Hablababla15 Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 No to Adaasko zarobiłeś Fajny drobiazg, kupa dobrej roboty ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 kurde, panowie, sam jestem w ciezkim szoku... do samego konca bylo 22,50 - i bylem zadowolony, myslaem ze tak to sie skonczy, zdazylem raz odswiezyc 54,50... w szoku wchodze... 56,50... super, bardzo mi sie kaska przyda:) breloczek wsumie naprawde jest bardzo ladny, bo i z manetki super ciekawej... kolejny bedzie z otwieraczem, na pewno za mniej pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peugeotcarbolite103 Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mostek sprzedany ! Zapraszam do licytacji pedałów : http://allegro.pl/show_item.php?item=2100286383 Oraz: Sprzedam/zamienię holenderską blokadę U-lock AXA secucity plus. Stan bardzo dobry, używana sporadycznie, nigdy w deszczu czy śniegu. Zamienię na małego U-locka kryptonite, coś takiego --> Zapięcie Kryptonite Evolution 7 + Kryptoflex Cable (2034913569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zdjęcia: Slot AXA security plus pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nooo to chyba biorę się za polerkę wszystkich manetek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Hmm czy jakaś stalowa rama torowa na mufach + wideł, około 56 cm, prosta i bez wgniotek za jakieś ~700 zł to marzenie ściętej głowy? Bo jak nie to bym chyba chętnie przygarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakall Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wichry często chodzą. Popytaj we wrostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 https://www.facebook.com/pages/Varsovie-Fixe/201360766553346 - zajrzyj i napisz dokładnie jakiej ramy szukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dzięki, będę pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Kupię widelec 28 , sterówka 1 cal 15cm ,gwintowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabirz Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Kupię szosę na stalowej ramie, 54-56 cm, do max 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Grabirz- wysłem Ci prv mam szostkę na sprzedarz jakby ktoś inny był zainteresowany to wrzucam link: http://allegro.pl/szosa-peguot-shimano-105-campagnolo-dura-ace-retro-i2101376710.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Pedały szosowe, nieużywane ani razu, noski rozmiar L, dodaję jeszcze czarne S, cena 70 zł, w tym mój szipment. Foto: https://picasaweb.google.com/rbs.pfss/PedaY?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKKWjuW4pKCoVw&feat=directlink Obręcz Mavic Ceramic, 36ha, 100 zł i mój szipment: https://picasaweb.google.com/rbs.pfss/Rim?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMqz4rfBsdneMw&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Po raz kolejny. Sprzedam bycze Syntace TT Tri Szerokość 400mm, waga ok 240g. Mogę dorzucić długie gripy Fly (oliwkowe, długość ok 170mm), albo zwykłe czarne Animal Cena jeszcze bardziej okazyjna, zależy mi na czasie! info na gg 3867352 lub pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszo Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 pwed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyzor00 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 co to ma znaczyć pwed? pwned słyszałem źródło: Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru PWNED – słowo pochodzące od słowa „owned”, używane przez lamerów, noobów, hackerów , no-life'ów oraz pozostałych z rodziny komputerowców. a to ze słownika slangu: Zwrot używany w środowisku egamingowym. Oznacza przytłaczający tryumf nad przeciwnikiem który ma też na celu poniżenie go/wyśmianie/zbłaźnienie. Znacznie silniejszy niz owned. Bardziej podoba mi się to pierwsze określenie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myrcin Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Po głębszej analizie wydaje mi się, że miało zostać napisane "PMED" Pierwsze dwie litery oznaczają z angielskiego wiadomość prywatną, natomiast ED czas przeszły czyli czynnosć dokonaną. "Wiadomość prywatna wysłana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ech...połączenie PMed i Prywatnej Wiadomości. Ale co za rozkmina w ogóle O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ale macie rozkminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pika Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Kupię za małe pieniądze kierownicę giętą, najlepiej już przyciętą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakall Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Kupię widelec Szosowy na mufach. Gwint, rura śrenicy 1", długa na przynajmniej 160mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jakby ktoś coś potrzebował z tej strony to niech pisze tu lub na priv. Jest bardzo dużo części, wiele w okazyjnych cenach np. to: http://www.bike24.net/1.php?content=8;navigation=1;menu=1000,4,27;product=16307 Zębatka miche z adapterem za 50zł, u nas trzeba dać 80. Jest też dużo takich rzeczy których nie kupisz w Polsce np owijka fizik miodowa. Ewentualne zamowienia zbieram w najbliższych godzinach. Paczkę będę miał za tydzień w niedzielę czyli u was by było we wtorek lub środę. Do ceny przedmiotu trzeba doliczyć 7,50zł za transport z niemiec i koszt wysyłki do was, w przypadku zębatki lub owijki będzie to z 5-7zł. Przepraszam że piszę w dwóch tematach, ale w jednym i drugim pasuje, a chcę żeby wiadomość dotarła do jak największej liczby osób dla dobra ogółu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Zębatka miche z adapterem za 50zł, u nas trzeba dać 80. Mam taki secik z zębatką 17. Jeśli Cie interesuje, to chętnie sprzedam, bo leży nieużywana od długiego czasu, a dużo za nią nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Sprzedam nową kontrę miche, nawet nie nakręcana testowo do piasty (mam rachunek jeśli komuś potrzebny). Cena 25zł z wysyłką (Kupiona na wrostro gdzie kosztowała 22zł + 18zł przesyłka -.-) Zdjęcie :http://img845.imageshack.us/img845/7372/dsc00068pa.jpgMoże komuś potrzebna a nie chce płacić wrostro 15zł za pójście na pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Kupię nakręcaną zębatkę 18T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tropheus Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Sprzedam swoje OK w całości lub na części: http://imageshack.us...3/1000303w.jpg/ (zdjęcie zaraz po złożeniu) Album ze zdjęciami zrobionymi dzisiaj: http://imageshack.us...dsc00129cs.jpg/ (zdjęcia robiłem telefonem, na życzenie mogę posłać zdjęcia lepszej jakości) Co sprzedaję: - rama i widelec- Bernard Dangre 56cm (wypiaskowane i pomalowane u lakiernika, lakier z super stanie)(ze sterami i suportem) + sztyca 24mm (poniżej czarnych wyżłobień dosyć poodzierana, od nich jest ok) + szybkozamykacz bbb - koła - piasty Campagnolo Record (przód 28, tył 36), z tyłu Mavic CXP 30, z przdodu przyznam się bez bicia, że nie wiem, opony Vittoria Action Pro (bdb stan) + koronka 18 i kontra - korba - Campagnolo Chorus (na kwadrat, logo campy starte, z tyłu widoczny numer seryjny, oryginalne zakrętki Campagnolo, Blat 52 Campagnolo) - pedały - Ofmega (oryginalnie czarne) z włoskimi noskami (też oryginalnie czarne) i skórzanymi paskami Christophe (tytanowe zapięcia) - kierownica - Modolo Q Krono (jedyna oznaka użytkowania to ślady po mostku, pozatym jak nowa) - mostek - Modolo X-Tenos (1'', 36,6) (jak nowy) - siodło - Selle Italia Flite Titanium (bdb stan, delikatnie otarte z tyłu od opierania) - łańcuch - dartmoor vert Rower sprzedaję, bo ostre koło nie wciągnęło mnie tak jak szosa. Szkoda mi go sprzedawać, naprawdę sporo czasu poświęciłem na skompletowanie go, ale szkoda żeby stał na strychu i się kurzył. Od złożenia na rowerze przejechałem nie więcej jak 200km. Wszystkie części są w co najmniej bardzo dobrym stanie. Ceny: - rama i widelec + sztyca + suport 220zł - koła (z oponami, koronka, kontrą) 500zł - korba 80zł - kierownica 80zł - pedały 70zł - mostek 80zł - siodlo 80zł Lub za całość: 1000zł Jestem otwarty na negocjacje Kontakt: tel: 660 429 164 (dzwonić o każdej porze) gg: 1283224 (niewidoczny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.