Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

MSJ ja trenuję aikido od 3 lat ;) i kenjutsu

dzisiaj rowerowo bardzo fajnie. jakoś tak wyszło, że zarówno do pracy jak i z pracy miałam wiaterek w plecki. to lubię :D

dzisiejszy dzień, dla odmiany od wczorajszego, był ogólnie bardzo przyjemny...

Napisano

Thomash mam nadzieje ze dasz mi sie przejechać :)

A zeby nie bylo to powiem tak weeekend sie zaczyna , w końcu bedzie mozna pojeździć :) Przez tą szkołe to normalnie w ogóle czasu brak...

Napisano

Dzis zaraz po szkole wybralem sie na rower, poniewaz nie padalo od rana ;):D Zrobilem szybkkkim tempem 52km upaplalem sie w blotku i z bananem na twarzy wrocilem do domku :D Jutro czeka mnie pucowanie bika i calego napedu.

Pozdro

Napisano

Wychodze dzis ze szkoly a tu swieci sloneczko nic nie wieje i jest cieplutko. Super. Przyjechalem do domu po 15 i pogoda sie juz popsula. Zaczelo wiac i zrobilo sie zimno. Zrobilem tylko 22,24km ze srednia 26,4km/h Chcialem zrobic kolo 40km ale zmarzly mi za bardzo kolana. Postanowilem nie przeginac i wrocilem do domu.

Przy okazji bylem zobaczyc na stan wody rzeki San.

author008og0.th.jpg

Napisano

My dziś z Rycerzem zakupiliśmy trzeci zestaw łańcuchów - będziemy teraz profesjonalnie jeździć na 3... ile za to jest punktów w rankigu lansiarzy :D ?

Wymieniłam też sobie kierę na giętą... i normalnie chyba zmienię dyscyplinę ;)

Pozdrówko zachwycone :D

Napisano

Ecia to jest punkt do testu na cykloze :)

ja dzisiaj nasmarowalam naped bo zaczal strasznie skrzypiec po srodowej ulewie. ale fajnie cichutko teraz chodzi... to lubie :P

Napisano

Paviarotti wraz z siwyex bedziemy sie scigać w Rydułtowach ;] mogę sie niestety nie zjawić ponieważ mogą być małe problemy z transportem, ale jak to nie wypali to w niedziele na doline 3 stawów pojade.:]

Napisano

Aha, szkoda, że nie na maratonie.

Ja zjadłem rowerowo-makaronowe śniadanko i zaraz pakuje się w samochód i na maraton. Niecałe 30 minut drogi na szczęście ;]

Napisano

teraz też wcinam takie śniadanko xD tylko, że zaraz na rower i do kumpla a od niego to juz bryką.;) ładna bedzie rozgrzewka 15km.;]

Napisano

Dzisiaj 63km po szosce w mżawce, wietrze i słonym deszczu :) Generalnie w związku z tym że nie przemokły mi buty jechało się przyjemnie i jesienna aura nie przeszkadzała mi ani trochę :P

Napisano

Kolejny wyścig XC za mną i kolejny raz 4 miejsce... Wyścig był bardzo fajny, troszkę błotka i strasznie szybka trasa... Jako takie szanse na podium były, ale niestety na drugim okrążeniu straciła mi się z oczu świeta trójca i pogadane... :) Omen też był na wyścigu, ale zajął 7 miejsce coś bez formy chłopak...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.