koncertownik Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Nakręcili się widocznie na magnez... W aptece też go sprzedają...
andrzejek Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Robimy konkurs pt. kiedy Siwyex zmieni tą meride? obstawiam hmmm 15 wrzesnia
Ombre Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 zalezy kto dluzej wytrzyma on czy rama haha
Cybuch Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 ja dzisiaj pojechałem z qmplem porobić se fotki i wkrótce będziecie mogli je obejrzeć na mojej stronie, zapraszam. co do konkursu... myślę ze na przyszły sezon zmieni bo teraz to pojeździ pojeździ, odkocha się i znudzi, no i przyjdzie pora na wymianę
kamykyo Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Sugerujecie że magnez się rozpuści ? zimy nie wytrzyma
siwyex Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Wiedziałem że tak będzie, fakt zmieniam rowerki/ramki, ale teraz chyba szykuje się rekord w trzymaniu jednej Fotki będą jutro !
andrzejek Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Już zmienił, dlatego na fotki trzeba tyle czekać bo tak naprawde teraz montuje inną rame i zrobi nam niespodzianke fotkami
siwyex Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Wy juz ze skrajności w skrajność... Jutro będą fotki mojego magneza, ale prawdopodobnie wieczorem bo od rana będe śmigał
Blue Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Ta a potem nam wmówisz, że ten napis "Kross" to taka sciema bo merida się tak zapaćkała blotem, że wyszedł z tego właśnie kross .
bartekgib Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Odnalazłem w piwnicy niemieckiego a'la trekkinga na 28" i 3biegowej pieście Torpedo, z czego będe robił "miastówkę" Za jakiś czas wrzucę zdjęcia, jaka to "krajżaga" ... Wolę 3 biegi w pieście niż singla na razie. No cóż - geo szosowej to nie posiada, ale może być dobrze. Pozdrawiam !
QWEY564 Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 zrobiłem dzisiaj ok 70km... najpierw szybka reanimacja dętki kilkoma łatkami i nie czekając aż klej wyschnie, wyskoczyliśmy z kumplem do lasu(i dopadła nas największa ulewa)... trochę pobabraliśmy się w błocie i duuuużej ilości wszechobecnego piachu... po takim piłowaniu kasety i ścieraniu łańcucha wróciliśmy coś zjeść(przestało padać), szybko przemyłem bika i w mokrych ciuchach pojechaliśmy na masę... jak dojechaliśmy to się znowu rozpadało(i już padało i padało...) więc po przejechaniu 10km zrezygnowaliśmy i wróciliśmy do domu... i wtedy ku*** przestało padać :/
Publius Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Ehhh... mów mi jeszcze :/ Pojechalem na mase z grupą Bemowską, troszke popadywało ale dojechalismy wlasciwie 'suchym kołem' (). Pod Kopernikiem zaczeło kapać, więc załozylem plaszcz. A ta ulewa po drodze sprawiła, ze moje spodnie zamieniły się w lodowaty kompres na kolana. Po 15 minutach prawe wysiadło i przy Rondzie Daszyńskiego byłem zmuszony urwać się na Bemowo Boli do tej pory :/
QWEY564 Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 zabawne... my też(trójka nas była konkretnie) jechaliśmy z bemowską masą i też przy rondzie daszyńskiego urwaliśmy się... byłeś w żółtej przeciwdeszczówce?? PS z rowerowych rzeczy: mam porowerowa grypę pzdr
Publius Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 No to ja. To Was dogoniliśmy ze Stormem (gostek na poziomce) po prawej stronie Górczewskiej za Auchan? Nie zwróciłem uwagi na widelec A Was za Daszyńskiego widzialem, tylko jechalem wtedy 15 km/h przez to kolano :/
QWEY564 Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 bardzo możliwe:P fakt, faktem to była dla mnie najbardziej mokra i wietrzna WMK na jakiej byłem... pojechałem w mokrych ciuchach, wróciłem z akwarium w SPD i lekką gorączką :/ pzdr(do możliwego zobaczenia za miesiąc)
Publius Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 W każdym razie dłuższy czas jechałem ze Stormem na przedzie, wtedy przeciwdeszczówke miałem w plecaku Zmykam spać, za miesiąc pod Ratuszem na Bemowie będe patrzył po widelcach Pozdro.
jurasek Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Mam tutaj fragment stenogramu z pelnej werwy wypowiedzi Juraska podczas wielkiego zjazdu Krossowcow na Smernej Polanie (czesc nie dojechala na wlasnym sprzecie), cytuje: "Bo prawdziwe kolarstwo jest tutaj - wsrod nas - uzytkownikow Kross'a! Reszta to normalne Zomo i lzekolarze!" Z mojej strony dodam, ze po sprzedaniu tej informacji zostane drugim Kaczmarkiem. ;> smutno mi
jurasek Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 bardzo głupi dowcip , ale cóż, kto dowcipkuje czasami dowcipkowany będzie p.s. oczywiście dementuję iż takowe słowa wypowiedziałem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.