Lextalionis Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Mam do sprzedania prawą klamkę przełajową na średnicę 22,2. Klamka nie jest profilowana więc można jej równie wygodnie używać pod lewą dłonią. Klamka używana, normalne ślady użytkowania - lekko przytarte logo. Zdjęcia mogę przesłać na maila. Kontakt via PM lub na lextalionis13[at]gmail.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kupie wideł torowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 kupie taczke gruzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomoTonyHalik Napisano 10 Października 2011 Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witam, Mam do sprzedania całkiem sporo gratów z roweru, widocznego na tych zdjęciach: Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcie 5 Zdjęcie 6 Zdjęcie 7 Zdjęcie 8 Przede wszystkim zatem rama: aluminiowa, potrójnie cieniowana, stery 1". Fajna sztywna ramka, wysokość rury podsiodłowej do środka suportu 59 cm. Gdy kupowałem ramę była ona nieużywana, osobiście przejeździłem na niej jeden sezon - sprzedaję tylko dlatego, że trafiła mi się w międzyczasie do kupienia za śmieszne pieniądze rama karbonowa Rama jest całkiem lekka, waży nieco ponad 1,7 kilograma (nie jestem w stanie dokładniej zważyć). Dodaję do niej stery shimano 600 ultegra (w dobrym stanie, z zewnątrz tylko poprzecierane, od zakręcania kiepskim kluczem), hak tylnej przerzutki (dość nietypowy, musiałem się naszukać w rowerowym), hak przerzutki przedniej, zacisk rury podsiodłowej accenta, suport angielski VP (dokupiony do ramy na początku sezonu, a więc o bardzo małym przebiegu), mostek modolo pod kierę 25mm. Mogę dodać widelec chromowany, ale jest z nim jeden problem: trzeba ostrożnie dokręcić stery, inaczej nakrętka kontrująca sterów będzie się luzować - dość płytki gwint na rurze widelca. Rama fajnie nada się do złożenia ostrego koła (tania, lekka, brak pivotów pod manetki, stery 1") Za cały wymieniony zestaw chciałbym 290 zł, ale rozważę też inne propozycje. Do sprzedania także aluminiowa sztyca shimano 600, długość 20 cm. Lekka i ładna, choć niestety troszkę porysowana. Do tego siodełko san marco rolls, o takie: Siodło - stylizowane na klasyczne siodełko, wygodne, posiada ślady użytkowania: skóra się postarzała, pojawiły się bruzdy (żadne pęknięcia skóry), brzegi siodła są lekko nadszarpnięte - nic się tam nie rwie, ale opieranie siodła o ścianę musiało czymś takim skutkować. Siodło niespecjalnie pasuje do nowej karbonowej ramy, więc sprzedaję Za sztycę z siodełkiem chciałbym 80 zł (można brać oddzielnie) Na sprzedaż mam także kierownicę kolarską modolo, o wygodnym gięciu. Średnica zacisku 25 mm, świetnie pasuje do mostka sprzedawanego z wyżej wymienioną ramą. Dokładnie taka to kierownica: Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Sprzedam za 50 zł A propos zdjęcia: do sprzedania są także klamki hamulcowe ze zdjęcia, model shimano 600 ultegra. Mam także manetki na ramę - ten sam model. Za klamki chciałbym dostać 40 zł, za manetki 25 zł Na dniach powinienem mieć także do sprzedania koła szosowe na obręczach mavic (192 H) i piastach shimano 600 ultegra. Z dętkami continentala i oponami michelin dynamic 23C, a więc nic, tylko zakładać i jechać Można podawać swoje propozycje cenowe, można wystawić aukcję na allegro, można prosić o dokładniejsze zdjęcia. Kontakt najlepiej mailem: tomotonyhalik@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 http://allegro.pl/widelec-aluminiowy-od-euro-bike-wysylka-gratis-i1869256910.html lepsza cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skoczekPL Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Witam wszystkich Jeśli ktoś ma do sprzedania ramę pod ostre koło (rozmiar najlepiej 56) w rozsądnej cenie powiedzmy max. do 300-400 zł to chętnie kupię. Proszę o info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Mam na sprzedaż ramę romet jaguar +widelec. Dł podsiodłówki 570mm. Rama z rurek reynolds. Ramkę przydało by sie odmalować, są na niej oryginalne naklejki romet i universal. jak coś kom 694617742 lum mail sebastian.smyl@gmail.com zdjęcia http://imageshack.us/g/265/dsc5292kopiowanie.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 szuka ktoś korby? mam sh 600 polerowane, bez zebatki https://picasaweb.google.com/106352845345136538440/1 PW only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erneerwr Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mam do sprzedania komplet farbycznie nowych kół GIPIEMME TECNO 416- oba w rozmiarze 650 c, 40 mm stożek, 16 szprych płaskich, na oponach vittoria rubino, obie są na piastach maszynowych GIPIEMME- chodzą jak marzenie, tylna jest na kasetę, przednia byłaby idealna do kozy, albo oba mogą być do jakiegoś mtb z wąziutkimi oponkami. Tylne koło ma jeszcze przyczepioną dokumentację. Cena do uzgodnienia. foto nie jest oryginalne - służy celom poglądowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Chciałby ktoś koła torowe na Miche: sapim słonko przód, dt champion tył 3x. Obręcze Ambrosio Crono f20 i szosowe szytki vittori. Oczywiście stan idealny. cena 550zł nowe było by droższe piasty ok 300 zaplecenie + szprchy 250 szytki 150 komplet obręcze używki w ideanym stanie 200 komplet nakęcona koronka nowatec 17t i kontra to daje prawie 800 OKAZJA!!! u mnie 550 A może kółka RMX taurus Nowatec dt champion( taka szprycha jedna kosztuje 2,50!) z koronką 16t piasta flip flop z jednej strony naruszony gwint z drugiej idealny z oponami kontrą i zebatka 16 cena 400 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9515523 -kokpit+ mostek długi 130mm -pedały -korba torowa (;p) 44z Koła aktualne! Przyszły tydzień baranek ekstra wąski 38cm suport 103mm korba Record Campy z szerokim blatem miche 45z siodło ni to niuskul ni oldskól- poprostu fajny i wygony szosowy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Zastanawiam się nad sprzedażą dwóch rzeczy prosił bym o ich wycenę piasta przednia campagnolo record wysoki kołnierz z nieoryginalnym zaciskiem korba campagnolo pista torowa + zębatka 48z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erneerwr Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Korbka na moje oko jakieś 5 baniek minimum, poobijana troszkę. Na piaście się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 jak nie więcej ,choć mało chodniwa długosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Jak już się sprzeda korba stara to napisz, bo z chęcią się dowiemy ile jest warta zejściowo, a nie wejściowo Sam ze względu na stan jakoś nie wróżę super szybkiej transakcji, ale ciekawe jak to się skończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 tak jak napisalem na razie chce sie zorietowac ile jest warta bo jeszcze sie waham czy jej nie wypolerowac i zalozyc do swojego ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Polska na pewno nie jest wyznacznikiem ceny zejsciowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ale z drugiej strony wyprzedawać wszystko za granicę - niepatriotyczne, co zostane dla naszych wnuków do znajdowania na strychach i piwnicach - tanie chińskie karbony ? Polerowanie i pedałowanie we własnym zakresie bardziej honorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 nie stać mnie na taki honor sam sprzedałem korbe STX special edition (poprzedniczke deore lx) za tą kase kupiłem korbe Deore Lx i jeszcze mi starczyło na kiere sztyce i v-brejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Dlatego ja nie sprzedaje rodzynków i kampie na półce. Chyba ,że mam powtórki to tak jak z pokemonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 kaemes dobrze mówi, lepiej na półce postawić niż za granice sprzedać Ostatnio kupiłem korbę campagnolo strada 170mm, piękny komplecik z dwiema tarczami, śrubkami i kapslami campy za mniej niż dwie stówki i jestem z siebie dumny, jak murzyn w bawełnianym swetrze, choć nie ma co porównywać do pisty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 korba jak korba mam jedno i drugie i róznią sie tylko "tylko" geometrią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brkzzz Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Rzecz w tym, że z takimi częściami prawdziwemu miłośnikowi trudno się rozstać. Nawet gdy zapadnie decyzja o sprzedaży podczas kryzysu finansowego, weźmie się takie cacuszko do ręki i... nie, nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 racja. poskładam i pouwieszam na ścianach kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ja już odświeżyłem te 'graty' przy użyciu pasty polerskiej i będę je montował u siebie w rowerze. Steve ja za kplt korby z tarczą + piasta dałem 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.