Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

poszukuję takiej śrubki i nakrętki której używa sie w stalowych ramach zamiast zacisku do sztycy

Z tego co się orientuję to jest parę typów i rozmiarów takich śrubek i miło by było gdybyś podrzucił fote gniazda dla tej śrubki :)

Poszukać odpowiedniej możesz w rowerowych i w sklepach ze śrubkami :)

• Mod Team

nooo bez przesady... Co to Olsh jedynym sklepem w calej Polszcze?

Ja swoja skretke kupilem poprostu w rowerowym, a konkretnie w Buga Sport w Gdansku...

A swoja droga rama WYLEPISTA, az sie prosi walnac jej jakies kontrasty na mufach i wogole oddac do jakiegos naprawde zdolnego lakiernika...

OSTRO!

I.

• Mod Team

Klaniam,

W troche zakrecony sposob stalem sie posiadaczem nadprogramowego wydawnictwa zwiazanego z ostrym kolem.

Chodzi mi dokladnie o film "Pedal" o kurierach rowerowych z NY.

Film oczywiscie mozna sobie sciagnac ale ja ma oryginalne wydanie ktore tym pobija sciagi ze ma dodatkowy material filmowy oraz ksiazke z krotkim textem o kurirce i kuuupa fajny zdjec.

pc182011eb1.th.jpg

Film raz obejzany, ksiazka raz przewertowana. Nowka na Amazonie kosztuje 14GBP. U mnie do wziecia za 50 orzelkow plus costam na wysylke. W 3-miescie od 20.12 do 3.01 mozliwy odbior osobisty.

Jak nie bedzie nikogo interere wystawiam na Alle.

Jak cus zapraszam na PRV...

OSTRO!

I.

• 1 miesiąc temu...
  • Mod Team

Klaniam,

Ponieważ jeden z Forumowiczów zachował się bardzo niepoważnie, zamówił coś, ja to przywiozłem a on przestał dawać znaki zycia wystawiam w promocyjnej cenie.

Gripy Oury MTB, majace pono kultowy status. Dla mnie zbędny balast bo nie używam prostej kiery, ale zdadza sie dla jakiegoś miłośnika klasyki tak na ostro jak i w innym zastosowaniu.

Cena jak dla wszystkich przyzwoitych forumowiczów 40PLN plus jakaśtam przesyłka.

Posiadam dwie pary gripów, jedna otwarta bo Grabarz wczoraj macał i się zastanawiał, druga nie ruszona.

Takie jak na zdjęciu... Obie pary w kolorze zółtym.

OSTRO!

I.

img3453id1.th.jpg

POZAMIATANE!!!!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...