Skocz do zawartości

[buty] - NorthWave Kaiman OPINIE

M45

Rekomendowane odpowiedzi

Brzydkimi bym ich nie nazal, az tak zle to nie jest (wedlug mnie) napisałbym raczej, że sa nieszczególnej urody, ale za 200 zł to chyba warto (za tyle to shimano wiazane).

I jeszcze jedo słyszałem opinie ze sa to buty damske czy to prawda? czy wogole istnieje taki podzaił butów spd ? Bo jeżeli sa damskie , ale ich krój jest taki ze zmieszcze tam swoją gire to nie bedzie mi to chyba przeszkadzać.

Cytat ze strony producenta: "A shoe dedicated to the cyclist who loves to pedal in freedom without giving up the features of a specific product. The structure of the upper is made of airmesh in order to ensure excellent ventilation, whereas the rubber tread provides optimum grip on any surface."

Moj angielski jest słaby, ale nie ma słowa o kobietach, dziewczynach itp. W poniedzialek objade rowerowe, zeby przymierzyc jak bedą dobrze leżeć to zamawiam mam nadzieje, ze nie bede załował . Będą to moje pierwsze trzewiki spd. Juz sie nie mogę doczekac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...