wiosnaa Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Konik ale dajesz do fixa szytke z tylu? Konik ale dajesz do fixa szytke z tylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 kto bogatemu zabroni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 bogactwo i miche.... za 350 moge ogarnac nowiutkie campa pista 2009/10 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 piasty, obręcze czy koła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 piasty, obręcze czy koła? piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 @ kaemes spoko, już wszyscy wiemy jaki jesteś za######i sty. Hmm, nie skiduję jak popaprany więc nie grozi mi wymiana szytek co tydzień czy nawet co miesiąc. najpierw to bym to chciał skończyć składać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiosnaa Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Konik nie mialem na mysli skidowania. chodzi o lapanie snejka. myslisz, ze plyn rozwiaze ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Szytka na tył do warunków ulicznych, to kasa wyrzucona w błoto. Na przod prosze bardzo, ale nie na tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Konik nie mialem na mysli skidowania. chodzi o lapanie snejka. myslisz, ze plyn rozwiaze ten problem? to teraz pojechałeś po bandzie ze snejkiem i szytkami. ps serio myślicie, że tego nie przemyślałem i ot tak pozbyłem się starych kół, złożyłem nowe i do przodu? ps2 teoretyków proszę o niewypowiadanie się. Zresztą olać, koniec ot. Sorry, ale nie czuję się w obowiązku tłumaczenia z moich decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 o CO chcesz złapać snejka na szytce, wiosnaa? zaraz przyjdzie undervolcano i powie, że on złapał, ale nie mówmy o patologiach, jednostkowy przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Snejk snejkiem, ale tak fajnie się jeździ na niskich ciśniniach, poważnie fajnie, że jedną szytkę tak nadziałem na ziarno żwiru, że prawie je musiałem z wnętrza gumy wyciągać przy niskim ciśnieniu można ostrym żwirem przeciąć szytkę o obręcz, dlatego w zimie, kiedy pobocza są sypnięte i żwirki się zdarzają, nie warto dla lepszej przyczepności jeździć na pół flaku. Uszczelniacz Tufo wydaje się być niezły, ale większość moich km po mieście była bez niego. Na dwóch kompletach szytek w mieście przejechałem około 1000 km, jedną z nich udało mi się załatać uszczelniaczem, dwie przeznaczyłem na naukę łatania, - rezultaty słabe, bo traci się regularny kształt, ta z dziurą jak stodoła to była Wiktora naklejona kontinental klejem, po zerwaniu - mozolnym z obręczy, taśma zlazła z szytki. Ot tego się nie powinno mieszać. Szytkę Tufo przd taśmą czy klejeniem warto kilka dni potrzymać na obręczy żeby się naciągnęła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 @konik ,too kup se dobre szytki bo z tufo powietrze schodzi telepatycznie . Rozumiem ze dolaczysz do mojego fanklubu na fejsbuku i błagasz mame o 350 zł na gwiazdke. Prosze nie wstydź sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 heh, Ty poważnie masz jakiś kompleks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 albo ty na poważnie nie wiesz co to jest ironia matole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 kupię nówkę kontrę Dura Ace w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiosnaa Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 moze na szytkach jeszcze nie jezdziliscie, wiec teoretyczne wypowiadanie nie ma sensu. ale, ze mam cos ciekawego, a akurat z szytkami jest to zwiazane, to: mam dwie NOWE obrecze ambrosio montreal w rozmiarze 650C, 32H. cena za sztuke 80zl. szytki takie jak na zdjeciu (torowe, continental - zalozylem tylko pokazowo) dostepne u fixie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinburz Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dzien dobry, Mam niestety/stety 53z z przodu, wiec poszukuje zebatki na tyl 20 lub 21 zebow. Gdzie mozna kupic cos takiego w Polsce? (tylko nie te z blachy) Wiem, ze moge kupic w USA lub w UK, ale moze da sie u nas? pozdrawiam MarcinB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottovsky Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Będzie ciężko, novateki to max 18 zębów... Łatwiej chyba będzie skombinować blat 42, ile to osób w Polsce jeździ na starych korbach szosowych zostawiając tylko 1 blat... btw przełożenie 2.53 to trochę mało, nawet na zimę, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dzien dobry, Mam niestety/stety 53z z przodu, wiec poszukuje zebatki na tyl 20 lub 21 zebow. Gdzie mozna kupic cos takiego w Polsce? (tylko nie te z blachy) Wiem, ze moge kupic w USA lub w UK, ale moze da sie u nas? pozdrawiam MarcinB Pojedz do rowerowego i popros o pojedynczą nakretke na wolnobieg - w najzwyczajniejszych sklepikach rowerowych maja takie cuda po 20 i 16 zebów, a koszt to 5zł. Tez jezdzilem 53x20 i nic mi sie nie stalo przez 3 sezony z ta nakretka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinburz Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Pojedz do rowerowego i popros o pojedynczą nakretke na wolnobieg - w najzwyczajniejszych sklepikach rowerowych maja takie cuda po 20 i 16 zebów, a koszt to 5zł. Tez jezdzilem 53x20 i nic mi sie nie stalo przez 3 sezony z ta nakretka. No wlasnie tez mam takie za 5 zlotych i niestety czesto maja bicie, chociaz sa z miekkej blachy wiec i tak sie wszystko ze zoba uklada. Skladam drugie ostre i zamarzyla mi sie zebatka CNC. Ze zmiana blatu tez mam problem poniewaz mam 135 BCD i znowu problem dostac jakis blat. Ostatnio przeoczylem na Allegro (chyba od Pana Gromady) blat za 100zl. pozdrawiam MarcinB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kudlaty00 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 kupie rame torowa/szosowa w rozmiarze do 56. posiada ktos taka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Ja mam do pogonienia ramę Wichra z delikatnym mankamentem (żadne pęknięcie czy coś w tym stylu). Kolor czarny, proszkowo malowana, od malowania nie tknięta (nic do niej nie montowałem, więc wygląda jak nówka sztuka), ale bez widelca. Rozmiar 55 cm (c-c rurka pozioma) zdaje mi się. Za 400 orzełków + wysyłka ją oddam. Jutro (znaczy się w niedzielę) po południu zmierzę ją dokładnie i jakieś foty zrobię. Zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 wiosna z tymi snejkami toś faktycznie poleciał szytka jak szytka. do tyłu się nie jaram bo nie da się w środek włożyć 2 opony konik składaj co tam chcesz tylko w końcu wyjdź z tego akademika bo póki co nikt cię nie widział z tego co wiem a ty kabekaes włóż sobie te campy w wentydż tornister bo do jazdy po mieście to one się nie nadają i wiosna już o tym bardzo dobrze wie. dlatego też do fixa lepsze są miche. ale skąd masz to wiedzieć. twój rower stoi oparty o biblioteczkę. tym samym ani nie jeździsz ani nie czytasz i powściągnij język bo nie jesteś u siebie na forum o harrym potterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 twój rower stoi oparty o biblioteczkę. tym samym ani nie jeździsz ani nie czytasz Śmiechu warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 koła złożyłem, od tygodnia już normalnie śmigam. przez opieszałość co niektórych allegrowiczów i głupotę wysyłających przeciągnęło mi się to składanie w nieskończoność, ale już jest git. a Ty spania nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.