atrxevu Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Sprzedam koła z ostrzaka Przód: piasta Shimano Tiagra, szprychy DT czarne, obręcz Remerx Taurus kolor fiolet malowane Dupli Platinum (blaulila z niem. albo blue velvet z ang., nr koloru 719929) - 90zł Tył: piasta Sturmey Archer flip flop czarna, szprychy DT czarne, obręcz Remerx Taurus kolor czarny Dupli Platinum, zębatka 18 1/8`, kontra Dura Ace, gwint po drugiej stronie wolny nie używany - 150zł Koła proste, nie katowane, nie były używane hamulce. Sprzedaż bez opasek, dętek i opon. Zdjecia robione pod lampą jak ktoś potrzebuje więcej to podeślę. Ewentualnie jak ktoś byłby zainteresowany ale kolorystycznie nie pasują to mogę kolor zmienić Galeria: http://www.postimage...allery/zkgx120/ Jutro podam dokładną wagę owych kół Witam. Niestety sytuacja rodzinna przez którą pozbywam się sprzętu powoduje, że muszę wybyć z kraju do piątku. Koła zostawiłem znajomemu który je wymontuje i zważy. W związku z tym że nie będę miał dostępu do internetu koła pojawią się dzisiaj pod wieczór na allegro. Parę osób pytało o nie i o wagę więc jeśli ktoś jest zainteresowany to odsyłam na allegro (linku nie podam bo nie są wystawione jeszcze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Jeszcze raz siodło na sprzedaż: http://allegro.pl/selle-royal-dardo-men-sportowe-i2172528669.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Takie tam: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=15192185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Bylby ktos zainteresowany kupnem opony conti ultra sport? Mam na sprzedaz jedna sztuke, zwijana, przejechala mniej niz 100km wiec prawie jak nowa, nie jest poprzecierana, nie "skidowana", jest pare dziur (strasznie miekka mieszanka) ale sa na tyle male, ze nie przeszkadzaja(zadna nie jest na wylot). Moge zrobic real fotke; real fotke kazdej dziury osobno wiec w razie czego bedzie wglad Jakies info itp na pw, cena to powiedzmy 35 + polecony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 No, a za 50 chodzą nowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ale to mowisz pewnie o drutowych, zwijane sa po 80 chyba, ja sam za tyle bralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ggleba Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kupię jakąś ramę po taniości, najlepiej 54-56. PW lub ggleba@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 http://allegro.pl/syntace-tt-tri-czasowa-bycze-rogi-ostre-kolo-i2161199420.html Ostatnia doba syntace'a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ale to mowisz pewnie o drutowych, zwijane sa po 80 chyba, ja sam za tyle bralem Jak zwykle nie doczytałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tropheus Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Została tylko rama: rama z widelcem- Bernard Dangre 56cm (wypiaskowane i pomalowane u lakiernika, lakier w świetnym stanie)+stery + suport + sztyca 24mm (poniżej czarnych wyżłobień dosyć poodzierana, od nich jest ok) + szybkozamykacz bbb Fotki: http://imageshack.us/g/267/1009600p.jpg/ Cena: 180zł kontakt gg: 1283224 telefon: 660 429 164 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 na szybkości sprzedam!! Tylną piastę shimano DURA ACE NJS!!! niski kołnierz Ilość otworów oczywiście 36 , w końcu jest aprobowana NJS , więc innej opcji nie ma. Piasta w stanie idealnym , wyjęta nowa z pudełka , przejeździła sezon po suchym asfalcie. Serwisowana , czyszczona regulowana -> w bieżniach można się przeglądać. Nielada okazja bo oddam ją za tylko 300zł Można sobie pomarzyć o prawdziwej japońskiej keirinowej piaście w takim stanie za taki hajs. Szybka akcja bo zaraz się rozmyśle i zaplotę znowu. poglądowe zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Biore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Kams, oszalałeś? Masz lepszą alternatywę, czy kaprys taki? Jak kaprys, to raz dwa się rozmyślaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 zobaczycie jak złoże rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 cwaniak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Niezła sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba206 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 niezły deal pojeździć rok i jeszcze potem na tym zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Nie on pierwszy kupil cos taniej a sprzedaje drozej. A jezeli masz dojscie do piast DA NJS w idealnym stanie taniej niz trzy stowki to zazdroszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ostatnie godziny http://allegro.pl/3ttt-grand-prix-a-head-110mm-baranek-ostre-kolo-i2164490284.html : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huba95 Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Kupię ciekawy mostek pod 1" stery, najlepiej żeby był otwierany tak żebym nie musiał ściągać owijki żeby zmienić kierownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 1 Marca 2012 Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 nikt tu nie jest dobrym samarytaninem , sprzedałbym po kosztach to pojawiłaby się np. na lfgss za normalną cenę tudzież na ebayu. A ,że mam kaprys na troche inną piastę nie zamierzam komuś fundować frajdy taniej to na novatecach sobie jeździjcie . Dzieci drogie. Nie kupujcie nic w sklepach bo zarabia na was sklep , ekspedientka , sprzataczka , handlowiec , dystrybutor , producent. Nie wspomne o firmach logistycznych Zadajcie pytanie u pawlaka ile kosztuje nowa piasta DA track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Kupujcie kupujcie hahah ja jako przyszły logistyk muszę jakoś zarabiać A tak żeby nie było offtopu to uważam, że do tego iż pojeździł i zarobił doczepią się Ci którzy by chcieli a nie mogli z różnych przyczyn. kaemes jak tam moja campa się trzyma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 leży na półce , czeka na nakrętki i można skłądać cinelli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 To czekam na efekty bo aż jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 dożyjemy starości z tym projektem men Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.