Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ależ się działo :P

Najpierw trafilismy na kombajn, ktory byl pieknym wiatrochronem i pieknie nas pociagnal pod zaaajemocno meczacy podjazd, pozniej Tańczący Rafałek na piachu pięknie wysadził Kule z siodełka, jeszcze pozniej gonil nas ktos na trekingu, jeszcze pozniej Kula spotkal znajomego i prawie prawie go zabil zabierajac na najlepszy zjazd w okolicy, jeszcze pozniej gonil nas jakis starszy Pan i dzielnie trzymal 34 - 35 km/h mimo, ze ciagle szarpalismy do 40 - 42 zeby go zgubic, a w miedzy czasie prawie zrobilem z tylka Kuli garaz jak wyskoczyl nam wozek na droge. Hamulce Promaxa sa tak beznadziejne, ze dwa razy bym wjechał w Kule :D Tak poza tym to zakochalem sie w Conti Vapor Pro 2.1".

Napisano

Ja dzis oprocz km-ów czyslilem MTB.... odkrecilem suport[zaczął ostatnio strasznie stzelać] i się preraziłem - cały zardzewiały... przez rame jakos woda sie dostala :/. Strach sie bac, przeczyscilem suport, gwinty, jako ze nie bardzo widzialem mozliwość jego rozbiórki to popsikalem brunoxem deo w miejscu uszczelnień[dobrze czysci penetruje i troche smaruje] potem jeszcze rohloffem... moze pomoze, bo nie widzi mi się kupowanie nowego suportu[LX octalink].

Napisano
pozniej Tańczący Rafałek na piachu pięknie wysadził Kule z siodełka.

jeszcze pozniej gonil nas ktos na trekingu

wydzadził Kule w stylu ala Szczupak :P Normalnie byłem szybszy od bika :D

hehe wystarczyło spojrzenie i juz nas nie było, ale deptaliśmy :P :P

Napisano
tak jestem guru i wiesz co jeszcze? mozesz mi najwyzej chlopcze... a nie wazne, bo bana odstane :P

nie badz burakiem wilku!

jak ktos cos powie tobie, ewentualnie sie z ciebie ponabija to zaraz jeczysz i placzesz jak to cie wspolforumowicze zle traktuja. zajecie przedostatniego miejsca w wiejskim maratonie nie upowaznia cie do takich wypowiedzi jak ta umieszczona w cytacie.

ja mialem odrobine bardziej zwyczajny dzien w porownaniu do xsystoffa :D bylem w pracy...okolo 20km rowerem w obie strony, wyszla taka spokojna przejazdzka

Napisano
bo sprzedal rame fulla.

siwy, po co ci taki duzy rozmiar? 18 meridowskie, by ci , jak byk wsytarczylo

Po pierwsze to jeszcze nie sprzedałem, rama jest wystawiona...

Po drugie czy ja mam 170cm żeby zaopatrywać się w 18" ? Mam 180cm wzrostu i jeszcze rosnę więc dlaczego miałbym kupić 18" ? Miałem ramę meridy już 18" i była duzo za mała... 19" canona było fajne, ale ja nadal rosnę, a uwielbiam być na rowerze wyciągnięty do porządku a nie wyglądać jak na źrebaku...

Napisano

to az taki jestes maly sixer, ze bys musial skakac, by dosiegnac? lol ;d

haha sintesi nie kompromituj sie czlowieku. sam chyba jezdzisz wiejskie imoprezy i zajmujesz przedostatnie miejsca. ja jezdze, jak potrafie, trenuje, czekam na efekty, od razu taki pr0 masterem, jak ty moj mistrzu nie bede :D rotfl...

Napisano
Jezeli ta magnezowka ma geometrie jak moja Matts Pro to musisz miec koniecznie co najmniej 88 cm nogi. Inaczej zrobisz sobie kuku.

Nie ma takiej samej geometrii, górna rura już jest krótsza o 15mm...

Ps. Krzysiek jak mierzysz długość nogi ? Od ziemi do krocza ?

Napisano

nie wstrzeliles sie wilku!

nigdy nie uwazalem siebie za (pro)fesjonaliste w jezdzie na rowerze. mam rower i robie duzo kilometrow dla wlasnej przyjemnosci. w przeciwienstwie do ciebie, nie musze zadreczac sie treningami i pozowac soltysowi do zdjec.

Napisano

szczerze? leje na to cieplym porannym moczem. nie obchodzi mnie, co o mnie sadzisz, jakie masz zdanie i tyle. odwal sie, bo z burakami nie mam ochoty polemizowac. po prostu nudzi mnie to cwaniactwo coraz wiekszej rzeszy userow tego forum.

Napisano
Shout the F**k up boys :D

kula...ja nie bede krzyczal!

chciales raczej powiedziec shut... ???

wspolne tematy z wilkiem juz mi sie wyczerpaly, wymienilismy takze uprzejmosci...grzecznie zwrocilem mu uwage i z mojej strony rozmowe uwazam za zakonczona

Napisano

na dobry wieczór prosze zakonczyc przekomarzania

wyprzedziłem dziś łańcuch

zbuntował sie i wysiadł w biegu

na pobliskiej budowie skułem skurczybyka i zagoniłem do roboty

tańcząc na wietrze i zaklinając czarną chmurę pojechałem do białogardu tam przeczekałem aż moja przyjaciółka chmura sie wyleje i ruszyliśmy w powrotną drogę halsując pod wiatr szkoda że odcinki 50km/h trwaja krótką chwile a walka pod wiatr na 18 -15km/h ciągną sie jak flaki w oleju

mam fajne okularki ze szkłami polaryzacyjnymi http://www.allegro.pl/item227226780_rowero...hudu_optic.html

same okularki nie są jakieś fenomenalne lecz mają tą właściwość że nie ślepną pod słońce

torba z lidla super koszulke kupiłem za dużą

(Fazi szkoda że kupiłeś odzież myślałem ci swoja zaproponować byłaby na Ciebie dobra )

niedługo urlop

UWAGA właśnie przed chwilą pożegnaliśmy WILKU89 ban za systematyczne wszczynanie awantur i nie reagowanie na ostrzeżenia obsługi

Napisano
UWAGA właśnie przed chwilą pożegnaliśmy WILKU89 ban za systematyczne wszczynanie awantur i nie reagowanie na ostrzeżenia obsługi

szczerze mówiac, to troche Was nie rozumie. Koleś chce do czegoś dojść w tym sporcie, trenuje tak jak mu sie podoba, jeździ na tym na czym chce a inni forumowaicze mu poprostu zazdroszcza? albo co nieczaje tego. Niech se chłopak robi co chce. Według mnie ukarany powinien być forumowicz który takie rzeczy wszczyna a nie. Po za tym z tego co widze to Sintesi pierwszy obraził wilka a to wilku zapłacił banem za cała impreze. yh szkoda słów.

Napisano

Wilku zapłacił banem za całokształt swojej działalności na forum.

Tyle tytułem komentarza.

Pozdrówko podsumowujące B)

Napisano

JA dzisiaj wybrałem sie z myśla że pojeżdze gdzieś dalej, ale było tak zimno że zrobiłę tylko 40km,

Ponadto kupiłem baterie do nadajnika do pulsometru.

Napisano

@omen

zle interpretujesz fakty. zwrocilem mu uwage i sie zaczelo (przesledz sobie temat). jesli ma cie to uszczesliwic to poprosze osoby u steru o wreczenie mi ostrzezenia. bana nie chce bo za bardzo polubilem i przywiazalem sie do tego miejsca.

Napisano
Wilku zapłacił banem za całokształt swojej działalności na forum.

Tyle tytułem komentarza.

Pozdrówko podsumowujące B)

tylko pomyślcie o tym, ze ktoś go musi podburzać zeby takie rzeczy pisał.!! w wiekszosci przypadków jakie czytałem to inni forumowicze go podburzali. Wyjeżdżali z takimi tekstami a potem znów wilku był winny.

Napisano

W większości przypadków to on wyjeżdża z nieodpowiednimi odzywkami. Jak chcesz go bronic to może załóż nowy temat... ale radze ci pierwsze prześledzić posty Wilka[Radzę zacząć od początku jego działalności na forum... może wtedy zrozumiesz dlaczego "starzy" użytkownicy reagują tak a nie inaczej] zanim w ogóle sie na to zdecydujesz.

Napisano

Niestety, nie możesz prześledzić wszystkich sytuacji z udziałem Wilka89, ponieważ większość jego wulgarnych postów z uwagi na treść została usunięta. Powiem krótko: nagrabił sobie po sam sufit. Ban należał mu się już dawno - a że dostał go dopiero teraz, świadczy o wyjątkowej cierpliwości obsługi forum i użytkowników. Na dziesiątki ostrzeżeń, również na PW, nie reagował. Miarka się przebrała.

W każdym bądź razie nie masz racji - i nie masz podstaw, żeby zarzucać komukolwiek nieobiektywność, sam będąc w tym przypadku nieobiektywny.

Pozdrówko raz jeszcze B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...