omen Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 siwyex ładna ta rama tylko ten zielony ale cóż nawet mi sie podoba, chociaż mam wyrobione już zdanie o Meridzie. Nie wytrzymałem i dziś pojechałem na trening. Po 1 km wydawało mi sie, że nie mam mocy. Pojechałem po kumpla i pojechaliśmy do Chorzowa do parku. Moje domniemania, że nie mam mocy okazały sie bardzo błędne. :] odrazu mocno depneliśmy. W Chorzowie w Parku nie było mocnych, nikt nawet nie podjeżdżał pod koło żeby sie załapać. Przejeżdżaliśmy koło wszystkich dosłownie jak koło furmaniki z gn.. odchodami. ;] Wracałem już sam ale nie spuściłem z tempa bo bardzo mi sie podobało. Dodam, że kolega byłna szosie, a ja na mtb ważącym prawie 15kg, i oponach 2.1. Na Koniec dnia średnia wyszła 30km/h z 35km. Średni puls to 169 uderzeń a maksymalny 217 uderzeń.;] i tu wychodzi lipa ponieważ dla moje wieku maksymalny powinien wynosić około 202 uderzeń. jesli sie nie mylę. Ogólnie dzień udany i jestem bardzo zadowolony.;]
marcin1212 Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Z tą pogodą to wogóle lipnie już;/ AJ sie przestawiłem na jesień- najgorszy jak dla mnie okres...
heavy_puchatek Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Średni puls to 169 uderzeń a maksymalny 217 uderzeń.;]i tu wychodzi lipa ponieważ dla moje wieku maksymalny powinien wynosić około 202 uderzeń. jesli sie nie mylę. Spoko ja zaliczyłem 213 a pod 210 to stabilnie parę minut, może będzie więcej Pogoda jest lajtowa dopóki nie jedziesz w góry i nie pada Chociaż zdradliwe toto, w zimie to przynajmniej wiadomo że trzeba się ubrać ciepło i już a teraz pod górę gorąco, w dół zimno
peeres Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Pozdro dla wszystkich połamanych! Szybko wracajcie na bike'i. Dzisiaj tylko 10 km do serwisu na regulacje przerzutki przedniej wróciłem byłem happy ale podjazd dal mi w d.... i nie chciało mi się wyjść.
Robert Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Co do tętna to niby moje BARDZO przybliżone to 204 a rzadko kiedy mam ponad 190. Takie określanie jest bardzo błędne i przydało by się zrobić odpowiednie badania wydolnościowe.
omen Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Robiłem i takie, tylko ze dzien wcześnie byłem po mocnym treningu. A o tym, że moge jechać dowiedziałem sie tuż po nim.;/ Ogólnie wyszło mi ze niby maks HR mam 198;/
Spider Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 siwyex - ile Ty miałeś przez 2 lata rowerów ? Bo coś czuję, że chyba salon rowerowy otworzysz Pozdrawiam ! P.S. Jutro marna pogoda ..... Salon to ja mogę otwierać 11 ram przez 2 lata kilkadziesiąt różnych części od sisa po xt ,amorów od rst przez rs suntoury manitou do bombera , 5mln kierownic i innych bzdetów i zawsze coś mam do sprzedania. Hehe ,taki mój los.
Sintesi Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 cos kiepsko wygladaja te twoje aukcje, panie pajak...jeden amortyzator! u mnie znowu rower dzis sluzyl jako ulubiony srodek transportu do pracy.
siwyex Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja w swojej karierze rowerowania miałem Meride Matts Sport 300, Leader Fox Maxx Pro, Cannondale Caad 4, Author A 4401 (szosa), Steppenwolf Tycoon SL no i teraz Madzia
karolyfer Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Masz czas na jazde chociaż Spider? I na czym jeździć? heh Tak samo jak Siwyex który ma w tym roku już chyba piąty rower;) Dzisiaj regeneracja a jutro rowerek albo basenik, jeszcze się zobaczy.
koncertownik Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 siwyex Pikna ta Madzia, oby dobrze służyła! I obyś jej szybko do adopcji nie oddał...
siwyex Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzięki mnie też się podoba, jutro zobaczycie już rower, a nie taką suchą ramę Jutro będe ważył wszystkie części zobaczymy jaka waga wyjdzie Ma nadzieje że ~11,5
marcin1212 Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 NO ładna ale canon i tak był ładniejszy.
Ecia Napisano 30 Sierpnia 2007 Autor Napisano 30 Sierpnia 2007 A czemu jednak nie full? Pozdrówko zaintrygowane
siwyex Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Full - po pierwsze lubię czasem wyskoczyć na długie wypady na szosę, a w damperze mam brak blokady i cały czas pompuje co nie jest przyjemne i pochłania moja energie (szczególnie na podjazdach). Uwielbiam wyścigi XC w których udział biorę najczęściej a na ciężkim fullu to ciężko powalczyć... No i trzecia sprawa to brak u mnie takich kamienistych ścieżek gdzie full by się spisał najlepiej, są ciężkie tereny, ale akurat nie na fulla, jedynie gdzie mi się spisał rewelacyjnie to w Zakopanem, ale w góry jadę 3x w sezonie więc dla tych trzech razy nie będe trzymała cały czas tego słonia... To na tyle, myślę że rozumiecie moją kolejną zmiane PS. Uwielbiam zmieniać i testować u mnie rzeczy się szybko nudzą, a jak mam coś nowego szczególnie rame/rower to dostaje jakiegoś powera w nogach i mogę śmigać i śmigać Mam tak z wieloma przedmiotami i rodzice też się ze mnie śmieją, ale najważniejsze że jeszcze coś się na tym czasem zarobi...
jurasek Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 oczywiście niedługo wszyscy będziemy jeździli na krossach a6... bo po tym co czytam na tym forum to ta marka zdominuje wszechświat siwyex to czekamy kiedy kross zawita do Twej stajni w koncu cos ciekawego sie bedzie działo na rowerze : wiatr , deszcz i chłod będzie z kim walczyć
siwyex Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Kross raczej nigdy nie zawita, nie mam przekonania do rowerów tej marki... Fakt faktem jakość/cena jest jak najbardziej ok jeżeli chodzi o osprzęt, ale będąc zmuszonym do zakupu takiego roweru od razu sprzedałbym ramę i wrzucił coś konkretniejszego... Dobra dobra koniec tego OT bo się rozpędziliście, dalsza częśc rozmowy na temat mnie i moich rowerów na Shoutbox'ie Pozdrawiam
johny89 Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzis zalozylem nowa oslane na rame i nasmarowalem lancuch nowym olejem. Nawet sie spisuje. Mialem w planach podwieczor gdzies pojechac ale musial zawiezc kolezanke na jazde. Jutro ma egzamin. Wieczorem robi sie strasznie zimno. Chyba zakupie sobie jakies rekawiczki i nogawki.
Xsystoff Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Jutro jade do sklepu i oddaje moje GT, doplacam 200 zł i biore A2. Tym samym nawet ja bede mial Krossa.
esc0bar Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 No w koncu jak przyglebiles to zaczales myslec tak jak wiekszosc tego forum. Kross, krossa, krossem pogania! Pzdr! ;>
Xsystoff Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Myslicie, ze to od uderzenia w glowe? Gwiazdki widzialem przez chwile.... Tak w ogole jestem przerazony, bo nawet mnie zebra bola.
heavy_puchatek Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Ale bierzesz tą wersję A2 z XTR z tyłu, tą lepszą eksportową, prawda?
KuLa2030 Napisano 30 Sierpnia 2007 Napisano 30 Sierpnia 2007 Myslicie, ze to od uderzenia w glowe? Gwiazdki widzialem przez chwile.... Tak w ogole jestem przerazony, bo nawet mnie zebra bola. Jak wrócisz do zdrowia nie ide z Tobą na bika choć sam mam zacisk kross-a ale on jest malutki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.