Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Omen masz 777 postów i zrobiłeś 66,6km.

Tu musi istnieć związek! Trzeba walczyć z układem!

EDIT: Eeee spamuchu jeden, nieaktualne, wykaraskałeś się :)

a tam. niewierze w przesądy:] padam z nóg.;/

Napisano

co do XC w Rzeszowie ;D powinien być tam nasz kolega z forum który wygrał wycieczke na wyspy bananowe ;P

Koniec OFT :D

Dzisiaj tak jak pisałem rano najpierw wraz z znajomymi szosą nad zalew [siczki] który znajduje sie niedaleko mojej mieściny a później powrót i od razu na przejazd z okazji Dnia bez samochodu [ pozdrowienia dla Panów na Bicyclach z Łodzi :) ] a po przejeździe Pokaz infrastruktury rowerowej w krajach zachodniej Polski i pokaz osób które kręciły takimi palącymi sie piłkami nie wiem jak to nazwać sorry hehe :P ogólnie dzisiaj zrobione 48.4km nie chciało mi sie do 50km dociągnąć już hihi a teraz przeglądam allegro i chyba kupie sztyce kierownice i chwyty WCS :D dzięki temu uda mi sie zejść poniżej 12.9kg hehe

Napisano

Nasz kolega z forum jest w trakcie przygotowan :P Znowu sie bidak zaciął przy goleniu :)

Jak znajde czas to pojade na ten wyscig i sie zobaczy jak mistrz smiga :D

Napisano

ja dzisiaj znów spotkałam pana pt "i tyle go widzieli" i to w tym samym miejscu. jakieś fatum?

a poza tym dzisiaj była piękna pogoda, wprost wymarzona na rower ;)

wczoraj za to widziałam teletubisia ;) miał jakieś 10 lat i jechał na strasznie starym i rozgruchotanym za wielkim romecie z tylnym kołem bujającym się w rozrzucie ok. 10 cm. skrzypiał niemiłosiernie. nawet mu zaproponowałam, że podsmaruję chociaż ale nie chciał...

Napisano

Fifi gratulacje , wielki szacun ;) może jakies fotki z zawodów ?

wieczorową porą dzis przed chwilą zatrzymali mnie we dwóch z takiej furgonetki z białym pasem

za niemanie tylnego oświetlenie

ale po poprawieniu styku baterii i upewnieniu sie że bedzie juz OK skonczyło sie na rozmowie

Kula ty bajarzu ;):)

Napisano

na prywatnych kanałach miała miejsce wymiana korespondencji w wyniku której udzielamy kredytu zaufania koledze Bartkowi i cofamy ostrzeżenie

liczymy na Ciebie Bartku

Napisano

hmm pytanko. Co sądzicie o kierownicy Ritchey WCS 580mm prosta + sztyca Ritchey WCS 350mm 27.2 + chwyty Ritchey WCS + mostek i tu wybór pada na :TIOGA O BONE 110mm/25.4 lub boplight team 100mm/25.4, bo na Ritchey WCS już nie będe miał kasy :/ opłacało by sie kupywać ten zestawik Ritchey'a kiera+sztyca+gripy za mniej niż 200zł w stanie bdb? czy wybrać coś innego równie lekkiego?

prosze o wasze sugestie ;)

Napisano

łaaaaaaaaaaął jaka piękna pogoda! właśnie wróciłam z dojo (oczywiście rowerem) i zaraz wychodzę (na rower) ;) nie wytrzymam dzisiaj w domu...

a ci, co nie chcą iść na rower niech się kiszą dalej :)

hehe to nara :)

Napisano

A ja dziś wypucowałem pięknie rower i postawiłem pierwszy raz w pokoju... Ciekawe co będzie jak rodzice wrócą ;p Miałem cichą nadzieje że dziś już odchudze rower o ~1kg, ale paczka nie doszła ;/

Napisano

a ja dziś 32km.:] z rana zachciało mi sie błocka, to długo nie czekałem. ;D wróciłem cały brudny xD ubawiłem sie po pachy.:] linki z pancerzach nie chcą mi chodzić wiec już mam zajęcie na wieczór.:]

Napisano

Piekna pogode wykorzystywalem od samego rana ;) Rano troche chłodno ale lubie takie powietrze . Sama przyjemnosc :) dzis 56 km , przejechalismy z nowopoznanymi bikerami trasa jutrzejszych zawodów . Troche blota nigdy nie zaszkodzi .

Napisano
Miałem cichą nadzieje że dziś już odchudze rower o ~1kg, ale paczka nie doszła ;/

A co kupiłeś? Nową rame ? ;) nie no joke pewni Sida se sprawiłeś :) :)

Dziś rano sobie wyjechałem na rowerek tak typowo rekrecyjnie - podziwiałem przyrode :):P

P.S Marzy mi się Cannon z leftym cały dzień o takim myśle :D

pzdr.

Napisano

Dzisiaj rowerowy dzień bo i pogoda piękna :] 117 km nakręcone przez(w skrócie) DG>Maczki>Jaworzno>Sosnowiec>Będzin>Sarnów>Psary>Pyrzowice>Siewierz>Chruszczobród>DG. A teraz się relaksuję ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...