patrykgr Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam Mam pytanie dotyczące mocowania siodła do sztycy. Mój rower ma dość sportową geometrię, przez co pozycja jest bardzo pochylona. Nie chcę wymieniać mostka. Czy mogę bez żadnych konsekwencji przesunąć siodełko do przodu? Pręty tworzące stelaż siodełka są dość długie, więc wpłynie to na sylwetkę rowerzysty. Dopiszę że na prętach siodełka mocowanych do sztycy znajduje się podziałka od 0 do 3 cm. Mam nadzieje że wyjście poza nią nie będzie skutkować pęknięciami? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 co ma rebel do sztycy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykgr Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Widać że "Fazi" (cokolwiek ten pseudonim znaczy) nie traktuje współużytkowników forum poważnie i patrzy z góry, czując się lepszym... Należy do ELITY i ma 32 lata! Szkoda mu czasu na sensowne odpisanie 17-latkowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 FAzi sie pomylił i przeprasza jesteście cholernie niesamodzielni , patrykgr przesuń sobie to siodełko i ruszaj w droge tylko nie pytaj jak sie wkłada spodenki na tyłek zamykam ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.