Maciek764 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 http://snopek.vigo.com.pl/poro.html#serwis Hamulce nie powinny piszczeć. Nawet jak są mokre. Piszczące hamulce to zabójstwo dla widelców. Częstotliwość drgań jest tak wysoka, że spawy mogą puścić. Regulowanie jest dość proste jak już nabędzie się wprawy. Klocki muszą być tak ustawione, aby najpierw łapał ich początek, a dopiero przy mocniejszym naciśnięciu tarły całą powierzchnią Prawda to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Pierwsze 3 zdania to głupota, później w miarę ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 W ogóle poczytałem trochę z tego linka i nie dość że nieaktualne to masa bzdur tam zawarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ciekawe z którego roku są te komponenty przedstawione na zdjęciach i jaka jest ich waga. Chociażby tej korby Alivio. Wygląda na w miare lekką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jeszcze nie słyszałem o przypadku, żeby od piszczenia hamulców puściły gdziekolwiek spawy szczerze mówiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 taaa częste mycie skraca życie rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mj2 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Niezły pomysł - to chyba wszyscy użytkownicy avidów jeżdżonych okazjonalnie na mokro mieliby nieliche problemy ze swoimi maszynami... Puszczają to mi czasami bębenki w uszach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.