Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania prawą klamkę przełajową na średnicę 22,2. Klamka nie jest profilowana więc można jej równie wygodnie używać pod lewą dłonią. Klamka używana, normalne ślady użytkowania - lekko przytarte logo. Zdjęcia mogę przesłać na maila. Kontakt via PM lub na lextalionis13[at]gmail.com.

Witam,

Mam do sprzedania całkiem sporo gratów z roweru, widocznego na tych zdjęciach:

Zdjęcie 1

Zdjęcie 2

Zdjęcie 3

Zdjęcie 4

Zdjęcie 5

Zdjęcie 6

Zdjęcie 7

Zdjęcie 8

Przede wszystkim zatem rama: aluminiowa, potrójnie cieniowana, stery 1". Fajna sztywna ramka, wysokość rury podsiodłowej do środka suportu 59 cm. Gdy kupowałem ramę była ona nieużywana, osobiście przejeździłem na niej jeden sezon - sprzedaję tylko dlatego, że trafiła mi się w międzyczasie do kupienia za śmieszne pieniądze rama karbonowa ;) Rama jest całkiem lekka, waży nieco ponad 1,7 kilograma (nie jestem w stanie dokładniej zważyć).

Dodaję do niej stery shimano 600 ultegra (w dobrym stanie, z zewnątrz tylko poprzecierane, od zakręcania kiepskim kluczem), hak tylnej przerzutki (dość nietypowy, musiałem się naszukać w rowerowym), hak przerzutki przedniej, zacisk rury podsiodłowej accenta, suport angielski VP (dokupiony do ramy na początku sezonu, a więc o bardzo małym przebiegu), mostek modolo pod kierę 25mm. Mogę dodać widelec chromowany, ale jest z nim jeden problem: trzeba ostrożnie dokręcić stery, inaczej nakrętka kontrująca sterów będzie się luzować - dość płytki gwint na rurze widelca.

Rama fajnie nada się do złożenia ostrego koła (tania, lekka, brak pivotów pod manetki, stery 1")

Za cały wymieniony zestaw chciałbym 290 zł, ale rozważę też inne propozycje.

Do sprzedania także aluminiowa sztyca shimano 600, długość 20 cm. Lekka i ładna, choć niestety troszkę porysowana. Do tego siodełko san marco rolls, o takie: Siodło - stylizowane na klasyczne siodełko, wygodne, posiada ślady użytkowania: skóra się postarzała, pojawiły się bruzdy (żadne pęknięcia skóry), brzegi siodła są lekko nadszarpnięte - nic się tam nie rwie, ale opieranie siodła o ścianę musiało czymś takim skutkować. :whistling: Siodło niespecjalnie pasuje do nowej karbonowej ramy, więc sprzedaję :icon_wink:

Za sztycę z siodełkiem chciałbym 80 zł (można brać oddzielnie)

Na sprzedaż mam także kierownicę kolarską modolo, o wygodnym gięciu. Średnica zacisku 25 mm, świetnie pasuje do mostka sprzedawanego z wyżej wymienioną ramą. Dokładnie taka to kierownica:

Zdjęcie 1

Zdjęcie 2

Zdjęcie 3

Sprzedam za 50 zł

A propos zdjęcia: do sprzedania są także klamki hamulcowe ze zdjęcia, model shimano 600 ultegra. Mam także manetki na ramę - ten sam model. Za klamki chciałbym dostać 40 zł, za manetki 25 zł

Na dniach powinienem mieć także do sprzedania koła szosowe na obręczach mavic (192 H) i piastach shimano 600 ultegra. Z dętkami continentala i oponami michelin dynamic 23C, a więc nic, tylko zakładać i jechać :icon_wink:

Można podawać swoje propozycje cenowe, można wystawić aukcję na allegro, można prosić o dokładniejsze zdjęcia.

Kontakt najlepiej mailem: tomotonyhalik@gmail.com

Mam na sprzedaż ramę romet jaguar +widelec. Dł podsiodłówki 570mm. Rama z rurek reynolds. Ramkę przydało by sie odmalować, są na niej oryginalne naklejki romet i universal. jak coś kom 694617742 lum mail sebastian.smyl@gmail.com

zdjęcia http://imageshack.us/g/265/dsc5292kopiowanie.jpg/

Mam do sprzedania komplet farbycznie nowych kół GIPIEMME TECNO 416- oba w rozmiarze 650 c, 40 mm stożek, 16 szprych płaskich, na oponach vittoria rubino, obie są na piastach maszynowych GIPIEMME- chodzą jak marzenie, tylna jest na kasetę, przednia byłaby idealna do kozy, albo oba mogą być do jakiegoś mtb z wąziutkimi oponkami. Tylne koło ma jeszcze przyczepioną dokumentację. Cena do uzgodnienia. foto nie jest oryginalne - służy celom poglądowym

2im4b6.jpg

Chciałby ktoś koła torowe na Miche: sapim słonko przód, dt champion tył 3x. Obręcze Ambrosio Crono f20 i szosowe szytki vittori. Oczywiście stan idealny. cena 550zł

nowe było by droższe

piasty ok 300

zaplecenie + szprchy 250

szytki 150 komplet

obręcze używki w ideanym stanie 200 komplet

nakęcona koronka nowatec 17t i kontra

to daje prawie 800

OKAZJA!!! u mnie 550

A może kółka RMX taurus Nowatec dt champion( taka szprycha jedna kosztuje 2,50!)

z koronką 16t

piasta flip flop z jednej strony naruszony gwint z drugiej idealny

z oponami kontrą i zebatka 16

cena 400

???

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9515523

-kokpit+ mostek długi 130mm

-pedały

-korba torowa (;p) 44z

Koła aktualne! Przyszły tydzień

baranek ekstra wąski 38cm

suport 103mm

korba Record Campy z szerokim blatem miche 45z

siodło ni to niuskul ni oldskól- poprostu fajny i wygony szosowy model

kaemes dobrze mówi, lepiej na półce postawić niż za granice sprzedać:) Ostatnio kupiłem korbę campagnolo strada 170mm, piękny komplecik z dwiema tarczami, śrubkami i kapslami campy za mniej niż dwie stówki i jestem z siebie dumny, jak murzyn w bawełnianym swetrze, choć nie ma co porównywać do pisty:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...