marianoitaliano Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Z tego co wiem to w bikepark jest całkiem płaska bez spadku http://bikepark.com.pl/index.php?page=bycze-rogi-csepel ze spadkiem jest na wrostro http://www.wrostro.pl/produkt/kierownica-czasowa-bycze-rogi-czarna ale z tego co widzę to niedostępna. Fajna jest bo wchodzi do klasycznego mostka a nie jak większość do ahead 31,8. Następna sprawa to ja jestem tak przyzwyczajony do mojej kierki przyciętej, z której używam w najszerszym chwycie 37cm na podjazdach, normalnie jeszcze mniej, że 42 centy to dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walter Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Obecny CSEPEL jest właśnie z opadem, zdjęcia są nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Już po awarii a tu taka cisza? Zamienię korbę shimano 105 (fc1050) kwadrat 170mm na jakąś 175mm. Jeśli na shimano to bez blatów, a jeżeli ktoś chce się machnąć na campę (lub inną) to raczej z blatami (u mnie 52 i 41). Zdjęcia na priv mogę przesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 SPRZEDAM Rama - MOSER: http://allegro.pl/sh...item=1656055669 KOŁA PRZÓD: piasta - Campangolo Record 32 otw, zacisk szytki - Tufo S33 obręcz - Mavic GP4 szprychy - nierdzewki Sapim (albo DT, nie pamiętam) 180 zł TYŁ: piasta - Miche Primato Pista, szytki - Tufo S33 obręcz - Mavic GP4 szprychy - jw. koronka - Miche, 18 zębów kontra - Miche 240 zł Za komplet kół chcę 400 zł (same piasty i szytki są tyle warte): oprócz piasty Campy, którą kupiłem jako używaną zestaw ma przejechane mniej niż 100 km. KORBA: Campagnolo Record (szosowa z 1 blatem 52 z.) 110 zł Kierownica: - Riser Zooma, przycięty na 50 cm, - Gripy Hoffman 50 zł Mostek: - SR 50mm, srebrny, 1 cal 15 zł Siodełko: - San Marco SKN (przetacie na krawędzi) 30 zł Pytania, skargi, oferty - PW. Do cen należy doliczyć koszt wysyłki (lub odbiór osobisty w Poznaniu, od lipca w Opolu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brkzzz Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Kupię bycze, mogą być nawet ucięte z baranka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supercool1000 Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Kupie zębatkę 19 lub 20 zębów, gwint novatec, formula itd. na wąski łańcuch Albo może ktoś wie gdzie można dostać takową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Sprzedam bycze rogi. Drop 10cm. Bez mostka. Owijka zostaje, ale na życzenie mogę oczyścić kierę. 42cm C-C. Są otwory do linek prowadzonych wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Konik , jezeli się nie sprzeda , to potwierdzi moją regułę , że fantastyczny opis i kolory roweru doprowadzają aukcje do granic rozsądku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Podziwiam Twoje teorie, ale jeżeli się nie sprzeda to z innego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 powodów dla moich teorii jest zbyt wiele. Fakt iż sam skladam rowery dla ludzi i wiem co ile jest warte, ale bez przesady tysiak dwiescie ze ukraine z klejoną piastą i ludzie się biją! A moser wypaśny oby poszedł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brkzzz Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 To o czym mówi @KaeMeS jest powszechnie stosowaną, sprawdzoną we współczesnym handlu praktyką i nie wiem jak można twierdzić, że tak nie jest. Ładnie opakowane i odpowiednio podane gówno sprzedaje się jak świeże bułeczki, a to samo gówno leżące na ulicy jest rozdeptywane. Istota działania galerii handlowych. Sukces Apple. Jest to tzw. efekt halo, zniekształcenie poznawcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 zgadza sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ja myślę, że pójdzie, bo cena nie jest wygórowana. no ale ludzie kupują gotowe ostre np. od milou, więc wszystko jest możliwe. a dhl-em za 50 to raczej go nie wyślesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 dhl-em za 50zł to ramy czasem nie chcą , ja kuparty frajer to liczy nadgabaryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 oftopowe nawiązanie do powyższej dyskusji http://allegro.pl/show_item.php?item=1634577257 i http://allegro.pl/ostre-kolo-schroder-campagnolo-i1640035831.html gówno sprzedanie a fajny rower nie budzi zainteresowania w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Nie no, jasne, sorry, był mały misunderstanding z mojej strony. Parę osób obserwuje, więc jest szansa, że się sprzeda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 gówno sprzedanie a fajny rower nie budzi zainteresowania Bo hipsterka lubi kolory,a nie dobre części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ot: nie wiem jak Wy na to patrzycie, bo ja mam gdzieś hipsterke i środowisko ostrokołowe, ale jeśli ktoś chce kupić gotowy, to patrzy jak on wygląda a dopiero później na ewentualne części [a wyżej omawiany, nie wygląda w ogóle, i moim zdaniem nie ma w nim pomysłu, ot taki na szybko skręcony] bo jak ktoś patrzy na części składa sam... co do samej aukcji, moim zdaniem cena może i dla sprzedającego korzystna, ale ja bym takiego roweru nie kupił za ta cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 co do wysyłki polecam DPD (trzeba mieć tylko działalność gospodarczą) mają większe dopuszczlane wymiary paczek, więc karton typu rowerowy spokojnie idzie jako normalny gabaryt, paczka 10-20 kg standardem 49 zyli bodajże. (40+Vat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 jeśli ktoś chce kupić gotowy, to patrzy jak on wygląda a dopiero później na ewentualne części W moim odczuciu to właśnie dobre części decydują o pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrimsonGhost Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Kupie czarne nakładki (gumy?) na klamki Modolo Flash. Najchętniej zamienniki i najchętniej w Polsce, bo z zagranicy za 75zł z przesyłką to troche sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 [k] klamkę przełajową, rozpinaną na cal, może być z redukcją Adresowane do kogoś kto potrzebuje hampelka Pisałby się ktoś na taki myk, że kupujemy komplet kalmek i hampli a kasa po połowie, z tym że ja biore hamulec na tył. ??? Klamki przełajowe a szczęki jakaś campa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Parę osób obserwuje, więc jest szansa, że się sprzeda. Ja obserwuję, tylko dlatego żeby zobaczyć kiedy zawieszą Ci konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksandrze Napisano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Kupię szytki na 26" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.