Ecia Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 No, to bawimy się od nowa ... Pozdrówko otwierające
heavy_puchatek Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 A czemu teraz bawimy się w tym dziale?
Ecia Napisano 20 Sierpnia 2007 Autor Napisano 20 Sierpnia 2007 Pomyłka . Już jesteśmy, gdzie trzeba. Pozdrówko po przeprowadzce
Wilku89 Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 hak byl juz skrzywiony przed startem, wygialem go 2 dni przed maratonem na treningu na Chryszczatej, a zacisk mi pekl kalloya... to juz drugi, nigdy wiecej go nie kupie. wole miec 4g. wiecej ale za to porzadny accent light tak to sa klocki z avidow sd7...
peeres Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja byłem w rowerowym i oglądałem rowerki gościu mi zaproponował gianta terrago za 2000. Jak dobrze pójdzie to jutro albo po jutrze będzie u mnie.
Viviusek Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 peeres a może Kross Level A6 hit sezonu 2006 i 2007 hehe ja na razie z rowerowych ciągle nic ale mam zamiar tylko później. Jakiegoś lenia złapałem
Sixer Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 o kurde wczoraj wróciłem z Niemiec, a jutro wyjeżdżam do Borów Tucholskich, a dokładnie do Mąkowarska wracam do domciu, a za 2 dni maraton w Krakowie Dziś tylko pojechałem po MR dętkę i smar Geax'a a później z siostra 10 km pzdr. Wracam za 5 dni
Dinsdale Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 wczoraj w ramach odtrutki na płyny spożyte podczas sobotniego wieczoru kawalerskiego lajtowo 55km, super pogoda, i fajne tereny w okolicach Tuszyna, Zofiówki i Pabianic (w tym niespodziewany przejazd przez potok w lesie w okolicach Pawłówka) dzisiaj standardowo 2x8km do pracy i z powrotem, udało się nie zmoknąć mimo prognoz za tydzień mam iść na kolejne wesele więc konkretne śmiganie w weekend też wykluczone (najwyzej znowu w niedzielę jako odtrutka )
Sintesi Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 z rowerowych rzeczy to tylko 18km do pracy i z powrotem. moze troszke pozniej nasmaruje lancuch.
bilskij Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 Sixer na jakim dystansie jedziesz w Krakowie?
Sixer Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 Miałem jechać Mega, ale nie pojade w ogóle, ponieważ myślałem, że maraton jest 28, a tu klapa 26 wtedy kiedy wracam... No nic zostaną tylko Nowiny k. Kielc pzdr. p.s trzeba by się było zacząć pakować
WojteK! Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 A ja dzisiaj tylko 11,7km, bo na więcej nie miałem czasu dzisiaj. Dopiero będę mógł porowerować w środę. pzdr
baksik22 Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 Heh dzisiaj poszliśmy z znajomymi do kina i po odprowadzeniu koleżanek wracaliśmy do domu w takim deszczu którego jeszcze nie widziałem a potem zaczął padać jeszcze grad więc musieliśmy szybko uciekać pod jakiś daszek w ogóle masakryczne to było jutro coś po roweruje jak nie to trenażer
marcin1212 Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja dziaisj załozyłem nowe klamki i hamulce lx. Wymieniłem także linki. W porównaniu do starego kompletu klamek tektro i hamulców plastikowych to jest miazga. Siła i modulacjaz znacznie wzrosły:)
jo_jacek Napisano 21 Sierpnia 2007 Napisano 21 Sierpnia 2007 W zwiazku z tym ze jest rano zrobilem zdjecia rowerkowi. Jeszcze czekam na krotszy nowy przewód do tarczówki i adapter na tarcze 180 :] Specyfikacja roweru w temacie na czym jeździcie :]
jo_jacek Napisano 21 Sierpnia 2007 Napisano 21 Sierpnia 2007 Hawk Fat Bone. Z tego co sie orientuje niestety teraz juz bardzo trudno dostepna jesli w ogole jest.. kiedys na nich jeźdzla kadra polski W zwiazku z tym ze jej juz nie dostane bede kiedys skazany na fula..
Biera Napisano 21 Sierpnia 2007 Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja wczoraj w nocy wróciłem z Kielc:) Roweru tak dawno nie widziałem że zaraz chyba nie wytrzymam i wyskoczę na rundkę honorową witam znów:)
heavy_puchatek Napisano 21 Sierpnia 2007 Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja już zdążyłem dzisiaj zrobić 63km, chociaż nie chciało mi się iść na rower zupełnie Jutro chyba sobie odpocznę
KuLa2030 Napisano 21 Sierpnia 2007 Napisano 21 Sierpnia 2007 a ja dzis skończyłem czyścić rower.... Ale pogoda jest mizerna wiec z jazdą będzie trzeba poczekać do jutra albo pod wieczór sie uda wyskoczyć...
Biera Napisano 21 Sierpnia 2007 Napisano 21 Sierpnia 2007 Powiem szczerze: Kielce to ja zobaczyłem dopiero z nich wyjeżdżając byłem tam jako Drużyna Programowa na Zlocie harcerskim. I roboty było tam tyle, że przez te 3 tygodnie udało mi się wyjść z jego terenu tylko raz, a i tak musiałem zawrócić bo lało. Jak czytasz lokalne gazety to co jakiś czas coś tam o nas pisali - i o zlocie i o naszej drużynie - robiliśmy namioty na drzewach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.