Konik Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No cóż... Nie pytaj, tylko licytuj:P A poważnie - tak naprawdę potrzebuję jednego Roweru i jednego szrota. Obecnie mam dwa Rowery i szrota żadnego, więc jeżdżenie na nich w gorszych warunkach odpada. Już dwa rowery zajmują u mnie wystarczająco dużo miejsca, a trzeci już się fizycznie nie zmieści. Zbieram więc kasę na nową ramę (może tytanowa na zamówienie? Marzy mi się połączenie tytanowej ramy z karbonowymi częściami;)). Takie jest racjonalne wytłumaczenie. A w rzeczywistości, to pewnie jestem po prostu uzależniony od kombinowania rowerów i wydawania na nie każdej złotówki:P Przy Olmo pierwszy raz czułem, że prawie "skończyłem" rower:) Zalicytowałbym, ale nie masz tego co chcę (to ja pytałem na gronie). Jak już coś tam wykombinujesz to wiesz do jakiego tematu wrzucić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 jaki rozmiar i koła na jaki patent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Kupię przedni hamulec z klamką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZacharO Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 kupie siodelko.turbo albo cos w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Na sprzedaż ze zdjęcia: Koła: # Obręcze - FiR Zeus do zwykłych opon (nyple chowane w obręczy, dodaję klucz do ich obsługi), 4 cm stożek, bardzo dobry stan wizualny i techniczny. Tylna obręcz na 24 szprychy, przednia na 18. # Piasta przednia to miche excel, dostosowana do płaskich szprych (i takie są w kole), świetnie się kręci. # Piasta tylna - torowa Gromady na 24 szprychy, otwory u Gromady przygotowane do płaskich szprych (ale w kole są zwykłe). Kręci się i wygląda wciąż jak nowa. Łożyska maszynowe, bez żadnych podkładek pod rozstaw 126 mm. # Opony zwijane vittoria rubino pro w rozmiarze 23 w świetnym stanie. Kierownica torowa nitto b125 stalowa, szerokość c-c 40, stan idealny. Korba shimano 600 fc-6207 o długości 170. Blat gebhardt 44 zęby. Dodaję oryginalny blat od korby 52 zęby. Lekko zeszlifowane progi do drugiej tarczy, żeby korba nie ocierała o ramę. Sztyca campagnolo record titanium, rozmiar 27,2x250. Stan idealny - jedyne rysy to lekki zygzak poniżej znacznika "limit". Powyżej tej linii nie ma ani jednej ryski. I nie ze zdjęcie - szosowa korba dura ace 7700 z limitowanej edycji na 25-lecie grupy. Jest w świetnym stanie (oba ramiona), obie tarcze (53/39), wszystkie śruby w komplecie. Długość 172,5, mam też pasujący suport ultegry 6500 (gwint włoski - nieużywany, gwint angielski - używany, ale kręci się jak nowy). Ceny: - koła 600 zł. (150 zł. taniej z szosową piastą FiR, która była w tych kołach i 8-rzędową kasetą campagnolo - bez zacisku i szprych). - kierownica 180 zł. - korba shimano 600 - 130 zł. - sztyca 300 zł. - korba dura ace z suportem ita 450 zł., z bsa 400 zł., z oboma 500 zł. Kontakt przez forum albo fpierowski@gmail.com , oglądanie w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 a masz zdjęcia tego duracza? z chęcią bym sobie popatrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 przednia obrecz by mnie ucieszyla , nothing else Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Kupię mostek 600/dura ace najlepiej 90mm. Sprawa życia lub śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 a masz zdjęcia tego duracza? z chęcią bym sobie popatrzał. Proszę: A co do obręczy z kółka - jak przez pół roku nie sprzedam kompletu, to przemyślę sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Zapraszam na aukcje kierownicy nitto, korby shimano 600 i blatu gebhardt: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15141059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Kupię koło tylne/przednie [komplet kół - lub najlepiej same piasty mogą być używane !] na piastach HP2 QR 6 śrub. [Kolor najlepszy byłby niebieski lub czerwony] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linus Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 kupie lewe ramie od korby FC-6400 (shimano 600) ewentualnie innego ktore byloby podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 http://allegro.pl/item1012682103_piasta_campagnolo_record_hf_ostre_kolo_vintage.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musimisie Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Rozgladam sie za ramą torową romet super, zdrową, ale lakier może być odrapany rozmiar 56 - 58. Wiem ze tych ram jest jak na lekarstwo teraz, ale moze ktos chce sie pozbyc i przezucic sie na cos innego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 kupie dwie kontry dura ace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 blat torowy 144 bcd najlepiej cos kolo 48z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 sprzedam: rama to stalowa winora górna 57, podsiodłowa 58.lub na odwrót, zależy od metody i narzędzia pomiaru.haki długie więc wyostrzy się.prześwit z tyłu przy kole maksymalnie odsuniętym od ramy na dwa szczupłe palce.przy korbie 170mm w noskach można zaczepić o przednie koło.widelec stal, na hakach napis tange więc pewnie tange.suport angielski.stan ramy (lakieru) bez szału jesli chodzi o lakier, ale prosta i dobrze się prowadzi.można porobić zaprawki lakierem do paznokci zabranym siostrze. widelec błyszczy jak wściekły. przerzutka przód (na obejme), manetki (na obejme) i korba (170mm) to shimano 105 golden arrow.zębów na korbie nie liczyłem w sumie ale zakładam, że standardowe 52/42.nie wiem jeszcze jak gwinty i kwadraty bo jej nie ściągałem.tylko jedna zaślepka.może znajdę drugą ale nie od kompletu. przerzutka tył to takie 105: http://www.velobase.com/CompImages/RDerailleur/C0DB1382-6262-4AA8-84B1-C72536F44C7B.jpeg ale nie jestem pewien czy pod 7 czy 8 biegów.bo z tyłu wolnobieg 6rzędowy. koła na piastach shimano jakichś z niskim kołnierzami toczą się nieźle piasty, obręcze to rigidy dość szerokie, z tyłu opona continental, z przodu schwalbe, jakieś oldskule z białym paskiem ale trzymają luft, 23mm obie na szerokość.szprychy pordzewiałe, przydałoby się je wymienić i wycentrować.dobre do zimówki czy co. hample i klamki to weinmanny siakieś, cośtam działają. pedały lyotard z pordzewionymi noskami ale tak powierzchownie, jednakowoż po przetarciu jednego noska colą i druciakiem okazało się że chrom zszedł.paski na 4+.kręcą się ładnie. mostek to sr 100mm, najpewniej pod 25.4, kiera to atax. sztyca sr laprade w stanie wizualnym obrzydliwym (rdza poniżej wsunięcia) ale za to rozmiar dość niezwykły bo 26.0.siodło to selle royal, trochę przetarte. dzwonek nie na sprzedaż, koszyk dorzucam do ramy, troche pordzewiały ale wyczyszczę co dam radę. stery bez luzów, kręcą się gładko ale nie wiem czy jakiś firmowy wyrób. i teraz ceny: najchętniej puściłbym ten rower w zestawach. 1)rama, widelec, stery, mostek, kiera, klamki, hample z okablowaniem, sztyca, siodło (150 zyli+wysyłka.) 2)korba, blaty, pedały i może suport (90 zyli +wysyłka) 3)manetki, przerzutki przód i tył (60 PLN +wysyłka) 4)koła w stanie średnim (3 dychy sztuka + wysyłka) inne oferty, prośby o zdjęcia, anonse towarzyskie na gg: 6038811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 dobra, rower rozparcelowany, wiem co i jak. manetki błyszczą i działają, podobnie jak przerzutki. z korbą ciut gorzej.gwint do mocowania w lewej jest zrypany, da się ją założyć, gorzej z jej zdjęciem.kwadraty i gwinty pedałów - w porządku. piasty to 105. do tylnego koła dokładam łańcuch który jeździł z zębatkami. no ludzie, no kupujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Korbę na kwadrat z rozstawem szitmano, może być używka, byle za sensowną cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezdred Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Sprzedam to cudo temu co da więcej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1035760212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Pożyczę ramę. Dosłownie na pięć sekund, tylko do zdjęcia. http://www.cinelli.it/mc4/files/FINAL%20vigo%20poster%20true.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 http://allegro.pl/item1038042686_ostre_kolo_campagnolo_nowe_czesci_bcm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Kurka moja piękna aero sztyca Stronglighta jest za krótka ;[ Kupię sztycę na 26,6 min. 300mm, mam nadzieję że nie będę musiał uciekać do Accenta W rozliczeniu mogę oddać swojego Stronglighta (260mm chyba) taki tylko z porysowaną rurą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Pożyczę ramę. Dosłownie na pięć sekund, tylko do zdjęcia. http://www.cinelli.it/mc4/files/FINAL%20vigo%20poster%20true.jpg Mogę Ci pożyczyć jak jesteś z Wrocławia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Kupię (najchętniej używaną) kierownice (coś jak to http://www.wertykal.com.pl/gallery/asortyment/1083_1.jpg ) po jakiejś ogarniętej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.