elziomallo Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Najtaniej wyjdzie z dwururką na syberię skoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 komplet misiow to strzał w kolano imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 novateki wieją biedą, misie strzał w kolano. to co wg ciebie sie nadaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 nie zrozumiales, strzal w kolano to kupno kompletu , po co ci dwie piasty na badziewnych łozyskach ? Tylna jest swietna poza lozyskami bo ma swietne gwinty . a przednia po co ? aby wygladalo na komplet? moim skromnym zdaniem lepiej na przod zalozyc jakas dura ace. No ale jak ktos lubi gdy rower sie ledwo toczy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 yyy, yo co ma dobre łożyska wg Ciebie? Bo na pewno nie novatec. Mogę ewentualnie na przód dać recorda na niskim, ale dalej zostaje kwestia tyłu, więc chętnie posłucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naimwwa Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 No jak zmienisz sobie w miche na ceramiczne lozyska to bedzie grac i buczec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 phil wood robi chyba najlepsze uszczelniane łożyska do piast. Jakoś po 18$ czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 a czujesz baze ? jedna piasta na szambie a druga na lozyskach dobrych , a obie na szambie ? Ja sam kombinuje nad lozyskami hybrydowymi do miche bo tak rozklekotanej piasty to nie widziałem , a nadmienie ze 360tek i tailwhipow nie katowalem na niej. łozyska hybrydowe moga byc spoko , mack chyba takie kladzie do swoich wytworow.. Ale tak czy innaczej szukam i węsze na temat campy torowej badz innego czegos na kulkach ! aa i SPRZEDAM !!! kilka roznorakich szpejów camapgnolo takich bardziej eksploatacyjnych i noski dwie pary jakies są lukać !! http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12504000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Sprzedam ramę Romet Sport. Kup Teraz za 150, licytacja od 100, po złożeniu pierwszej oferty nie kończę przed czasem. Linkens: http://allegro.pl/show_item.php?item=1283242023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 kurde, a widelca niet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 jak ktos sie nosil z zamiarem kupna ode mnie lozysk campagnolo to zszokuje bo juz sie sprzeedaly wszystkie w ciagu godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 widelca nie mam, jeden koleś z allegro pewnie jeszcze ma ale niestety w innym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1286032762 zullo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naimwwa Napisano 22 Października 2010 Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Kupie suport 103mm BSA. ma ktoś jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 24 Października 2010 Udostępnij Napisano 24 Października 2010 http://picasaweb.google.com/elperus/buyordie# różne różności ludzie bierzta bo to reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1286032762 zullo Czemu Ci wy*ebali aukcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 bo miałem nazwy innych marek w tytule , dobra colnago , przepraszam przepraszam, ale cinelli ? przeciez mufy i wogole zullo x cinelli to wspolpraca. http://allegro.pl/rama-zullo-mufy-cinelli-ostre-kolo-i1295990861.html jest z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Mam do sprzedania przystawkę do jazdy na czas PRO Synop Tri (taką http://www.bike-center.pl/index.php?p3525 ) Używana dwa razy, okazała się nieco za krótka (mam 185cm wzrostu i stosunkowo długie ręce). Miałem zamiar dokupić do niej po prostu dłuższe rurki, ale znalazłem inną w okazyjnej cenie. Kupiłem ją w połowie sierpnia w sklepie z linka, mam paragon, niczego nie brakuje i jest w idealnym stanie. Interesuje mnie 160 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Kupię korbę z blatem 42T. Kontakt PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naimwwa Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Suport 103mm bsa potrzebny pilnie.. Ludziska zlitujcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiosnaa Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Suport 103mm bsa potrzebny pilnie.. Ludziska zlitujcie sie 1. nie kupuj suportu po kims, bo to niezdrowe. 2. były na allegro ostatnio, wieć szukaj w zakończonych. kosztowały 65zl. ja potrzebuje lewa ramie korby sh600 arabesque 170mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naimwwa Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ta, były z milou po 65 zł. jakby ktos mial uzywany klasyczny a nie kompakt to ja chetnie lykne. 102 tez moze byc. Bo najwyzej zmienie sobie lozyska i bedzie pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Wicherek pod młotek Wicherek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blazejek Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam, kupię kierownicę "bycze rogi " Śr. 25,4 mm lub 26 mm Do 100 zł gg :9116987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Szukam widła z małym prześwitem i wyprzedzeniem ze sterówką 23,5 cm. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszony o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.