Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 4

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hak byl juz skrzywiony przed startem, wygialem go 2 dni przed maratonem na treningu na Chryszczatej, a zacisk mi pekl kalloya... to juz drugi, nigdy wiecej go nie kupie. wole miec 4g. wiecej ale za to porzadny accent light

tak to sa klocki z avidow sd7...

Napisano

Ja byłem w rowerowym i oglądałem rowerki gościu mi zaproponował gianta terrago za 2000. Jak dobrze pójdzie to jutro albo po jutrze będzie u mnie.

Napisano

peeres a może Kross Level A6 :) hit sezonu 2006 i 2007 hehe ja na razie z rowerowych ciągle nic ale mam zamiar tylko później. Jakiegoś lenia złapałem

Napisano

o kurde wczoraj wróciłem z Niemiec, a jutro wyjeżdżam do Borów Tucholskich, a dokładnie do Mąkowarska wracam do domciu, a za 2 dni maraton w Krakowie :P

Dziś tylko pojechałem po MR dętkę i smar Geax'a a później z siostra 10 km ;)

pzdr.

Wracam za 5 dni :)

Napisano

wczoraj w ramach odtrutki na płyny spożyte podczas sobotniego wieczoru kawalerskiego lajtowo 55km, super pogoda, i fajne tereny w okolicach Tuszyna, Zofiówki i Pabianic (w tym niespodziewany przejazd przez potok w lesie w okolicach Pawłówka)

dzisiaj standardowo 2x8km do pracy i z powrotem, udało się nie zmoknąć mimo prognoz

za tydzień mam iść na kolejne wesele więc konkretne śmiganie w weekend też wykluczone (najwyzej znowu w niedzielę jako odtrutka ;) )

Napisano

Miałem jechać Mega, ale nie pojade w ogóle, ponieważ myślałem, że maraton jest 28, a tu klapa 26 wtedy kiedy wracam...

No nic zostaną tylko Nowiny k. Kielc

pzdr.

p.s trzeba by się było zacząć pakować ;)

Napisano

Heh dzisiaj poszliśmy z znajomymi do kina i po odprowadzeniu koleżanek wracaliśmy do domu w takim deszczu którego jeszcze nie widziałem a potem zaczął padać jeszcze grad więc musieliśmy szybko uciekać pod jakiś daszek w ogóle masakryczne to było jutro coś po roweruje jak nie to trenażer :woot:

Napisano

Ja dziaisj załozyłem nowe klamki i hamulce lx. Wymieniłem także linki.

W porównaniu do starego kompletu klamek tektro i hamulców plastikowych to jest miazga.

Siła i modulacjaz znacznie wzrosły:)

Napisano

25930925gd4.th.jpg62770074iv3.th.jpg

W zwiazku z tym ze jest rano zrobilem zdjecia rowerkowi. Jeszcze czekam na krotszy nowy przewód do tarczówki i adapter na tarcze 180 :]

Specyfikacja roweru w temacie na czym jeździcie :]

Napisano

Hawk Fat Bone. Z tego co sie orientuje niestety teraz juz bardzo trudno dostepna jesli w ogole jest.. kiedys na nich jeźdzla kadra polski :)

W zwiazku z tym ze jej juz nie dostane bede kiedys skazany na fula..

Napisano

Ja wczoraj w nocy wróciłem z Kielc:)

Roweru tak dawno nie widziałem że zaraz chyba nie wytrzymam i wyskoczę na rundkę honorową:P

witam znów:)

Napisano

a ja dzis skończyłem czyścić rower.... Ale pogoda jest mizerna wiec z jazdą będzie trzeba poczekać do jutra albo pod wieczór sie uda wyskoczyć...

Napisano

Powiem szczerze: Kielce to ja zobaczyłem dopiero z nich wyjeżdżając

byłem tam jako Drużyna Programowa na Zlocie harcerskim. I roboty było tam tyle, że przez te 3 tygodnie udało mi się wyjść z jego terenu tylko raz, a i tak musiałem zawrócić bo lało. Jak czytasz lokalne gazety to co jakiś czas coś tam o nas pisali - i o zlocie i o naszej drużynie - robiliśmy namioty na drzewach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...