Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ mój gianct cadex uległ uszkodzeniu , a mianowicie klej w miejscu łączenia rury skośnej z mufą suportu puścił. Rura nie wypadła i siedzi całkiem mocno oraz da się jeździć ale czuje się bardzo niepewnie. Dzisiaj jadę reklamować ramę i prosić o zwrot kosztów o ile ją uznają i będę się rozglądał za nową ramą. Tak więc poszukuje czegoś na poziomych hakach (nie torowe tylko szosowe) , rozmiar 55-57 , najlepiej z sterami i suportem oraz widelcem. Ma być proste , bez wgniotek i dużych ognisk rdzy ale dopuszczam lakierowanie. Tak więc propozycje tutaj na pm , gg 957465 i e-mail hablababla15@o2.pl

oddam za 650 złociszy.

nie sprzedaje na czesci.

mozliwa zamiana na jakas kolarzówkę.

przy wymianie na kolarzowkę jest opcja doplaty z mojej strony.

Kupię czarną, wysoką obręcz w rozsądnej cenie!

mam obrecz taka sama jak na zdjeciu wyzej, zaproponuj cene na pw

sprzedam koła do OK :

przód : Mavic Ceramic + exage + cst 700-20c (na zdjęciu michelin który u mnie zostaje)

tył : Fir EL 20 + quando na disc + novatec 18t (stan zębów bardzo dobry) + rubena 700-23c

Koła w stanie bdb- , opony na troszkę powinny jeszcze starczyć (rubena powoli powinna kończyć swój żywot). Oba na 36szprych na 3x . Cena jaka mnie interesuje za komplet to 150zł osobno : tył 90zł przód 60 zł. Ceny nie podlegają negocjacji i są to ceny bez wysyłek. Ew. chętnie zamienię się na ramę szosową (byle nie pionowe haki) , może być bez widelca , rozmiar 55-57cm , alu/stal (najlepiej coś na dobrych rurkach) , bez wgniotek , proste , bez dużych ognisk rdzy , może być do malowania. Kontakt : hablababla15@o2.pl , gg 9574465 , priv.

Zdjęcia : http://imageshack.us/g/96/29012012006.jpg/

ZAWIESZAM SPRZEDAŻ DO NASTĘPNEJ SOBOTY/NIEDZIELI (4-5 LUTY)

Co nie zmienia faktu że nadal poszukuję ramy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...