Skocz do zawartości

Tour de Pologne

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poprawcie jeśli się mylę ,ale wydaję mi się że nigdzie nie ma tak ,że robi się wywiady bezpośrednio z zawodnikami z motocykla w czasie wyścigu.A dziś tak było w naszym turze .Pierwszy raz takie coś widziałem,potem podjechał jakiś inny motor chyba sędziowie i przegonili tego komentatora,co robił wywiad .Ale finisz dziś była ładny

Napisano
Poprawcie jeśli się mylę ,ale wydaję mi się że nigdzie nie ma tak ,że robi się wywiady bezpośrednio z zawodnikami z motocykla w czasie wyścigu
Też mi się tak wydawało do tej pory :( Ale fajnie tak posłuchać kolarzy bezpośrednio z trasy. Poza tym podobała mi się ta atmosfera między tą dwójką uciekinierów i ich wypowiedzi :)

Zobaczcie film z tej emocjonującej walki - http://pl.youtube.com/watch?v=efrPCdxcr_8

jaki to model licznika na tym filmiku ? :>

Napisano

NO a ja sobie dzisiaj nie mogłem obejrzeć transmisji..nie ma to jak szkoła od rana do godziny 17.30 :| Jutro może obejrzę znowu i co najważniejsze to etapy górskie w okolicach Jeleniej Góry, za rok planuje tam pojechać :(

Napisano

Bizon, racje masz :mellow:

Pierwszy raz to widzialem...

Wydalo sie dziwne, i chyba sedzia/organizator mial racje ze ich przegonil, w koncu troche blisko jechali :)

Co do mojej wczesniejszej wypowiedzi, to poprawiam: to jednak byl zawodnik TMobile, i nie przewrocil sie tak jak podejrzewali komentatorzy o stopke barierki, a o czyjas reke z kamera wysunieta za daleko na trase :/

Ze tez ludzie nie maja za grosz wyobrazni...

Napisano

mi też sie bardzo podobał ten wywiad na trasie i to co przykuło moją uwagę najbardziej z jaką swobodą mówił Adaś Wadecki i Maciej Bodnar oni robili wrażenie jak by wogóle nie byli zmęczeni a to przecież była już końcówka :)

no ale prawdziwe ściganie zaczęło się dziś zobaczymy czy któryś z naszych powalczy o miejsce na pudle osobiście wierze w Marek Rutkiewicza :)

Napisano

za rok czyli 65 tdp może będzie coś wyjątkowego +jakaś rocznica

dla mnie będzie na pewno wyjątkowy bo przyszłoroczny tdp leci przez Lublin

nie wierze ku** nie wierze B):P :P :) :) :):woot: :woot: :woot:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...