peugeotcarbolite103 Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Siemka, ostatnio wpadło w moje ręce trochę ciekawych części. Na sprzedaż jeszcze nie są bo wymagają dopieszczenia, ale jak ktoś jest czymś konkretnie zainteresowany to proszę o kontakt, zajmę się tym w pierwszej kolejności ;-) Hamulce Shimano 600 BR-6208 Klamki Shimano EXAGE 500 EX Manetki przerzutek Shimano 105 SL-1051 Mostek DURA ACE 100mm Mostek 3ttt sygnowany F Moser !!! Kierownica 3ttt Pedały Koło przód. Obręcz campagnolo strada haldox, piasta SHIMANO 600, opona Schwalbe lugano Koło tył, piasta camagnolo, obręcz campagnolo Lambda Strada, opona Michelin dynamic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Sprzedam siodełko Selle Royal Dardo (męskie). 75 złociszy + 8 zł wysyłka. http://allegro.pl/show_item.php?item=2119185697 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 pytałem o ten mostek duracze na forumszosowe, skonsultowałem się z ottovskym więc może napiszę - mostek kupiłeś za 7 dych, sprzedajesz za 110 - twoja wola jak znajdziesz frajera. to, że zapewniałeś ponoć ottovskiego że 'nie na handel' - twoje sumienie. to, że nie wspominasz o ułamanej śrubce trzymającej klapkę - bucostwo czystej wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peugeotcarbolite103 Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 pytałem o ten mostek duracze na forumszosowe, skonsultowałem się z ottovskym więc może napiszę - mostek kupiłeś za 7 dych, sprzedajesz za 110 - twoja wola jak znajdziesz frajera. to, że zapewniałeś ponoć ottovskiego że 'nie na handel' - twoje sumienie. to, że nie wspominasz o ułamanej śrubce trzymającej klapkę - bucostwo czystej wody. Przeczytaj jeszcze raz treść mojego posta. Czy widzisz tutaj jakieś konkretne opisy, szczegółowe zdjęcia ? Zdjęcia i opisy są wyłącznie poglądowe a części do "dopieszczenia". Śrubka której w życiu nie widziałeś na oczy, która nie ma kompletnego wpływu na użytkowanie mostka. Przy szczegółowym opisie poszczególnych części informuje i wspominam o takich rzeczach. W ostatnim czasie w moje ręce wpadło dużo ciekawych części i czy sobie założę ten mostek czy tamten, to faktycznie moja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 napisałeś że wszystko kompletne i ok. ottovsky mi napisał : Widzisz na rysunku tę małą śrubkę wysuniętą najbardziej na lewo? Jest ona złamana na pół, 1. część stanowi główka śrubki, 2. - jej trzon. To sprawia, że blaszka (na rysunku 2. element z lewej) dociskająca kierownicę wypada z mostka. wyobraź sobie, że śrubkę widziałem na oczy bo mam taki mostek z serii 600 więc wiem jak wygląda i jakie może mieć bolączki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peugeotcarbolite103 Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 elberet widzę że jesteś dość problemowym człowiekiem. Nikogo nie oszukałem i nie zamierzam oszukać. To że nie udało Ci się kupić tego mostka, przykro mi. Skoro masz mostek 600 to po co Ci drugi ? nie interesuje mnie to. Napisałem Ci że mostek bez dopieszczenia kosztuje tyle samo co z dopieszczeniem, bo że dopieszczenia wymaga to pewnie już wiesz i wiedziałeś interesując się zakupem. Dorobienie, znalezienie śrubki w mojej ocenie to też dopieszczenie. Napisałeś: hej, ile za mostek duracze pieniążków? bez dopieszczania tyle samo co za dopieszczony? rozumiem, że jest kompletny i ma wszystkie śrubki, zaślepki etc? Odpisałem: Tak ponieważ kompletuje takie opuszczone szpeja, dopieszczam do stanu idealnego i sprzedaję. Sprawia mi to przyjemność a przy okazji niewielki zysk. Mostek DURA ACE oczywiście posiada wszystkie śrubki i zaślepki. Cena to 110 zł Pokaż mi w którym miejscu poświadczyłem nieprawdę? W żadnym, właśnie. serdecznie pozdrawiam Wojciech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jakąś ładną piastę na przód ktoś posiada na opylenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Miałby ktoś na sprzedaż obręcz pod szytkę 28 otworów. Gdzie mogę taką dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Miałby ktoś na sprzedaż obręcz pod szytkę 28 otworów. Torowa/Szosowa? Nowa/Używana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Nisi countah były na 28, ale to już raczej prehistoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris2011 Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam, Miałby do sprzedania opony 700x23. jesli ktos zaiteresowany prosze o kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Torowa/Szosowa? Nowa/Używana? Co by nie było to będzie dobrze. Szosowa używka może być. Wiadomo że torową też nie pogardzę tylko jakie koszty? Masz coś na stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Uwaga, rozbudzam apetyt https://picasaweb.google.com/107118639038440400127/SuperChampion?authuser=0&feat=directlink 28h, 345g. Nie sprzedam ;] Tylko szukam ładnej przedniej piasty do niej. A masz fajną piastę że obręczy szukasz? ;D Przetrzepałem piwnicę, na sprzedaż sporo rzeczy w tym takie, które miały leżeć na półeczce ale może pójdą w świat, m.in. piasta DA first gen, wolnobieg Sachsa, obręcz Mavic SSC. Ceny podane przy zdjęciach, walić na priv jak co. https://picasaweb.google.com/107118639038440400127/Wyprzedaz?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 nie ma. Ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 elziomallo ale jestes o h ah tralala zobacz co ja mam jak chcesz sie chwalić. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/379957_323019704385755_100000331857790_1055819_305067099_n.jpg Nisi speciale pista 240gram!!!! na to zakładamy https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/319044_267984139889312_100000331857790_879223_1925225069_n.jpg seta extra z jedwabiu. Wybacz ale to jest śmieszne , gość chce coś kupić a Ty mu wymachujesz przed nosem i to wcale niczym specjalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nisi fajna ale to już na półeczkę chyba tylko ;] Chodziło mi o to, że zdarzają się stare obręcze na 28h tylko troszkę szczęścia trzeba, niedawno był na allegro komplet takich Super Championów jak moje. Kolekcji żadnej wielkiej nie mam. Propo's szytek- orientujesz się może czy Clement Colle Main (tylko tyle pisało) to torowa szytka? Bo miałem taką i zgubiłem jak mi zamek w plecaku strzelił w drodze na pociąg ;D Teraz nie wiem czy rozpaczać za nią. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 PILNIE KUPIE OBRECZ MAVIC OPEN PRO 32H SILVER (eeeewentualnie jak za malą kase to pochwyce czarną) ZA LUDZKIE PIENIADZE (gdyby nie niedostepnosc na zagranicznym sklepie, mialbym za 130 nową...) w bdb stanie, zadnych powyrywanych przy nyplach, schetanych przez klocki masakrycznie, krzywych itd. GG:3508275 Tel: 512 209 998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Zamienię framepad - Urban Experiment (czarny, wersja długa) na ulock holder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filiproll Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 sprzedam http://tablica.pl/i/oferta/rower-szosowy-peugeot-IDHdWn.html kupie koła szosowe lub torowe ceny takie żeby nie zabiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ja bym za tą szytką nie rozpaczał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 https://picasaweb.google.com/107182013407138504153/Tor sprzedam koła jeden gwint naruszony, zamalowany precyzyjne sprayem (na foto widac) drugi ideał prawie nieśmigany/ zebatka nie nakręcona moge dołożyc kontre i zębatke 16 lub 17 400+fri sziping opony gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Sprzedam: - zębatka EAI 17z - nowa, do szerokiego łańcucha, 80 zł; - mostek Shogun Zero, długość 100, od środka do lini maksymalnego wysunięcia 5 cm, do kierownic 25,4, jak nowy, tylko trochę się błyszczy z przodu od wsunięcia w rurę i trochę poniżej linii maksymalnego wysunięcia, w komplecie pudełko i zaślepki do śrub, 50 zł. Tutaj kiepskie zdjęcia zrobione telefonem zÄbatka, mostek - Galerie - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Tutaj mostek w rowerze Olmo fixed gear SOLD on velospace, the place for bikes Tutaj jedyne info w sieci, jakie znalazłem VeloBase.blogspot.com: Shogun Zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kupie blaty szosowe Shimano - 38-39z i 52-53z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 sprzedam Rower Szosowy Peugeot PoznaŠ⢠OgĹoszenia Tablica.pl kupie koła szosowe lub torowe ceny takie żeby nie zabiły Wątpie, że to Peugeot, a tym bardziej w to, że to rower szosowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.