tomekr89 Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 jestem w górach i piszę temat z komórki i mam slaby zasięg więc odpowiedzi zobaczę dopiero w poniedziałek. mianowicie: w tarczę wkręcił mi sie kij i ją wygiąl :-( czy da się to wyklepać/naprawić? bo mi ociera co robić? pomóżcie... btw: lubię grawitację, ale freeride kocham! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Pewnie że się da. Klucz francuski do ręki i prostować. Łapiesz kluczem tarczę i zginasz w przeciwną stronę tej co obciera. Efekty zadowalające, wiem bo sam tak robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 U mnie po pewnym czasie od takiego naprostowania francuzem ponownie się odgięła. Tkaże prostowanie to raczej tylko prowizorka na jakiś czas - po powrocie rozglądałbym się za nową tarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekr89 Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 wróciłem wcześniej, bo............ urwałem hak przerzutki.... tarcze musiałem prostować w terenie, lekko ociera,da się jeździć, ale i tak pokombinuje; dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlisek Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja robilem tez w bb5 golymi rekami i wyprostowalem prawie idealnie, a byla strasznie krzywa... I nic mi sie z powrotem nie gielo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.