baksik22 Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 Moja roweru mówic że nie lubieć śniega A tak na temat to zmieniłem łożyska w mavicu
Viviusek Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 hmmm a ja sie szykuje do zakupu jakiegoś wdzianka na zime i dłuższej lżejszej sztycy hihi może ktoś ma na zbyciu 350-400mm czarna lekka no i zaczął sie sezon jazdy do szkoły 10-15 km dziennie zawsze+jakiś bonus jak sie nie chce wracać
bartekgib Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 Zimno, brak czasu, zbrzydł mi wygląd rower, szkoła - siedze w domu i zamulam Pozatym doszedłem do wniosku, że nie warto jest ładować w 3biegowca. Ale z pewnych powodów mam nadzieje, że w wakacje odpicuje porządnie Kross'a ( wpadnie dużo grosza z powodu przeprowadzki ) Pozdrawiam !
jurasek Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 strój późno jesienny kask z chusta a`la bandamka koszulka termoaktywna , koszuka rowerowa, kurtka mount wave rękawice z pelnymi palcami z widstoperem (LIDL) spodnie długie ocieplane (LIDL) skarpety sportowe (LIDL), buty KRUK warunki : gradobicie z piorunami wynik testu : grad przez szczeliny w kasku boleśnie uderza , rękawice przemokły że można wykręcać po opadach gradu jest cholernie ślisko , po prostu lód na drodze jak zimą do tego przyprawa do smaku w postaci błyskawic i piorunów kolejne stopień wtajemniczenia za mną
anulkaa Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Szanuj kolana, bo to co zrobiles to najwieksza rzeznia! Prawda. Kolan wymienić nie można. O czym boleśnie przekonuje się mój towarzysz podróży... Może jeszcze lato wróci ... ponoć 2. połowa września ma być znowu ładna.Trzymam prognostyków za słowo ... Pozdrówko babioletnie Nie wierzę meteorologom ani prognostykom. Każdemu mówię, że oni nawet na jutro pogody nie potrafią w większości przypadków przewidzieć, a co dopiero za 2 tygodnie... zapewne w przyszlym roku...jesli wszyscy bedziemy grzeczni ROTFL!! Uśmiałam się przy tym.
Blue Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 ale lol... kupilem sztyce FSA SL-K[karbonowa][http://allegro.pl/item241120334_sztyca_fsa_sl_k_carbon_159_zl_super_cena.html]. Odbieram dzisiaj przesyłkę , a tam przynajmniej w zewnętrznej warstwie nie są ułożone włókna poprzecznie[tak krosowane jak to znacie ze wszystkich karbonowych produktów], tylko cala "szmata"włókna obwinięta- pod światło widać drobne nitki, które idą wzdłuż sztycy. Efekt- z daleka wygląda jak czarna, a pod światło szara. No ale to nic, przykładam sztyce do promaxa założonego w rowerze i widzę, że mam zonka- min insert jest dokładnie w miejscu, gdzie mam wysuniętego promaxa... co oznacza, ze jakbym miał niższy profil siodła, będę miał problem[w promaxie do min. insertu mam z 3,5 cm zapasu...w ogóle dziwny zabieg bo z tego co widzę co sztyca fsa nawet o takiej samej długości i szerokości to ma inny min insert ]. No nic teraz się zastanawiam co zrobić :/. Albo odsprzedać sztycę[min. insert...], albo zostawić, ze świadomością kłopotów w przypadku zmiany siodła[raczej nie planuje, ale gdyby nawalił mój avatar to chciałem wziąć slk]. ... :/
evo Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 jak sie spamerem śmigało po forum ? - jakies dowody, taśmy, zapisy z kamer o rzekomym spamie? :banana: Pamiętej, grad ot tak nie atakuje, to zawsze jakas kara I troszku na temat, idę na rower )))))))))
Ecia Napisano 5 Września 2007 Autor Napisano 5 Września 2007 anulkaa: ja prognostykom też nie wierzę - ale wierzę w moją szczęśliwą gwiazdę . Wybieram się w góry, więc pogoda musi być . Doświadczenie mi podpowiada, że jeśli będę grzeczna - to lato wróci jeszcze w tym roku Pozdrówko magiczne
Xsystoff Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Pierwsza noc gdzie sie wyspalem. Jest dobrze
siwyex Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 A ja dziś dostałem siodło, które zamówiłem w poniedziałek (Gipiemme Prima 197g)
siwyex Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Fakt do najlżejszych nie należy, ale stosunek jakości/wagi/ceny jest znakomity, dlatego wybór padł na ten własnie egzemplarz
Dinsdale Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 dzisiaj z powodów pogodowych rowerem do pracy tylko w jedną stronę - tak się rozpadało że został zagarażowany z nadzieją na jutrzejsze odebranie niech się szybko wypada na zapas bo za półtora tygodnia szykuje mi się wypad w górki albo góry - to się jeszcze okaże która opcja zwycięży
siwyex Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Za ile mozna takie nabyc? Ja nabyłem za 80zł z wysyłką (nowe)
Xsystoff Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Wow to rewelacja! Pochwal sie fotkami w MOC`ie.
piotrek89xc Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Ja nabyłem za 80zł z wysyłką (nowe) Ja niedawno nabyłem San Marco SKN za 70zł i jestem bardzo zadowolony z niego
anulkaa Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Ciągle pada i pada i pada... Z drugiej strony to dobrze, bo już w puławskich lasach był wprowadzony 2 stopień. Oczywiście jeszcze się nie dorobiłam jakiś porządnych ciuchów rowerowych na deszcz, niestety...
thomash Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 San Marco SKN za 70zł ? O ile mowa o tym najniższym modelu 'popularnym' to niezbyt dobry interes Siwyex, wrzuć jakieś fotki. Gdzie kupiłeś siodło ?
Ombre Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Faktycznie deszcz przeszkadza ;/ kupuje trenazer.
piotrek89xc Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 O ile mowa o tym najniższym modelu 'popularnym' to niezbyt dobry interes Dlaczego? Nie znam sie na siodełkach ale jestem zadowolony z niego. Tak apropos to mam do sprzedania stare siodełko za małe pieniądze, bo mi niepotrzebne.
thomash Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 No może źle trochę napisałem, 70zl za skn to normalna cena z allegro + przesylka wiec zadna okazja . A kiepski interes w porównaniu do tego co kupił Siwyex bo SKN wazy 260g.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.