Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam:

* Sztyce Kalloy Aero 27,2. 230mm długa, 270gr waga. Raz założona. Stan idealny. 40zł z przesyłką.

* Korbe szosową Prowheel kolor srebrny 175mm(gwinty w idealnym stanie, osadzenia też, lekko poprzecierana) + blaty shimano 42 i 52 (42 nowy, 52 stan dobry). Za komplet powiedzmy 85zł z przesyłka. Foty na PW.

hehe też nie wiedziałem. miałem kiedyś taką i najlepiej mi się na takiej śmigało. teraz jak wróciłem do szosy myślę że też przypasi. chyba że ktoś z Poznania ma na stanie jakąkolwiek owijkę czarną na handel na dziś to by mi tymczasowo dużo pomogła bo mam na jutro dłuższą trasę i z poprzedniego weekendu wiem że riser to nie jest dobre rozwiązanie :)

https://picasaweb.google.com/107118639038440400127/Kolareczka?authuser=0&feat=directlink

Wszystko w galerii na sprzedaż

-rama z widelcem bardzo ładna, 49cm, stery Tange Falcon, sztyca 26,2 SR, brak zacisku, koszyk, suport ładnie się kręci ale to francuz albo szwajcar (35xP1)- 200zł jest prosta!

-Kółka Monthlery Pro/Route/DTSwiss nierdzewne/sh600 pod ug z kasetą/szytki sprawne Wolber- 100zł

-Arabeska 170mm stan miód korki dziwne (oryginalne?) blaty 53/42 160zł

-Siodło San Marco Criterium 2000 stan świetny gdyby nie rozdarcie lekkie na boku- 40zł

- Waginosceptycy SR jak te http://velobase.com/ViewComponent.aspx?ID=3790B462-BEB9-414F-9C98-B8E23F40E3B8&Enum=109&AbsPos=1 brak jednej nakrętki- 40zł

- Przerzutki i manetki na ramę Altusa starego, manetki na obejmę- 50zł cały komplet

- Hample Weinmann 500- 30zł

Na PW lepsze zdjęcia jak co i propozycje, można negocjować, hurtem taniej, pozdro.

Poczytałem trochę i jeśli to szwajcar, a to możliwe bo rower ze szwajcarii, to nie ma tragedii- da radę wkręcić suport BSA, tylko trzeba przegwintować suport- skok gwintu w bsa jest o 0,05mm większy, w alu ramie pewnie dało by radę wkręcić bez przegwintowania ale tu może być problem ;] Jeśli francuz to tak samo, tylko 2 lewe miski będą potrzebne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...