Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak fajnie się na szosie jeździ, że na początku nie zauważyłem sklepu Kadrzyńskiego i dojechałem sobie na głębokie i zawróciłem ;p

Wieczorem sobie zmienię opony na jutrzejszy wypad :)

Napisano

z rowerowych dzisiaj nici, ponieważ nieźle pada :) może po południu pokąpie sie w błocie ;D z rowerkiem. Wczoraj przebiłem opone, ale mój domowy szybki pitstop prawie taki jak mają w BMW Sauber pozwolił mi na wyruszenie dalej hehe. Z nierowerowych to dzisiaj przyszło kilka kolejnych aut do napraw blacharskich co pozwoliło mi sie przejechać 2 po okolicy :D i sie chyba zakochałem w Fiacie Bravo 1.8 16v xD . A co do mojej zimówki to mam dziwne odczucia, że plan nie wypali. Nigdzie nie moge znaleźć suportu który będzie pasował :/ do niego. Chyba zostaje kross na zime

Napisano
Wieczorem sobie zmienię opony na jutrzejszy wypad :)

Jak tak będzie wiało to nie wiem czy jade, przeciez to jakies nie porozumienie :D Wieje dzis okropnie i sa bardzo silne podmuchy...

Napisano

Hah, no co Ty, nie pękaj :) jakby były jakieś straszne wichury to najwyżej się skróci trase, ale jutro ma już mniej wiać.

Skończy się na tym że sam pojade ? ;p

Napisano

Dzisiaj bylem w Decathlonie i zrobilem male zakupki :D

Oponki,pedaly,detki,klucze... :P

A pozniej planuje mala traske ale to jak troszke przestanie wiac :)

Napisano

strasznie dzisiaj wiało :) zrobilam niewielką rundkę ok. 16km w sumie - z domu do dojo na Racławickiej na staż aikido - wmordewind. potem 4h treningu z przerwą na obiad ;) i powrót do domu z wiatrem (dobrze, że nie musiałam się po tym stażu zmagać z wiatrem bo bym chyba nie dojechała)

Napisano

A ja dziś byłem na Horizonfive Maraton 8h :P Startowałem solo i zająłem 5 miejsce... Potem było losowanie nagród i wygrałem plecak wartości ~300zł :D Ogólnie impreza godna polecenia i na przyszły rok znów się tam zjawię...

Napisano

A ja z siwym :P Byłem tam też z Ejpokiem i Lukasem z forum ale nie startowaliśmy impreza była naprawdę mega i teraz żałuje że nie wystartowałem :P W przyszłym roku w miarę możliwości pozaliczam większość tych imprez :)

Napisano

4 ostatnie to filimiki :D Było mega superowo :D Racja tempo straszne :] normalnie pierwszy raz pod koniec gdzies na 130km na szosie by mnie kurcz złapał ;) Łącznie zrobiłem 141km :D

Miłego oglądania filmów i prosze sie nie śmiać :D

Napisano

Przecież gdyby sie cos stało to bym nie pisał tak , zresztą fakt na początku sam sie wystraszyłem ;) A co to zjazdu to pełen hardcore... Zresztą inni potwierdzą ;]

Napisano

Jest do przejechania co udowodnił Szymon ! Ja myśle ze teraz tez juz wiem jak zjechać i nie odpuszcze tak łatwo , wróce tam i w końcu zjade - mam nadzieje ;)

Napisano

No, a po tym wszystkim wstał, wziął się w garść i zjechał, a potem glebnął jeszcze raz. ;) Ale ja sam bym nawet nie próbował z tego czegoś zjeżdżać.

Napisano

MI nie pozaostaje nic innego jak tylko sie załamąc. We wrzesniu jeszcze nie byłem sesnwonie na rowerze. Pierwsze brzydka pogoda, potem złamany nos, a teraz jak słonce i ponad 20* ja mam angine. Ehh...:/

Napisano

Stało się! Stało się to, w co przestawałem już wierzyć!

Rozchorowałem się <_< I już kit tam z rowerem, i tak końcówka sezonu to można parę dni opuścić ale w szkole rzeźnia, a jak mnie jeszcze nie będzie to hohooho. Dzisiaj 4 lekcje ledwo wytrwałem (dobrze że nie muszę zostawać na 2 religie), a jutro 7, sprawdzian z fizyki, ukochany niemiecki i jeszcze lekcje trzeba odrobić. Na rano mam być zdrów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...