Varg Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 jesli ktoś w ostrokolowym amoku porzuca hamulce i posiada brązowe gumy na klamki w świetnym stanie to chetnie przyjme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Sprzedam: Rama szosowa, pomarańcz, Batavus Criterium Reynolds 501, stop regendalny niczym wiadome jeansy, wysokość 64 cm, malowana proszkowo, foto tu: http://picasaweb.google.pl/rbs.pfss/Rower?feat=directlink#5446934305600670418 (w chromie nie działa dodawanie linków, więc trza se wkleić) Koło z powyższego roweru, jest to mavic open sport 36h, szprychy 2.0 cn spoke, piasta szosowa sunshine, wysoki kołnierz, z dużym gwintem, dodam gratis zębatkę 18z i kontrę od suportu, zawsze można zakleić. Koło użytkowane 3/4 sezonu. Klamki szosowe shimano 105 beżowe, czy kremowe, dla mnie to jeden pies. Przesmarowane, gumy eleganckie, wprost miodzio. Hample szosowe tektro dual pivot, używane 3/4 sezonu. Wszystkich zainteresowanych uprasza się o kontakt, foto dodatkowe zawsze chętnie, towar można pomacać na Wildzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppido Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Kupie fajne klasyczne piasty i obręcze. a nawet całe koła. Papista, pokażesz z bliska tylną piaste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Swego czasu zostałem nazwany ignorantem przez te piasty:) Jutro zmajstruję fotę za dnia i pokażę. Lewą korbę sh*tmano 600 ultegra zanabędę za rozsądny pieniądz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mam klasyczne koła - mavic szytkowe plus wysokie piasty maillard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppido Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ok. poczekam na zdjęcia Obręcze na szytki odpadają. Tylna piasta maillarda jest na wielotryb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Piasta jest zafiksowana z 17t chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppido Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 razi mię ta ordynarna nakrętka. http://picasaweb.google.pl/rbs.pfss/Piasta?authkey=Gv1sRgCL37i9ClgNnnHg# tu jest ta moja. skjuzmi za jakość, nie mam lepszego aparatu, a światło też pozostawia wiele do życzenia, gdyż pada:) edit: http://www.sheldonbrown.com/japan.html#sansin tu SB pisze, jakoby niby sunshine = sansin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to dlatego w rowerze na pełnym suntourze na piastach napisano sunshine ! bo wygladaja ja ksuntoury svx a pisze sunshine ! czyli jeden kundel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 tak, ale jeden mój kolega w to nie wierzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Trafił mi się komplecik piast shimano na wysokim kołnierzu w super stanie, 77 rocznik ;d O takie http://velobase.com/ViewComponent.aspx?ID=13F952BE-BAEB-414A-B114-C0DCF12411D1&Enum=110&AbsPos=1 Zdrowe, żadnych wżerów, wypoleruję i profilaktycznie kulki zmienię. Pewnie pójdą na allegro, chyba że ktoś mnie przekona ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 dobra, dziody jestem w londynie i tak. kontry blb pasuja do novateckow po 6 funtow sath, maja feetbelts, http://www.feetbelts.com/, czarne za 10 funtow, kupic ci? wzialem jedna kontre niebieska na zapas, cnc z crmo.rozne sa kolory. tylko raczej wezme to i wysle sobie poczta bo mnie nie wpuszcza z tym do samolotu (biore tylko podreczny) piasty sa porownywalnie jak u fixedfreaks. ktos sie pisze na kontre? (dla zaokralenia przyjmijmy funta po 5 zyli, orajt? wiele na tym nie zarobie a uprosci rachunki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ale pamiętasz o mnie pało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 sath, maja feetbelts, http://www.feetbelts.com/, czarne za 10 funtow, kupic ci? Bierz bierz. 10 funtów znajdzie się na tą specjalną okazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 wiele na tym nie zarobie a uprosci rachunki) Lodzermensch jakich mało:) Pejsy Ci się już kręcą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Przyjmę obręcz na 24 otwory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 aj waj ty judeofobie. paski mieli jedna sztuke w sales basket. ewentualnie wystosuje im zaraz emalie, bo mieli jeszcze podwojne biale skorzane i spytam o ceny sprocketow. painmaker klocu borsuczy pamietam o tobie, ale nie mieli kontr duracze, zaraz sie dowiem o zebatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 elberetmannie nie słuchaj tych gojów. To kupileś mnie te paski, co? Szalom:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 nie kupilem. napisam im maila,zeby odlozyli.jak odpisza i podadza ceny sprocketow i czy maja duracze dla rebe mojzesza painmakera to wtedy sie wybiore. bo dotarcie tutaj gdziekolwiek (bez roweru lub samochodu) oznacza siedzenie pod ziemia jak jakis kret z tymi gojami w niekoszernym metrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 kontry duracza pojawiły się wczoraj w cykloturze, ale już po nowej cenie: 40 złych. Ostatnimi razy były chyba po 25, także wychodzi na to, że dookoła sami żydzi:) Pozatym ja też jestem z Ziemi Obiecanej, ale na diasporze w Festung Posen, memba dat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 a kampy stówe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 kupie ramę torową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 rozmiar, material, typ sterow, gwint suportu, z widelcem czy bez, wiercona czy nie, wszystko jedno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 aaaa ,kolega już kiedyś pisał chyba - i faktycznie było mu zupełnie wszystko jedno (stan też był wtedy nieważny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.