Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, trochę odbiegnę od tematu bo bym prosił o wycenę poszczególnych części widocznych na zdjęciach. Konkretnie to hamulce campy, mostek cinelli, tylnie koło campagnole na szytki no i ta rama i jeśli ktoś by coś o niej więcej wiedział to by mnie uszczęśliwił (aluminiowa, firma alan albo waja sam już nie wiem).

https://picasaweb.google.com/116795183699184032750/Rower

Heyah!

SPRZEDAM

- baranek BLB (czarny szer 38cm) + mostek Kalloy (dł. 100, bardzo ładny, nietypowy jak na Kalloy-a, pod klasyczne stery 1"). Wszystko nowe, używane tydzień!! Sprzedaję, bo jednak nie ma to jak bycze z dużym spadkiem :))))

W rozliczeniu mogę przyjąć: oponę, dętkę, łańcuch, siodło.

Kontakt na priv!

Jeżeli byłbyś zainteresowany to mam do sprzedania klasyczne pedały szosowe Shimano takie jak te: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6400, 600EX Ultegra

W komplecie są zarówno blaszki pod blok szosowy oraz metalowe noski z parcianymi paskami. Pedały w bardzo dobrym stanie, bez luzów, kręcą się lekko.

Dzisiaj taki sam komplet, tylko że bez pasków i opisem "stan techniczny dobry" sprzedały się za 76zł dlatego ja za swój komplet chciałbym 85zł + ewentualne koszty przesyłki.

Możliwe do odbioru w Poznaniu. Mogę wystawić na allegro.

Ponawiam

Poszukuje mostka 80mm pod kiere o śr. 26mm. Jakiś Cinelli albo 3tek. Może być porysowany, bo i tak pójdzie do polerki.

Mam takie coś, 25,4mm:

dsc0037tc.jpg

Podoba się? 25zł i jest Twoj :) Na żywo ładniej się prezentuje polerka, był taki fabrycznie z roweru CREATE.

A sam na sprzedaż mam:

-Rama + wideł create bikes limonka - 600zł

-Korby szosowe TRUVATIV ELITA z łożyskami zewnętrznymi giga X pipe - 220zł

-mostek krótki do kierownicy 31,8mm, nieco krótszy od tego na foto, -30zł

-kierownica Truvativ riserbar dh urąbana na 480mm + wytarte odi - 30zł

-2 klamki promax na mocowanie 31,8mm - 50zł NOWE! (jedna jeździła 2 tyg)

Ceny do negocjacji jak najbardziej, jednak bez przesadyzmu! gg:33732358 mailto:karol1.kowalik@gmail.com

Mam takie coś, 25,4mm:

dsc0037tc.jpg

Podoba się? 25zł i jest Twoj :) Na żywo ładniej się prezentuje polerka, był taki fabrycznie z roweru CREATE.

A sam na sprzedaż mam:

-Rama + wideł create bikes limonka - 600zł

-Korby szosowe TRUVATIV ELITA z łożyskami zewnętrznymi giga X pipe - 220zł

-mostek krótki do kierownicy 31,8mm, nieco krótszy od tego na foto, -30zł

-kierownica Truvativ riserbar dh urąbana na 480mm + wytarte odi - 30zł

-2 klamki promax na mocowanie 31,8mm - 50zł NOWE! (jedna jeździła 2 tyg)

Ceny do negocjacji jak najbardziej, jednak bez przesadyzmu! gg:33732358 mailto:karol1.kowalik@gmail.com

A to fotka roweru który rozprzedaje: możliwość kupienia reszty części albo w całości! Teraz są oponki Kenda SBE 32C oraz obręcze z polerowanym rantem pod hamulec.

p4pb7338990.jpg

Witam

Mam na sprzedaż Korby Shimano Dura Ace FC-7400 172.5mm + blat 52z . Anoda została dokładnie zdjęta ponieważ była w kiepskim stanie , a korby następnie bardzo ładnie wypolerowane . Posiadają drobne ryski natomiast w kwestii technicznej są w stanie bdb+ . Gwinty pedałów sprawne jak i gwinty dla ściągacza , kwadraty również w idealnym stanie . Wizualnie prezentują się również bardzo dobrze. Cena jaka mnie interesuje to granice 120zł choć wiadomo że targowanie się to nie od łączna część handlu takimi rzeczami . Przepraszam za jakość zdjęć ale myślę że ukazują wszystko co trzeba. Kontakt : Hablababla15@o2.pl , gg 9574465 lub pw. Zdjęcia w linku ImageShack Album - 9 images .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...