esc0bar Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 No oczywiscie, ze to byl zart z mojej strony. Wyglada na to, ze glupi bo niezrozumialy. W tym miejscu chcialbym Cie przeprosic Jurasku! Pzdr!
kusak Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 na łódzkiej masie nie padało suchutki i zadowolony wróciłem do domu, bez katarku temperaturki itp
bartekgib Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Dzisiaj elegancka pogoda - deszcze, deszcze, deszcze i wiatr na koniec. Chyba coś pokombinuje przy moim przyszłym 3biegowcu Pozdrawiam !
siwyex Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 No ja wczoraj złożyłem meride, dziś wymieniłem łańcuch na XT, linki, pancerze i zrobiłem tylną magure, ale i tak kupuję v'ki... Opony będą zmienione na lżejsze i waga będzie oscylowac w granicach ~11kg Teraz jest 11,6 Oto obiecane fotki (z telefonu;/) :
omen Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 jeszcze siodło i sztyce zmien, bo te jakieś takie kanapowate i bedzie fajnie.;] i waga mniejsza.;]
Viviusek Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 hmmm siwyex piękny rower Z rowerowych to w tym tygodniu już chyba nic bo cały czas siedze na lotnisku robie zdjęcia i oglądam pokazy chociaż pogoda naprawde słaba PS. Nie ma to jak opera w telefonie ]:->
siwyex Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Siodło idzie do wymiany na pewno, jednak budżet chwilowo nie pozwala a sztyca to ritchey pro i nie zamierzam jej wymieniać... Jeszcze tylko dokupię rogi żeby się nieco wygodniej śmigało i dodać mu pazurków Jak dostanę aparat (mamuśka ma na wakacjach) to zrobię jakąś ładniejszą sesję, gdyż tutaj jeszcze brzydko wygląda
baksik22 Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Hehe wczoraj jak mu założyliśmy z Siwym te podkładki na górę to się nie lekko przeraziliśmy
omen Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 baks rame zmieniłeś? a Komin troche za wysoki.
siwyex Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Komin faktycznie wysoki i coś z tym zrobię A teraz pędzę nadal testować Magdalenę EDIT: Krzysiek do kogo to pytanie ?
karolyfer Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Siwy Meridka się dobrze komponuje z ogródkiem i trawą Dzisiaj chyba nie pośmigam bo co chwila się zbiera na deszcz i już padało pare razy. Przed chwilą wróciłem z basenu i na razie czekam co przyniesie czas
siwyex Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Komin zlikwidowany, koszyki na bidon załozone... Ide teraz na rower...
peeres Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 A ile tak mniej więcej kosztowała. Ja to będę miał komin jak przełożę wszystkie podkładki nad mostek ok 4 cm. I będę musiał czekać na koniec gwarancji żeby to uciąć. Dzisiaj jeszcze nie jeździłem bo pogoda nie zachęca.
marcin1212 Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Przeicez możesz uciąć spokojnie. Masz wpsiane w karcie gwarancyjnej ile miała rurka widelca?? - Nie! To czym sie przejmowac??
peeres Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Ale gość w serwisie wie. A to głównie od niego zależy gwarancja. Ale skoro tak mówisz to spytam się go na przeglądzie miesięcznym.
Sixer Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 o kurde, ale tam zimno. Porowerowałem 34 km ze średnią 24km/h i mi sie juz nic nie chce Aa, i przyszła do mnie paczuszka, zobaczycie co jak ją odbiore z poczty A z nierowerowego to zapisałem się na kurs Krav Magi (Krav Maga)
omen Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Krav Maga dobra rzecz, pewnie nie raz Ci sie przyda, tylko sie przykładaj. Sam trenowałem przez 2 lata, a potem 2 boks tajski.;] Ogólnie fajna sprawa.;] a zaraz na trening.;]
marcin1212 Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Ale gość w serwisie wie. A to głównie od niego zależy gwarancja. Ale skoro tak mówisz to spytam się go na przeglądzie miesięcznym.Czemu od niego ma zależeć?? On nie rozpatruje gwarancji tylko producent/dystrubutor. Sprzedawca przyjmuje zgłoszenie i wysyła i tyle.
WojteK! Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 A ja własnie skończyłem trening. Dzisaj poznałem nowego kumpla, co tez jezdzi na kolarce i pojechalismy na małą traske. Kurde nie spodziewałem się, że on ma tyle mocy. Złapałem mu sie na koło i utrzymywaliśmy przez całą trase czyli 46km prędkość 40-45km/h. Średnia z tego mi wyszła 31,6km/h. Ehh ide teraz odpoczywać, a potem jeszcze poroweruje. pzdr
fallout Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Ustawiłem mostek na - i postanowiłem strzelić parę km i zobaczyć czy może bóle w krzyżu ustąpiły. Jednak nie, jeszcze tylko gorzej się zrobiło. No to trzeba jeździć na + i chyba zmienić go na coś krótszego o większym wzniosie ale to pewnie za rok, w tym jeszcze pokombinuje z tym. Zrobiłem 32 km, z czego jakieś 12 w terenie (piękne błotko ) i musiałem robić postoje żeby się wyprostować... Na + to mnie krzyż pobolewał ale nie sztywniałem tak Ból pewnie od niewytrenowanych pleców, za rok to poprawię. A jak nadal będzie boleć to zmieniamy mostek Bardzo dobrze się rowerek sprawował i pogoda dopisywała, na sam krótki rękaw śmigałem spokojnie. No i rano szok przeżyłem rowerowy Wstaje, patrze na rowerek a tu z przodu flak Wczoraj przecież jeździłem i wszystko było ok! A tu taki klops. Zdejmuję oponę, oglądam dętkę a tu idealnie okrągła mała dziurka. Załatałem i dla pewności obejrzałem oponę bo takiej dziury to jeszcze nie widziałem... Oglądam, oglądam a tu patrze - kolec. Ale za to jaki kolec! Chyba jakiś z jeża, bo taki cholernie sztywny był. Całe szczęście że go znalazłem bo inaczej to dziura kolejna jak się patrzy
Viviusek Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Wróciłem do domu z pokazów z smutną miną szkoda, że doszło do tego wypadku... Ku pamięci zmarłym pilotom Piotrowi Banachowiczowi i Lechowi Marchlewskiemu [`]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.