Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie słyszałem, że niekoniecznie. Oryginalnego nie chcę, bo jest stalowy i średnio piękny. Zresztą mam takie dwa i jeśli nic nie znajdę to oryginalny zostanie, chociaż jest krótki. Aukcje na allegro widziałem, ale dzięki.

Witam

Na sprzedaz mam tylne kolo do ostrego. Zaplecione na obreczy Accent Roadrunner (bez naklejek) i piascie Shufeng, piasta jaka jest kazdy wie. Do tego dorzuce 2 zebatki z zakresu 15-18t (dokladnie nie pamietam). Oska jest na tyle dluga, ze pasowala do ramy mtb jak i do szosowej, wystarczy tylko zmienic podkladki. Cena jaka mnie interesuje to powiedzmy 50 zl + koszt wysylki, ew propozyje, pytania, zdjecia na maila: cwiertnia_j@wp.pl.

Moge wystawic aukcje na allegro jak ktos bedzie chetny.

dsc04557s.th.jpg

Witam

Na sprzedaz mam tylne kolo do ostrego. Zaplecione na obreczy Accent Roadrunner (bez naklejek) i piascie Shufeng, piasta jaka jest kazdy wie. Do tego dorzuce 2 zebatki z zakresu 15-18t (dokladnie nie pamietam). Oska jest na tyle dluga, ze pasowala do ramy mtb jak i do szosowej, wystarczy tylko zmienic podkladki. Cena jaka mnie interesuje to powiedzmy 50 zl + koszt wysylki, ew propozyje, pytania, zdjecia na maila: cwiertnia_j@wp.pl.

Moge wystawic aukcje na allegro jak ktos bedzie chetny.

dsc04557s.th.jpg

Koło zostało już sprzedane.

Na sprzedaż mam:

Klamki Hamulcowe RX100 białe gumy

45+przesyłka

Siodło - znane, cenione - Selle SKN (podjechane troche)

30+przesyłka

Siodło Bontrager - baaardzo wygodne, pręty cromo

55+przesyłka

mam tez jakis mostek, jakiegoś baranka z ergo gieciami -za smieszne hajsy

nie przewiduje raczej targowania - ceny bdb

Siema mam na sprzedaż korpus piasty shimano 600 hb-6400 + zacisk. Korpus stan idealny ! bieżnie - cel , na oczkach nie ma nawet śladu szprych . Wszystko obrazują zdjęcia w tym albumie : ImageShack Album - 7 images

Cena w sumie do ustalenia . Korpus z zaciskiem wędruje dzisiaj na allegro od 5zł jak ktoś chce to będzie licytował jak chcecie bez aukcji to proponować ceny na pw zastanowię się o ile nikt nie zacznie licytować .

Siema, miałem sprzedawać rower w całości, ale wystawiam jednak na części. W niedzielę leci na Allegro, forumowicze macie exclusive opportunity to buy this items poza allegrowym bazarem, w jakże okazyjnych cenach.

Cytując Adaasko, nie przewiduje raczej targowania - ceny bdb :sweat:

Część 1 (resztę roweru dodam około 14, muszę iść wykręcić suport do serwisu):

-Fajne kółka, super stan, wsadzasz w rower, śmigasz Pan!

Obręcze: Swift Arriv 43mm

Piasta P: Novatec

Piasta T: Sturmey Archer Fixed/Free

Oponki: Kenda SBE 700x32C JAK NOWE

Szprychy: CN

Dętki: CST

Opaski: Burżujskie po 8zł

Zęby: Ostre 16 i 17, wolnobieg DICTA 18

a0001k.jpg

Cena: 350zł - same oponki kosztowały 130zł, a komplet kół około 500zł (Super piasty, nie jakiś dżojtech). Koła proste, w super stanie.

-Klamki przelotowe / przełajowe / górny chwyt / mocowanie 31,8mm

Super klameczki, mocowanie 31,8mm, więc można zaraz przy mostku na naszej ukochanej, grubej kierownicy.

Jest to klamka przelotowa, może służyć jako samodzielna klamka, lub jako dodatkowa klamka przy szosowym baranku.

Otwierana obejma oraz prosta stylistyka idealnie pasują do zastosowania w ostrym kole, czy rowerze single speed.

W zestawie 2 klamki, 2 zestawy przejściówek na zwykłą kierownicę, kluczyk do montażu, paragon (70zł), który jest podstawą gwarancji.

Klamki są jak nowe, używana była tylko lewa, chyba tylko 5 razy miasto widziała.

a0029.jpg

Cena: 50zł

-Sztyca UNO 25,4mm

Czarna, super+ stan, normalne ślady użytkowania, miejscami przetarte napisy (FOTO).

Mocowanie siodła: Standard

Sztyca idealnie pasuje do ramy, którą wstawię potem. Razem z ramą niższa cena.

a0015.jpg

Cena: 35zł, razem z ramą 25zł.

-Zacisk podsiodłowy GUSSET

Współpracował ze sztycą 25,4mm w mojej zielonej ramce, bardzo ładnie z nią wygląda, idealnie dopełnia wrażenia estetyczne.

Cukiereczek. Stan jak nowy, leciutkie otarcia koloru od środka od montażu.

a0014o.jpg

Cena: 15zł, razem z ramą 10zł

-Pedzie DARTMOOR COOKIE

Nie ukrywam, jeździły ze mną od końca wakacji, jednak ich stan wygląda, jak by były jeżdżone tydzień :) Super się kręcą, ZERO JAKICHKOLWIEK LUZÓW!

Kolor super oczo######ny zielony, super pasują kolorystycznie do ramy, razem z ramą taniej.

a0012.jpg

Cena: 25zł, z ramą 15zł

-Maszynka do hamowania przednia

Mimo starej konstrukcji, hamulec sprawował się super. Dobrze ustawiony, stawiał rower w pionie. Trzeba chwilę powalczyć z odpowiednim przykręceniem, żeby dobrze się centrował.

Klocków dużo, ale są dość twarde.

a0023.jpg

Cena: 15zł

-Mostek długi 25,4mm (z roweru CREATE) na rurę 1 i 1/8"

Fajny, lekki, polerowany mostek, jak widać na fotach, przerobione mocowanie kierownicy na 2 poprzeczki, tak ładniej i lżej.

Mostek pokryty lekkim osadem miejscami, utlenił się czy coś, ale do zrobienia :)

a0021.jpg

Cena: 20zł

-Siodło Csepel czarne

Stan idealny (poza 2 przetarciami na bokach - FOTO)

Bardzo wygodne, bardzo lekkie, bardzo stylowe.

a0025x.jpg

Cena: 40zł

-Kokpit (Kierownica + Most + Gripy)

Kierownica: Truvativ Riserbar DH 480mm

Most: NołNejm (kupiłem za 30zł od ziomka) 31,8mm

Gripy: Odi

Kierownica ma lekkie otarcia, została skrócona na 480mm. Most również ma lekkie otarcia, jest super lekki i wytrzymały.

Nie wiem, co to za most, ale jest super! Gripy są już mocno używane, jednak da się jeździć (przetarte tylko w 1 miejscu od palca).

a0031m.jpg

Cena: 50zł, z ramą 40zł.

Dokładniejsze zdjęcia pod tym adresem: ImageShack Album - 33 images

Kontakt głównie GG i mail, nie piszcie PW bo rzadko tu wchodzę, no, chyba, że tylko tutaj konto macie.

GG: 33732358

MAIL: s2pro@live.com

POZDRAWIAM NA OSTRO!

A ten mostek coś go od ziomka kupił to też na rurę 1 i1/8"?

Tak. Jedziemy część 2:

-Rama + Wideł + stery CREATE bikes

Ramę wymierzę wieczorem, podsiodłowa od środka suportu do środka górnej rury około 50-51cm.

Kolor zielony metalic. Lakier w wielu miejscach lekko podrapany, czy obity, nic wielkiego.

Wszystko proste, stery chodzą miodzio, rura sterowa wystaje akurat na mostek i podkładkę, albo sam mostek, zależy od mostka.

b0009.jpg

(sztyca i zacisk nie są w komplecie)

Cena: 500zł do nego...

-Korby Truvativ ELITA + suport Giga X Pipe

Stan: Dobry z plusem. Byłby bardzo dobry, jednak w korbach lekko rusza się ośka przed skręceniem. Ma luz z 0,01mm

Po skręceniu luz ten jest zupełnie nieodczuwalny, jednak wolę o tym napisać. Nie przeszkadza to w jeździe.

Jest to pół-zintegrowana ośka i ponoć z czasem tak się robi.

b0013g.jpg

Cena: 160zł

Więcej foci tutaj: ImageShack Album - 14 images

siemka mam na sprzedaż 4 piasty : 2 x przód , 2x tył pod wolnobieg . Mega retro ! Przednie :

- pierwsza od lewej to maillard 36h kręci się bdb jego stan wizualny również bdb : 20zł

- pierwsza z prawej to sachs orbit V pod zacisk 36h kręci się trochę gorzej (możliwe że wystarczy przesmarować ) stan wizualny bdb : 15zł

Tylne :

- druga z lewej to sachs-maillard 36h kręci się bdb , wygląda bdb , gwint bdb : 25zł

- druga z prawej to maillard 36h kręci się bdb , wygląda bdb , gwint w stanie bdb- : 25zł .

Za piątkę dopłaty mogę je odświeżyć pastą polerską . Dodatkowo jeśli ktoś weźmie wszystkie to cena spada do 75 zł z przesyłką . Komplet przód+tył w zależności którą piastę bierzesz (przednia za 15 lub za 20) wtedy płacimy albo 40 (piasta przednia za 20zł) + przesyłka lub 35 + przesyłka jeśli weźmiemy piastę przednią z zaciskiem . Ceny podczas brania piast pojedynczo nie podlegają negocjacji . Koszt wysyłki jednej piasty to około 6-7zł . Zdjęcia w linku http://imageshack.us/g/850/p12011220010002b.jpg/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...