniu sie że bedzie juz OK skonczyło sie na rozmowie Kula ty bajarzu
Biera Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 ci pokaz osób które kręciły takimi palącymi sie piłkami nie wiem jak to nazwać sorry hehe Po prostu: poy:)
jurasek Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 spodziewałem sie że Biera sie odezwie w temacie ognia
jurasek Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 na prywatnych kanałach miała miejsce wymiana korespondencji w wyniku której udzielamy kredytu zaufania koledze Bartkowi i cofamy ostrzeżenie liczymy na Ciebie Bartku
bartekgib Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Ze szczerego serca : Dziękuję Człowiek ostatnimi czasy nie może dojść do ładu ( dla tych co nie wiedzą - sygnaturka ). Pozdrawiam !
Viviusek Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 hmm pytanko. Co sądzicie o kierownicy Ritchey WCS 580mm prosta + sztyca Ritchey WCS 350mm 27.2 + chwyty Ritchey WCS + mostek i tu wybór pada na :TIOGA O BONE 110mm/25.4 lub boplight team 100mm/25.4, bo na Ritchey WCS już nie będe miał kasy :/ opłacało by sie kupywać ten zestawik Ritchey'a kiera+sztyca+gripy za mniej niż 200zł w stanie bdb? czy wybrać coś innego równie lekkiego? prosze o wasze sugestie
kantele Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 łaaaaaaaaaaął jaka piękna pogoda! właśnie wróciłam z dojo (oczywiście rowerem) i zaraz wychodzę (na rower) nie wytrzymam dzisiaj w domu... a ci, co nie chcą iść na rower niech się kiszą dalej hehe to nara
siwyex Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 A ja dziś wypucowałem pięknie rower i postawiłem pierwszy raz w pokoju... Ciekawe co będzie jak rodzice wrócą ;p Miałem cichą nadzieje że dziś już odchudze rower o ~1kg, ale paczka nie doszła ;/
omen Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 a ja dziś 32km.:] z rana zachciało mi sie błocka, to długo nie czekałem. ;D wróciłem cały brudny xD ubawiłem sie po pachy.:] linki z pancerzach nie chcą mi chodzić wiec już mam zajęcie na wieczór.:]
TomekW Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Piekna pogode wykorzystywalem od samego rana Rano troche chłodno ale lubie takie powietrze . Sama przyjemnosc dzis 56 km , przejechalismy z nowopoznanymi bikerami trasa jutrzejszych zawodów . Troche blota nigdy nie zaszkodzi .
Xsystoff Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Kupilem amorka, jak przyjdzie to opisze dokladnie co i jak i podziekuje odpowiedniej osobie za pomoc
Sintesi Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 nie mam dzis ambitnych planow odnosnie roweru...musze tylko zrobic maly serwis.
Sixer Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Miałem cichą nadzieje że dziś już odchudze rower o ~1kg, ale paczka nie doszła ;/ A co kupiłeś? Nową rame ? nie no joke pewni Sida se sprawiłeś :) Dziś rano sobie wyjechałem na rowerek tak typowo rekrecyjnie - podziwiałem przyrode P.S Marzy mi się Cannon z leftym cały dzień o takim myśle pzdr.
karolyfer Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Dzisiaj rowerowy dzień bo i pogoda piękna :] 117 km nakręcone przez(w skrócie) DG>Maczki>Jaworzno>Sosnowiec>Będzin>Sarnów>Psary>Pyrzowice>Siewierz>Chruszczobród>DG. A teraz się relaksuję
karolyfer Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Nie, w tygodniu nie miałem czasu się przygotować, a w piątek byłem odwodniony trochę i dzisiaj jeszcze oddczuwałem skutki
omen Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 a tak szansa by była. a jak Wilku pojechałnie wiesz? ;D zeby OT nie było to juz czesc bika umyłem.;D
TomekW Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Wilku pojedzie jutro , bo zawody sa w niedziele Dzis tylko objazd trasy .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.