Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Chętnie przygarne jakąś mała, używaną rame szosową z widelcem w rozmiarze do 52cm (im mniejsza tym lepsza - na 164cm) niekoniecznie z poziomymi hakami. Może komuś zalega i byłby skłonny tanio sprzedać.

Pozdrawiam

Hej

ja mam taka rame,52,albo 53 juz nie pamietam dokladnie,moge pomierzyc i wyslac fotki,

jest to szosa,kolor czarny z widelcem ale stery do wymiany.

Daj znac jak jestes zainteresowany

Chętnie przygarne jakąś mała, używaną rame szosową z widelcem w rozmiarze do 52cm (im mniejsza tym lepsza - na 164cm) niekoniecznie z poziomymi hakami. Może komuś zalega i byłby skłonny tanio sprzedać.

Pozdrawiam

Pozdrawiam

To może taką przygarnij --> http://allegro.pl/stalowa-szosowa-klasyka-chrom-grawerowania-i1520741110.html

IMO dobry materiał na piękną szoskę.

To może taką przygarnij --> http://allegro.pl/stalowa-szosowa-klasyka-chrom-grawerowania-i1520741110.html

IMO dobry materiał na piękną szoskę.

To nie dobry a cudny materiał, pierwsza reakcja - ślinotok. Do sprzedawcy już pisałem a dziś przymierzyłem rame kolegi z forum rozmiar 52 - stwierdziliśmy że taki rozmiar jest dla mnie jednak za duży (a taki wychodził z fit calculatora wg francuzkiej miary, eddy fit ok 50cm, competive ok 48,5cm). Teraz szukam ramki max do 50 cm. Pozdrawiam i czekam na propozycje

Ostre na ramie gianta z lat 90tych w rozmiarze 58cm może ktoś chce?. Widelec prosty, korba shimano 600 z blatem 50t od sh 105, koła na 36 szprych tył zębatka 16t do napedy jednobiegowego skontrowana i zaklejona klejem.

Łańcuch shimano nexus, pedały platformowe, siodełko selle san marco skn sztyca acccent alu, opony schwalbe durano, przedni hamulec, kierownica przycięta do około 40cm z założoną owijką. Dla zainteresowanego mogę dołożyć tylny hamulec lub ewentualnie za dopłatą klamki tektro jak do kierownicy czasowej typu bycze rogi. Zdięcia pod adresem https://picasaweb.google.com/sethteam/Ostre#

Za rower chciałbym ok 650 zł najlepiej z Rzeszowa i okolic lub nowej dęby Tarnobrzega.

Kontakt gg 9677995 mail sethteam@gmail.com Pisz mam nadzieje że się dogadamy

P.S. Napęd jest oprócz blatu nowy założony kilka dni temu.

Witam Wszystkich:)

Chce dopiero zacząć zabawę z ostrym kołem i dlatego poszukuje ramy, najlepiej z widelcem i do tego niedrogiej:) Jak mnie wkreci na maxa to wtedy zacznie sie wymiana na cos lepszego:)

Rozmiar ramy to tak od 54 cm wzwyż(mam 185cm wzrostu):)

Pozdrawiam

Wez aurox , chcesz wystawic tu kolege na posmiewisko?

No offence tu o cene chodzi.

Ale dalej sie usmiecham jak przypominam sobie Ciebie na tym rowerze :P

Na początku naprawdę się jarałem tym rowerem :icon_mrgreen: , ale szybko mi przeszło. Teraz pozostała piękna Koga miyata i ZBOCZENIE. Widelec w rowerze niemoże mieć prześwitu więcej niż "na palec"

Często zaglądam na tą aukcje, poprawia mi humor :027:

No dobra koniec żartów.

szkoder rama na Ciebie to 56-58. Na 54 może być Ci trochę ciasno.

Jeszcze raz polece allegro.pl. ''polookaj'' sobie trochę. Przejrzyj też całe rowery. Można znaleźć cały rower w dobrej cenie i kupić go dla samej ramy.

Ja chwilowo nie mam żadnej ramy na sprzedaż.

wbrew pozorom czlowiek nie jest az tak proporcjonalny i dlugosc nog a wysokosc to 2 roznie sprawy.

z mojej wiedzy wynika ze dla wzrostu 185 [tak jak moj] zwyklo sie zakladac ze rama 56-58

jesli masz takie dlugie nogi idz na basen :D

no offens

Na allegro.pl sie rozgladam ale czesto cena za sama rame to 200-400zł...ale nie dam az tyle na sam poczatek bo nie wiem czy mi ostre spasuje...

ma to byc drugi rower ale mam nadzieje ze zlapie bakcyla:) dlatego na poczatek czegos taniego szukam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...