Hablababla15 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Sprzedam ramę romet sport (przemalowana na niebiesko+białem mufy) rozmiar 56cm + Widelec chromowany + Sztyca zoom + śruba zaciskowa. Cena na pw : ) Kontakt PW / hablababla15@o2.pl / 9574465 - gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Kupię oś przedniej piasty pod nakrętki, średnica 9mm tak jak w torowych przednich piastach (przynajmniej w miche i blb). Mogę kupić nawet całą piastę jeżeli ktoś ma jakąś szosową starą na nakrętki a nie szybkozamykacz i przeszczepię oś do swojej piasty, tylko musi być koniecznie 9mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja taką ostatnio kupowałem w rowerowym za rogiem, 12 złych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 sprzedam przednie koło: http://allegro.pl/ko...2192576577.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek264 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Sprzedam tylną piastę campagnolo record: http://allegro.pl/show_item.php?item=2194674141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Mariano , o ile będzie Ci pasował skok gwintu na konusach;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Kaemes mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi? Jak już wiesz, chcę przerobić piastę campy z szybkozamykacza na oś pod nakrętki. Mogę kupić nakrętki miche z gwintem 9mm które pasują do gwintu który jest w tej chwili w osi pod szybkozamykacz. Z tego wynika że gwint w nakrętkach miche i gwint w oryginalnych konusach piasty campagnolo jest taki sam. Więc wystarczy kupić dłuższą oś 9mm i wszystko powinno grać. Czy się mylę? Papista na pewno kupiłeś oś 9mm? We wszystkich sklepach w moim mieście mieli ośki z gwintem 8,5mm lub 9,5mm dlatego piszę tu. Do jakiej piasty i jakich nakrętek ją użyłeś jeżeli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek264 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6628826 mała wyprzedaż, zapraszam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Kaemes mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi? Jak już wiesz, chcę przerobić piastę campy z szybkozamykacza na oś pod nakrętki. ... Sprawdź tu --> http://sklep.fhsaks.pl/kategoria/36/oski.html i na tych kilku stronach --> http://sklep.fhsaks.pl/kategoria/82/piasty-czesci-piast.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myrcin Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 kupię korbę shimano 600 najchętniej z blatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 kupię hamulec na przód do szosy bez klamki. używany jak najtaniej i najlepiej z Poznania. i ślizg do linki przerzutki mocowany pod suportem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Marian , weź suwmiarkę w łape i pomierz. czekaj z tego co pamiętam , na konusie campagnolo masz napisaną średnicę osi i skok gwintu z dopiskiem CAMP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Trochę nie w temacie, ale... Mam na sprzedaż telefon Samsung Galaxy Gio. Nowy, jedynie wyjęty z pudełka w celu sprawdzenia i podbicia gwarancji, nieużywany. Więcej info na gg 3867352 lub PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Zapraszam do licytacji i ew. propozycji konkretnych cen http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=15827077 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexandpedal Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Marian! Tak jak pisałeś nie jest to zwykłe 9mm bo musi ono pasować do campa, problemem jest skok na gwincie i jeżeli kupisz inną ośkę np shimano to konusy już nie będą pasowały a jeżeli kupisz komplet ośkę nakrętki i konusy jakieś inne to się nie zgrają z łożyskami więc musisz kupić tak jak mówiłeś miche, campagnolo czy jakies gipemme. Jak by co to mam nakrętki torowe pod ośki shimano do starych dura-ace na 9 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobbudowniczy Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 więc musisz kupić tak jak mówiłeś miche, campagnolo czy jakies gipemme. Jak by co to mam nakrętki torowe pod ośki shimano do starych dura-ace na 9 mm. miche na tor ma taką samą średnicę i skok gwintu co shimano (przynajmniej szosowe, o torowej grupie się nie wypowiadam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 miche odpada. taki sam cyrk jest z nakretkami do piast campa pista. z tyłu jest 10mm oś a nie 9.5 jak u wiekszosci , plus skok gwintu kosmiczny jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Wychodzi na to że to układanka którą ciężko będzie rozwiązać kupując przez internet. W ciemno kupować i liczyć że pasuje nie ma co. Może to coś jeszcze zmieni. Na konusie do którego potrzebuję dłuższą oś jest oznaczenie 9 X 26 Ostatecznie będę skazany na szybkozamykacz bolt on, wrzuce aluminiowe końcówki do kreta, wypoleruje i może nie będą tak się rzucać w oczy. Będą udawały nakrętki Przy okazji: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12489757 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 koła sprzedam info pw obecnie z tyłu łożyska wybite, czekają na wymianę, zębatka zdjęta, gwint zębatka i kontra ideał, przetarłem szmatą i niewiać że coś było nakęcane nowe łożyska przód, dodam opony free, proste twarde markowe Picasa Web Albums - Damian Jama - tor piasta już nie jest flip flop, ma gwint z jednej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 idz do tokarza daj flaszke , zrobi Ci taką oś 9 x26tpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ale jeżeli mówisz że miche odpada to skąd ja wezmę do niej nakrętki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 ze sklepu ze śrubami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Pablo Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 kupię SZYTKĘ sprawna, jedną albo dwie kontakt PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam, mam do sprzedania taki komplecik: przerzutka przednia Campagnolo Nuovo Valentino przerzutka tylna Campagnolo 990 manetki Campagnolo Record Więcej zdjęć: http://imgur.com/a/m7acA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 adas651, co prawda to dział ostre, ale akurat czegoś takiego szukam, no może nie do końca ale jest bardzo blisko:) Wyczyść skrzynkę bo maila nie mogę do Ciebie wysłać, albo napisz do mnie ile za całość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.