Bizon Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Poprawcie jeśli się mylę ,ale wydaję mi się że nigdzie nie ma tak ,że robi się wywiady bezpośrednio z zawodnikami z motocykla w czasie wyścigu.A dziś tak było w naszym turze .Pierwszy raz takie coś widziałem,potem podjechał jakiś inny motor chyba sędziowie i przegonili tego komentatora,co robił wywiad .Ale finisz dziś była ładny
thomash Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 A tuż przed finiszem znowu gleba, tylko że nie pokazali później chyba żadnej dokładnej powtórki co się stało.
jarredphp Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Poprawcie jeśli się mylę ,ale wydaję mi się że nigdzie nie ma tak ,że robi się wywiady bezpośrednio z zawodnikami z motocykla w czasie wyściguTeż mi się tak wydawało do tej pory Ale fajnie tak posłuchać kolarzy bezpośrednio z trasy. Poza tym podobała mi się ta atmosfera między tą dwójką uciekinierów i ich wypowiedzi Zobaczcie film z tej emocjonującej walki - http://pl.youtube.com/watch?v=efrPCdxcr_8 jaki to model licznika na tym filmiku ? :>
Pacmen_89 Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 NO a ja sobie dzisiaj nie mogłem obejrzeć transmisji..nie ma to jak szkoła od rana do godziny 17.30 :| Jutro może obejrzę znowu i co najważniejsze to etapy górskie w okolicach Jeleniej Góry, za rok planuje tam pojechać
Shadow265 Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Bizon, racje masz Pierwszy raz to widzialem... Wydalo sie dziwne, i chyba sedzia/organizator mial racje ze ich przegonil, w koncu troche blisko jechali Co do mojej wczesniejszej wypowiedzi, to poprawiam: to jednak byl zawodnik TMobile, i nie przewrocil sie tak jak podejrzewali komentatorzy o stopke barierki, a o czyjas reke z kamera wysunieta za daleko na trase :/ Ze tez ludzie nie maja za grosz wyobrazni...
jaro Napisano 14 Września 2007 Napisano 14 Września 2007 mi też sie bardzo podobał ten wywiad na trasie i to co przykuło moją uwagę najbardziej z jaką swobodą mówił Adaś Wadecki i Maciej Bodnar oni robili wrażenie jak by wogóle nie byli zmęczeni a to przecież była już końcówka no ale prawdziwe ściganie zaczęło się dziś zobaczymy czy któryś z naszych powalczy o miejsce na pudle osobiście wierze w Marek Rutkiewicza
marcin_ostrów Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 Teraz parę moich fotek z Karpacza : Pozdrawiam, Marcin
Lukas_Mako Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 za rok czyli 65 tdp może będzie coś wyjątkowego +jakaś rocznica dla mnie będzie na pewno wyjątkowy bo przyszłoroczny tdp leci przez Lublin nie wierze ku** nie wierze :P :) :woot:
kuhru87 Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 Ach. Jakby komuś zdarzyło się przegapić TdP to na stronach iTVP jest jego zapis. -> http://v1.itvp.pl/tour/i.tvp/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.