Lukas_Mako Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Za mocno dokreciles cale kolo. Musisz troche lzej dokrecic albo zostawic maly luz na konusach i wtedy jak dokrecisz nie bedzie luzu i bedzie sie krecic jak nalezy. okej zrobiłem jak piszesz i jest git gitara mandolina dzięki
sebekfireman Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Rano zapukał listonosz i przyniósł korbę Truvativ IsoFlow (co za szybkość - 22 godziny od momentu wysłania i była u mnie) i zabrałem się za montaż, ale najpierw musiałem stoczyć ciężką walkę z ściągnięciem starej korby metodami chałupniczymi (ściągacza nie można było użyć bo gwint w korbie był rozwalony) - poszły w ruch młotki, gwoździe, pręty, brzeszczoty i po 2 godzinach walki udało się dziadostwo ściągnąć. Założyłem nową korbę i nie wiem czy mi się zdawało czy co, ale czuło się większą sztywność niż w LXie i co ciekawe to łańcuch przestał kompletnie obijać o ramę i teraz jest cisza przy jeździe po dziurach.
kamykyo Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 a do mnie też zawitał listonosz nowy nabytek to SIGMA 1106, miałem bc 506 ale nie włożyłem jej do końca do podstawki i niestety zgubiłem i już nie znalazłem I w rowerowym zaopatrzyłem się w łyżki do opon zaraz ide do garażu zająć się licznikiem
bartekgib Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Wyczyszczenie bike'a, zerwanie naklejek z obrzydliwego tylnego Remerx'a ( żeby nikt nie kojarzył, co to za durna obręcz ) no i 11 km po mieście. Strasznie wieje, jazda staje się nieprzyjemna. Dzisiaj nic nie skołuję Pozdrawiam ! P.S. Xsystoff - jakby co opisz jak się sprawują hamulce. Jestem ciekaw.
jo_jacek Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Dzis koncze robic rower i dzien odpoczynku. Za to znalazlem fotki z maratonu w Połczynie.. niestety mam tylko na starcie i na mecie.. wniosek: jestem za szybki dla aparatu Dwie z podium : http://www.gryfmaraton-mtb.pl/galeria/21/big/320.jpg http://www.gryfmaraton-mtb.pl/galeria/21/big/322.jpg typek na czerwono to ja
Sixer Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 sixer po co kupujesz r7 na allegro bialego? do tay bik, czy swojego? i po co tak w ogole? aa zreszta po co sie pytam... i tak za miesiac sprzedasz tego, co licytujesz i kupisz cos innego ;] no właśnie po co ?? Dziś nic rowerwego nie zrobiłem, ale za to wczoraj 2 godziny regulowałem Sore i nic nie wyszło nic nie wyszło nie da się, jutro skocze sie do serwisu, a jak nie to jakiegoś Dura Ace sie kupi A ja sie ciesze, że szkoła, ciesze sie, że jesien fajnie sie na rowerku śmiga. pzdr. P.S ale bajerancka cenzura pisze tyłek, ale inaczej napisany \ i znika wyraz
omen Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 chciałem kupić tego białego. do bopa by mi pasował. mm. ale cóż życie jest brutalne i najbliższe 3 miesiące raczej nie poroweruje.;/ muszę sie posieszyć masażami i kremem jakimś na łydke. fuu. wole bena
fallout Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 A do mnie listonosz dziś jeszcze z Xflowami nie przyszedł Pewnie jutro. Wyregulowałem sobie porządne hamulce, przełożyłem lampkę tylną w inne miejsce, załatałem jedną z dętek (sukces! ;D) i zrobiłem porządek w torbie podsiodłowej
siwyex Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 A ja dziś porowerowałem i wieczorem zamówiłem ramę Wiem wiem, kolejna zmiana, ale lubię Rama to Merida Magnesium Elite Pro Team Najbardziej bawi mnie waga, ponieważ 1460g przy 20"
kantele Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 ja dzisiaj pobilam moje vmax (w obrebie warszawy) 49 km/h na trasie łazienkowskiej w dół komary w zębach i strach w oczach. zwłaszcza, że to w godzinach szczytu...
Ecia Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Napisano 28 Sierpnia 2007 siwyex, skąd ty bierzesz na to wszystko kasę ? Pozdrówko w osłupieniu ...
omen Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 siwyex jest lekki to raczej mu nie peknie.;]
siwyex Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 siwyex, skąd ty bierzesz na to wszystko kasę ?Pozdrówko w osłupieniu ... Po pierwsze to pracuje, po drugie kasa mi jeszcze zostanie z poprzedniej ramy, ponieważ jest nieco więcej warta...
Ecia Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Napisano 28 Sierpnia 2007 To sprzedajesz tego fulla? Pozdrówko wnikliwe ...
Wilku89 Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 bo sprzedal rame fulla. siwy, po co ci taki duzy rozmiar? 18 meridowskie, by ci , jak byk wsytarczylo
Xsystoff Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 P.S. Xsystoff - jakby co opisz jak się sprawują hamulce. Jestem ciekaw. Jasne, ale troche poczekasz, bo mam zamiar do ostatniego maratonu (koniec wrzesnia) jezdzic caly czas na Meridzie. Magnezowe Meridy to nie byl zbyt udane ramy
Sixer Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 18 meridowskie, by ci , jak byk wsytarczylo Co Ty jakiś Guru jesteś, że wiesz jaki rozmiar by mu pasował ?
roswell Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 @siwyex To rama z tej aukcji? http://www.allegro.pl/item228553034_rama_m...e_pro_team.html Ja dzisiaj rano wziąłem się za regulację/serwisowanie mojego roweru: - skróciłem pancerz/linkę przedniego hampla potem go wyregulowałem - zmieniłem kat połozenia siodełka - wyczyściłem i nasmarowałem pedały/bloki - nasmarowałem łańcuch - podregulowałem przerzutkę przód i tylny hampel To chyba tyle.... Po południu wyszedłem pojeździć, wyszło 70km ze średnią 25km/h, sam asfalt. Pogoda niezbyt ładna, dość zimno i do tego mocny wiatr. Ale przynajmniej wreszcie mogę wozić czekoladę bez obaw, że sie roztopi.
Wilku89 Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 tak jestem guru i wiesz co jeszcze? mozesz mi najwyzej chlopcze... a nie wazne, bo bana odstane
KuLa2030 Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Jasne, ale troche poczekasz, bo mam zamiar do ostatniego maratonu (koniec wrzesnia) jezdzic caly czas na Meridzie. Magnezowe Meridy to nie byl zbyt udane ramy ale za to nasz dzisiejszy wypad był udany Łacznie dziś zrobiłem 92km ;] Ależ się działo
WojteK! Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Rano wyskoczyłem po jarzemko do sztycy, wyszło jakieś 4km w obie strony. Potem o 16 na trening. Po drodze spotkałem kumpla i razem pojechaliśmy, tak strasznie wiało, że zmienialiśmy sie co 500m...ehh i do tego zimno, bardzo zimno.. już sie kończy powoli ciepło. Dziś zrobiłem 32km z czego większość była pod wiatr. A właśnie, dzisiaj jeszcze kopiłem bidon Rabobank'u Teraz sie parzy w kuchni pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.