Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Ja szukam dla brata, tydzień temu na coś najechał. Dziura w kształcie krzyża o dł 8x8 mm. Już zaklejona i zszyta(przód). Dzisiaj za to miał awaryjne hamowanie za tirem. Z tyłu szytka jest rozdarta (guma z bieżnikiem, bawełna i dętka) na długości 6 cm. To będzie ciężko skleić. Poza tym bicie od łatki jest straszne.

Dziura w kształcie krzyża o dł 8x8 mm. Już zaklejona i zszyta(przód).

U mnie jest jakaś mała szparka, bo powietrze schodzi dopiero po około 4 godzinach. Wleję jakiś specyfik i powinno zalepić ale i tak chciałbym mieć coś w zapasie. Gdyby trafiły się znowu Montelo za takie małe pieniądze, to bym wziął.

@olowianysterowiec

mam wolber aspin super champion luzem

http://velobase.com/ViewComponent.aspx?ID=231C316F-52D0-4B99-8CFC-1C510C45036E&Enum=107&AbsPos=0

o takie

ewentualnie koło przód, piasta jakaś sparciała ofmega z nowymi bebechami na niskim, mavic gp4, szytka tufo stealth s22 trzyma powietrze, ok.1195 gram, na 3 krzyże.

gg:6038811

Witam serdecznie. Sprzedam swoje Ostre na ramie Velo Schmid - 62 cm (podsiodłowa) i 60 cm (pozioma). Bardzo ładna i lekka rama.

Korba - Shimano 600 z tarczą 52 z Shimano 600.

Łańcuch - Sram PC1 ( szeroki )

Tylne koło - piasta Miche Primato, koronka 16 z Miche Primato, kontra Miche Primato, obręcz Mach 1 Roadrunner, opona Kenda 700 x 28.

Przednie koło - piasta Campagnolo, obręcz Rigida, opona Bontrager Select 700 x 25.

Sztyca - Sugino SR Royal.

Siodło - Selle Royal Racing Flolite ( skóra)

Mostek - Sugino SR Royal.

Stery - 1" Sugino SR Royal.

Kierownica - Przycięte do kształtu dildo z baranka.

Pedały - Aluminiowe z noskami i paskami VP ( nie te ze zdjęcia).

Koszyk - Alu - Made in Italy.

Mogę dorzucić w cenie hamulec przedni Shimano 600 i klamkę Avid na 2 palce. Rower sprzedaję bez licznika.

P.S. Tylne koło zaplecione pod tą piastę i rower u Pana Kondeja w Toruniu w związku z czym posiada idealną linię łańcucha i jest mocne. Rower w stanie bardzo dobrym, był używany do jazdy do pracy i treningów siłowych na szosie.

Odbiór osobisty we Włocławku, ale wyslę również za pobraniem pocztowym. Kontakt wyłącznie telefoniczny ponieważ nie posiadam stałego dostępu do internetu. Tel: 600 775 653

CENA : 555 zł.

img20110412007.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img20110412001.th.jpg

img20110412006.th.jpg

img20110412004.th.jpg

img20110412002.th.jpg

img20110412005.th.jpg

img20110412007.th.jpg

Panowie pilna sprawa

Gdzieś mi wcięło osłony łożysk przedniej piasty którą właśnie sprzedałem na allegro ;] To te piasty http://allegro.pl/shimano-600-105-wysoki-kolnierz-ostre-kolo-cudo-i1548594308.html

Gdyby komuś się takie coś kurzyło, bądź też miałby wykończoną piastę z podobnymi blaszkami byłbym bardzo wdzięczny za zmierzenie wew. i zew. średnicy i podesłanie na PW.

Dwa przednie kółka mi dziś wpadły:

Wolber GTX/ 32 nierdzewne szprychy/ 105 1050 - razem 880g z opaską.

Wolber GTX2/ 36 rdzewnych szprych/ Deore LX hb-550 waga trochę większa- ta obręcz 510g waży, ale ładna i mocna podobno.

Obydwa kółka w szarej anodzie,to drugie jakby na nierdzewkę przepleść to było super bo piasta w ładnym stanie.

Za niedługo wrzucę na allegro, chyba że potrzebne na gwałt komuś- pisać na pw, dogadamy się.

Sprzedam:

korbę torową miche, czarna, 170 długość, nie widać śladów używania (oczywiście oba ramiona)

+ suport torowy miche na gwint angielski 107 mm (chyba nawet 300 km nie jeździł) lub campagnolo veloce 111 mm (trochę więcej przejechał, ale kręci się idealnie) lub oba za dopłatą

+ blat torowy truvativ omnium, 48 zębów, grafitowy kolor, nowy

+ śruby do blatu srebrne (albo czarne truvativ omnium, ale wtedy trzeba trochę skrócić, albo dać podkładki, bo za długie do tej korby).

W Warszawie można obejrzeć, cena 480 zł.

W razie czego najlepiej pisać/dzwonić na 512 151 232, bo z dostępem do netu u mnie różnie bywa.

Filip

Napisano · Ukryte przez durnykot, 23 Kwietnia 2011 - wulgaryzmy
Ukryte przez durnykot, 23 Kwietnia 2011 - wulgaryzmy

chciałbym oficjalnie powiedzieć iż moderator administrator hitlerowiec mrmorty może mi naskoczyć na moją półkę tylnego trójkąta bez dziury na hamulec. twoje słabe teksty nie robią na mnie wrażenia synu a banany to ew. może prostować twoja matka jeśli przejdzie rozmowę kwalifikacyjną. twój ban lata mi koło pały.

uważam iż twoja praca tutaj to kpina ale zrozumiesz to jak skończysz 17 lat i babcia wypuści cię ze skrytki na ziemniaki niedowartościowana pało po analu.

bez pozdro jak to pisał słynny wieszcz sokuł

Sprzedam:

korbę torową miche, czarna, 170 długość, nie widać śladów używania (oczywiście oba ramiona)

+ suport torowy miche na gwint angielski 107 mm (chyba nawet 300 km nie jeździł) lub campagnolo veloce 111 mm (trochę więcej przejechał, ale kręci się idealnie) lub oba za dopłatą

+ blat torowy truvativ omnium, 48 zębów, grafitowy kolor, nowy

+ śruby do blatu srebrne (albo czarne truvativ omnium, ale wtedy trzeba trochę skrócić, albo dać podkładki, bo za długie do tej korby).

W Warszawie można obejrzeć, cena 480 zł.

W razie czego najlepiej pisać/dzwonić na 512 151 232, bo z dostępem do netu u mnie różnie bywa.

Filip

Chyba trochę pojechałem z tą ceną... Za 400 też sprzedam;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...