smark Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 poszukuję takiej śrubki i nakrętki której używa sie w stalowych ramach zamiast zacisku do sztycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 poszukuję takiej śrubki i nakrętki której używa sie w stalowych ramach zamiast zacisku do sztycy Z tego co się orientuję to jest parę typów i rozmiarów takich śrubek i miło by było gdybyś podrzucił fote gniazda dla tej śrubki Poszukać odpowiedniej możesz w rowerowych i w sklepach ze śrubkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smark Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 http://tomek.fabricnet.pl/inne/zdj.jpg tak to u mnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 w rowerowych spytaj czy nie mają takich śrubek to nie jest jakaś unikatowa śrubka Chętnie bym zobaczył całą Twoją ramę bo po mufach widać że jest godna podziwiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duo Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 http://www.allegro.pl/item502204537_itm_go...ostek_na_1.html Mostek ITM Goccia - niższa cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smark Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 w rowerowych spytaj czy nie mają takich śrubek to nie jest jakaś unikatowa śrubka Chętnie bym zobaczył całą Twoją ramę bo po mufach widać że jest godna podziwiania Śrubkę udało mi się kupić... niestety jest za krótka a co do ramy to http://tomek.fabricnet.pl/inne/rama.jpg mój nowy nabytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Przyznaj się, gdzie taką dorwałeś i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ehhhh.... Trzeba bylo wziac suwmiarke lub choc linijke Kto nie ma w glowie... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smark Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 IvanMTB: w olshu nie mają ponoć szerszych(dłuższych) MarcinN: dorwałem u Pana Rychtarskiego za 1500zł (rama + widelec) zostało jeszcze mi tylko zrobić malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 nooo bez przesady... Co to Olsh jedynym sklepem w calej Polszcze? Ja swoja skretke kupilem poprostu w rowerowym, a konkretnie w Buga Sport w Gdansku... A swoja droga rama WYLEPISTA, az sie prosi walnac jej jakies kontrasty na mufach i wogole oddac do jakiegos naprawde zdolnego lakiernika... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smark Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Póki co byłem w 3 sklepach i do jeszcze 2 dzwoniłem i nie mieli nic takiego - jutro jeszcze zaatakuję 3 sklepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 smark, rozumiem, że rowerek będzie doinwestowany, bo głupio byłoby wstawiać jakieś klamoty ze starej szosy. Gratuluję framesetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smark Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzięki Ze starej szosy zostaje prawie wszystko bo prawie wszystko kupiłem nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Te rozmówki o wrzucaniu części do jak że pięknej ramy zaprzestajemy bo robi nam się burdel w tym archeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Klaniam, W troche zakrecony sposob stalem sie posiadaczem nadprogramowego wydawnictwa zwiazanego z ostrym kolem. Chodzi mi dokladnie o film "Pedal" o kurierach rowerowych z NY. Film oczywiscie mozna sobie sciagnac ale ja ma oryginalne wydanie ktore tym pobija sciagi ze ma dodatkowy material filmowy oraz ksiazke z krotkim textem o kurirce i kuuupa fajny zdjec. Film raz obejzany, ksiazka raz przewertowana. Nowka na Amazonie kosztuje 14GBP. U mnie do wziecia za 50 orzelkow plus costam na wysylke. W 3-miescie od 20.12 do 3.01 mozliwy odbior osobisty. Jak nie bedzie nikogo interere wystawiam na Alle. Jak cus zapraszam na PRV... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Oldszolową kierownice sprzedam - nówka Kalloy Uno Ultralite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Kupię używaną piastę torową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Kupie noski o rozstawie jak w pedałach Shimano 105,600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mostek szosowy, długość max 90mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Klaniam, Ponieważ jeden z Forumowiczów zachował się bardzo niepoważnie, zamówił coś, ja to przywiozłem a on przestał dawać znaki zycia wystawiam w promocyjnej cenie. Gripy Oury MTB, majace pono kultowy status. Dla mnie zbędny balast bo nie używam prostej kiery, ale zdadza sie dla jakiegoś miłośnika klasyki tak na ostro jak i w innym zastosowaniu. Cena jak dla wszystkich przyzwoitych forumowiczów 40PLN plus jakaśtam przesyłka. Posiadam dwie pary gripów, jedna otwarta bo Grabarz wczoraj macał i się zastanawiał, druga nie ruszona. Takie jak na zdjęciu... Obie pary w kolorze zółtym. OSTRO! I. POZAMIATANE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Chyba nie masz się czym przejmować, wystawiając na allegro z dopiskiem "kultowe i idealne do ostrego" pójdą jak świeże bułeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastiv Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 innego koloru nie mógł wybrać :/ te gripy jeszcze do niedawna można było kupić u pana Gromady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Sprzedam swoją ramę.Dzielnie mi służyła ale czas na lepszą. http://allegro.pl/item563855386_rama_szosowa_ostre_kolo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuji Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kupie przednie koło pięcioramienne AEROSPOKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irackman Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Niezarżniętą ramkę z torowymi hakami zanabedę. Wielkośc- 52-54cm. W miarę spokojną i wygodną (na długie trasy) W garnicach 500- 600 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.