Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sintesi: ROTFL :)

z rowerowych to ja dzisiaj... nic ;)

miałam jechać gdzieś, ale lało. teraz co prawda nie leje, ale już mi się nie chce nigdzie jechać bo jestem zmęczona (próbowałam chociaż częściowo doprowadzić do ładu moje mieszkanie bo za kilka dni kończy się remont łazienki. wszędzie mam pełno pyłu...)

Napisano

Dzis pośmigałem po Lesie z Adamickim normalnie teraz nie czuje nóg :] Pojeździliśmy po nie znanym, gdzie jakos duzo podjazdów bylo... Ogólnie bylo fajnie na początku nieźle wiało ale potem sie uspokoiło...

No i chyba pierwszy raz jechałem tak szybko pod miodową 23/24km/h (nie biorąc pod uwage rekordu za koprką)

W sumie to bylo dziś śmiesznie ;)

Napisano

A ja dzisiaj z kolegą Wojtkiem# byliśmy w realu i oczywiście zboczyliśmy na rowery :unsure: (ach ci rowerzyści) i o dziwo zobaczyliśmy fulla Active z tylna przerzutką XT z odwrotna sprężyną Wojtek ma foto na komórce ale nie wrzuci bo brak kabla :) A i był jeszcze giant powieszony nad poweread ale to sponsoruje powereade tego gianta tzn jest on do wygrania w konkursie power'a :D

Gość BarteX88
Napisano

A ja dziś pojeździłem, zrobiłem kilka okrążeń po lasku, takie XC :unsure: Strasznie zimno, dobrze że w lasku nie wiało :)

Napisano

no panowie i panie

za długo już siedziałem w domu

wyjeżdżam

tym razem do Lublina:D

robię za statystę w filmie o Andersie. wracam w czwartek

bajo!

PS zobaczcie jaki fajny error mi się zrobił przed chwilą z forum:

errordt3.th.jpg

:unsure:

Napisano
no panowie i panie

...

tym razem do Lublina:D

robię za statystę w filmie o Andersie. wracam w czwartek

bajo!

...

ej... gdzie taką robotę można dorwać? jak TY to robisz?

Napisano

Wpadłem na prolog TdP. Zmokłem jak nie wiem, ale fajne widowisko było. Te ich rowerki, no poezja po prostu ;)

Aparacik warto mieć, kto wie kogo można przypadkiem uchwycić podczas rozgrzewki ;):

HPIM1490.JPG

A potem już dorwałem dobrą miejscówke i tam stałem do końca:

HPIM1555.JPG

HPIM1585.JPG

HPIM1611.JPG

Warto było trochę zmoknąć :P

A reszta moich zdjęć z prologu już w troche słabszej jakości tutaj:

http://picasaweb.google.pl/liptOon/64TdPUCIProTourPrologue

Napisano

Dzięki. Miejsce naprawdę dobre miałem, chociaż kosztowało mnie ono sprzeczkę z kamerzystą TVP. Wychodził tam jakiś facet z rowerem (kibic) i odsuwając się wpadłem panu z TVP na żurawia z kamerą. Trochę mu zatrzęsło i wkurzył sie na mnie ;)

A klimat takiej imprezy jest nie do pobicia!

Napisano

Przez ostatni tydzień z powodu pogody do łask wrócił rower stacjonarny. Oprócz tego merida dostała nowy kolorek

pict4687ys7.th.jpg

i opony kenda kwest 1,5"

oponade6.th.jpg

A na koniec coś z nowości shimano na rok 2008

xtgd8.th.jpg

:D

Napisano
A na koniec coś z nowości shimano na rok 2008

xtgd8.th.jpg

:D

Od zawsze marzyłem o czymś takim...

Gdzie kupiłes ?? :P

P.S

Mogłeś napisać ze dorzucają takie butki do Kross-a A6 było by wieksze wzięcie :P

Napisano

Obstawiam 30 zł, że uda mi się dzis pojeździć i nie zmoknąć :D

ps. faktycznie mógł to dopisać, genialny żart he he he :P

Napisano

Ja dzisaj tylko do szkoły i z powrotem. Wyszło 4km tylko <_< cos czuje ze mi sie sezon powoli konczy i czas bedzie sie przerzucic na bieganie i moze jak sie uda to na trenażer. Jak uda mi sie zrobić rower to jeszcze nie skoncze i mam nadzieje ze wystartuje w rajdzie, który bedzie w moim miescie ....

Napisano

A ja dziś ponad 40km z czegoś 55% w terenie... Wyjeżdżałem padało, przyjechałem nadal padało :) Grunt to dobry ubiór i mozna śmigać... Byłem cały uwalony tak jak i rower, ale za to jaki zadowolony :D Kurta na rower to świetna sprawa... No i dziś testowałem nowe opony maxxis flyweight 330 i jeździłem po kamieniach, mokrych ścieżkach, mokrej trawie i spisały się bardzo dobrze... Jedyne co to troche huczą na asfalcie :)

Napisano

Z rowerowych to pojeździłem dzis po sklepach w poszukiwaniu czegoś takiego na ściane : haksz6.th.jpg

Znalazłem w Castoramie za 42zł wydaje się być solidne , zobaczymy jak to będzie bo rower wisi mi nad łózkiem wiec nie będzie łatwo :) Licze na to ze nie obudze sie bez głowy :)

Napisano

a ja na jesienno - zimowy sezon sie szykuje powoli. Zaczynam odkurzać starego Virtuous Saturne Pro Series 850 :) dostanie nowe koła, a do tego przerzutka przednia i opony z mojego krossika... :)http://Drewnikocur.fotosik.pl/albumy/158247.html Piękny staruszek :P nie wiecie gdzie można dostać suport włoski? czy jak sie on tam nazywał :D bo ten musiałem ręcznie dorabiać heh :P może kupie i korbe...

Napisano

Też dzisiaj odkurzyłem dziada na zimę / po bułki. Przeserwisowałem przednią piastę (dostała nowe kulki, bo stare sie rozsypały kiedys :(), poprzykręcałem linki tam gdzie ich miejsce, wkręciłem klocki hamulcowe i pedały od Odiego, załozyłem niedziurawe dętki i włala:

HPIM1634.JPG

Ciekawe po ilu km sie rozsypie na amen xD

Napisano

Przez 2 dni 34 km po mieście ( załatwianie spraw na mieście i kawałek poza nim :D ). Spodobał mi się Kross Unplugged ( 29", stalowa rama, singlespeed, sztywniak na przodzie ). Tyle, że to znowu jest seria limitowana i znowu nie będzie można jej kupić w Polsce :( Pozdrawiam !

Napisano

Dziś miałem chęć na ostry trening i się udało :D Planem była szosa i plan jak najbardziej wypalił... Momentami troszkę popadało, ale było całkiem przyjemnie, choć pod koniec zaczęło mi pizgać po stopach :) Na koniec trasy jak widac dosyć dobra średnia, a nie było płasko czy też z górki, zaliczyłem ok 8 podjazdów po min 500m i 5* nachylenia... DST : 44,6km, AVS : 30,1km/h na oponach maxxis flyweight 330 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...