baksik22 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Siwy ale mówił że będzie podium Za chwile przyjedzie i będą tłumaczenia A tobie siwy gratki
Paviarotti Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Jurasek - makaron z dżemem Ufff i po maratonie. Ale był odjazd Wilka poznałem (bardzo fajny gość) i Sixera Po 2,5 godziny męczarni pokonałem dystans mega plasując się na 54 pozycji w open i 8 w swojej kategorii (M1). Wilku i Sixer gdzieś tam za mną przyjechali ale nie wiem dokładnie którzy bo Wilka nie było na liście mimo, że powinien być zobaczymy jak podadzą na stronie.
Fifi Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 A ja dzisiaj naprawiłem dynamo w rowerze mojej mamy. I z rowerowych to tyle
Viviusek Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 hmmm z rowerowych to tylko 14 km rekreacyjnych. Dobra pogoda była dzisiaj do 15 teraz troche chmurek sie pojawiło. Chyba znowu sobie coś zrobiłem w plecy bo mnie strasznie boli odcinek przy kości ogonowej :/ zobaczymy jak będzie jutro
krawiec91 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Wczoraj integrowalismy sie z klasa na koncercie. Skonczylo sie na skreceniu kostki, takze na kilka dni rower z glowy :/ Pogo boli ;] Zwłaszcza jak sie jest bez glanów :PP
karolyfer Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Dzisiaj wreszcie pogoda pozwalająca z przyjemnością wyjść na dwór 64 km zrobione po lekkich góreczkach Jutro jak pogoda dopisze to planuję więcej :] A tak w ogóle to jutro będzie pierwszy dzień X.czerwca kiedy będę się uczył już kilka prac domowych się zebrało w szkole @Krawiec -trzeba było nie pogować w towarzystwie glaniastym
omen Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 no mówiłem. i co z tego? nie byłem proste. ;D siwemu gratuluje. a formy ni ma bo nie śmigałem cały tydzień. Po za tym jakoś źle mi sie jechało. Ale ogólnie scig fajny, trasa fajna.:]
kantele Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 krawiec: a mama nie mowila, ze buty SPD sa tylko na rower? ;D ja dzisiaj kolejny raz jechalam z kratka na kierownicy chyba wymyslilam nowa dyscypline rowerowania: rajdy z kratka na kierze ;D a i mialam fajna zajawke wczoraj, zapomnialam o tym: jakis dzieciak na moj widok krzyknal "mamo, popatrz, kolarz!" za######iscie
krawiec91 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 krawiec: a mama nie mowila, ze buty SPD sa tylko na rower? ;D O kurcze, nastepnym razem bede pamietac A apropo spd to wlasnie sie szykuje do zakupu 540+m075
KuLa2030 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 A apropo spd to wlasnie sie szykuje do zakupu 540+m075 Nareszcie
Sintesi Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 ja dzisiaj kolejny raz jechalam z kratka na kierownicy z jaka kratka jechalas? sciekowa? szkocka? na papierze? jakis dzieciak na moj widok krzyknal "mamo, popatrz, kolarz!" za######iscie to fajne uczucie...jakos tak podswiadomie dodaje sporo energi. za mna kiedys krzyczeli "wyscig pokoju dopiero za pol roku!"
Gość BarteX88 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 A ja dziś będąc na giełdzie przyuważyłem takie oto cudo i zastanawiam się czy to prawdziwy Corratec, bo nie wiem czy kiedyś robili bananowe TeamBow-y Sram x-7, gripy sram 3.0, hamulce hydrauliczne Avida chyba 3 Ps. gość woła 1200 zł
Sintesi Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 team bow to znany model tej firmy. 1200PLN to cena warta zastanowienia.
Gość BarteX88 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 No ale czy w 1998 roku je robili ? Bo rower ponoć z tego roku jest.
Sintesi Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 mysle, ze tak! okolo 10 lat temu straszliwie chcialem miec rower corratec. wtedy juz chyba istnial model team bow.
Gość BarteX88 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Ciekawa sprawa, zawsze myślałem że tą geometrie wymyślili 2, no max 3 lata temu a tu taka niespodzianka Ps. na tej giełdzie była też kolarka LeMonda z 1992 roku
omen Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 wyglądają na alu. chociaż alu różowe do korby? nie spotkałem sie jeszcze.;]
kantele Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 Blue: NIGDY! Sintesi: wczoraj jechałam ze składaną suszarką do bielizny, taką co sie ją zawiesza na barierce balkonowej
Sintesi Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 wiesz kantele...nie wpadlem na to wczesniej! przeciez to jest tak proste, ze az genialne. zamiast czekac godzinami na wyschniecie prania, wystarczy przymocowac suszarke do roweru i jechac w trase. mozesz mi doradzic jak rozwiazalas problem suszenia rzeczy o duzej powierzchi np poszwy, przescieradla? czy nie stwarzasz nimi zagrozen w ruchu drogowym i jak na to wszystko patrzy policja drogowa?
siwyex Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 JA już dziś pobrykałem po błocie... Niektóre odcinki lasu fajnie wyglądają... Wszystkie ciuszki mam uwalone na maxa
Ombre Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 Siwyex tutaj taki kozak, że cały sie upaprał, a w domu pewnie mama takie oczy i pyta sie czy syn przypadkiem nie zwariowal "No wiesz mamo... byla taka kaluza, a ja tak szybko jechalem"
WojteK! Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 A ja dziś będąc na giełdzie przyuważyłem takie oto cudo i zastanawiam się czy to prawdziwy Corratec, bo nie wiem czy kiedyś robili bananowe TeamBow-y Sram x-7, gripy sram 3.0, hamulce hydrauliczne Avida chyba 3 Ps. gość woła 1200 zł Ja bym dołożył i kupił Krossa a6 a tak na poważnie, to podoba mi sie ten rowerek;p ale wiadomo kross lepszy;p
thomash Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 Dzisiaj pierwsza jazda na szosówce . Wrażenia super, ale jednak trochę trzeba pojeździć żeby się przyzwyczaić bo trochę niepewnie mi się na nim jeździło.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.