Varg Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 heh , ziomek byle złomiarce to się udałeś dorwę widelec pozbieram wszystkie moje gadżety po pokoju u bedzie grubo. a za wódke , to kucaj do miecza , w tej kwestii nie bede sie sprzeczał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 na ramie mtb z dobrym stuffem tez może być grubo ale to ciągle fixie mtb wiesz o co mi chodzi?? a do ramki idealnie przypasują buty nuke albo adadis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a do wichra sofixy i polsporty ? generalnie nie wiem o co Ci chodzi bo widze ,że wolisz chodzić po miescie w sneakersach z deichmana , a ja za to wole w rozebanych adidasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Myślę, że Painmaker nie popełnił literówki. Wise up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dobra pain maker jestes moim idolem , masz krzywą torówke tak uwielbiam Cie , o to Ci chodzilo chlopcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 nie o to kucniesz do miecza to będzie po sprawie i nie unoś sie tak czasami kupujemy gówno i potem żałujemy może uda ci się sprzedać z zyskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 sma a a a a aruj żyłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 w tym poznaniu to jakaś powszechna fiksacja oralna z tym kucaniem do miecza czy tylko w pewnych kręgach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ale wujku elberecie to on zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ale ty dokończysz haahahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 prosto na twoją buzię hahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 zawiodłeś mnie , myslałem ,że połkniesz , a Ty tu jakieś gejowskie swe fantazje snujesz smutno mi bo straciłeś autorytet w moich oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ekhem, panowie idźcie się stukać pisiorami na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 nie rozumiem Cie , przeciez to wszystko na temat kupie /sprzedam , on chce sie sprzedać a ja nie chce kupić , dobra luz :** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decu Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Kupię tanio używaną piastę torową, bądź całe koło tylne (28 cali) z dowolnym patentem- klejone, spawane- cokolwiek w byle jakim stanie. Najlepiej Warszawa + okolice. Może komuś zalega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Mam oldschool kolo - piasta maillard, wysoki kolnierz, obręcz mavic, zębatka 16t na distal rapid, szytka continental giro - kolo leży u mnie bo kolega przebil szytkę (parę tygodni jezdzilem)i trzeba zakleić, a ja w międzyczasie zdobylem nowe kolo. $$$150pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Może zostało komuś z rozbiórki szosówki kilka potrzebnych mi części? Szukam manetek z obejmą na ramę (lub samej obejmy z gwintami jeśli takowe robiono), hamulca przedniego i jednej obręczy mavic gp4 (szytka). Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foka Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Mam na sprzedaż trochę pierdół ostrokołowych i nie tylko. Sezon Tri się zbiża i muszę upłynić moje wszystkie zasoby $$ niestety kosztem ostrzaka lista gratów: kiera prosta aluminiowa - mega lekka. jak ktoś chce dokładne info to się odzywa szerokosc 40 cm widelec prosty szosowy - krótka sterówka, po wypolerowaniu bedzie lśnił jak głupi wymiary widelca: sterówka ma 14,5 cm i potem jest bieznia 7mm. pochodzi z ramy gdzie główka była 11cm i stery całkiwity wymiar po 1,5 cm. rama huragan - zapieczony w niej jest kawałek alu sztycy do tego ma tylne widelki przeciągniete z karata. jak komus sie przyda taki złom to oddam. wklejone fajne stery. widelec z tej ramy, rama bardzo mała. 52 chyba siodełko - moze byc hitem - san marcos flite - marco pantani "the pirate" bardzo lekkie (chyba okolice 200 gram - moge sprawdzic) troche zuzyte ale w dzisiejszych czasach wole okreslenie modnie znoszone jak najbardziej sprawne. flite to jeden z najwygodniejszych modeli. ostre koło - novatec 13 i 14 zebów. 32 szprtychy obrzecz mavic open pro odrobinke faluje ale jak ktos kumaty to sobie wyprostuje. oponka gatorskin-zime i pol sezonu letniego rekreacyjnie przejezdzi. gratis daje jeszcze jednego gatorskin troche w makabrycznym stanie ale ktos go zaskiguje i bedzie fajnie. mostek od tego widelca - jest brzydki, jak ktos sobie zazyczy to oddam jako gratis albo cos wymyslimy komplet tarcz biopace. nawet 2 tunele oryginalne do nich mam. lewa korba 175 shimano tiagra - octalink manetki shimano - chyba nie indeksowane - jak bedzie odzew to sie upewnie i rozjasnie wszelkie watpliwosci SOLD suport kwadrat 68 - 113 jak ktos ma taki aktualnie to niech wezmie sobie ten na zapas. oddam za drobne, brakuje kontry. [b]przerzutka przednia 105[/b] na obejme. SOLD rama peugeot model chyba S8 - albo jakos tak jak ktos kumaty to niech mnie poprawi. rurki carbolite. fajny materiał na takie gustowne ostre. dosc długie widelki z tyłu az prosza sie o blotniki i jakas troche szersza oponke. moj zamysl byl zeby wepchnac tam 27 z bialym paskiem. jak ktos sie zainteresuje to odpale po kosztach blotniki sks pasujace. przedni widelec z kompletu ale lekko zgiety i sciaga. mostek chyba zapieczony ale jak ktos ma wprawe to ruszy zdjecia wszystkich pierdów: http://picasaweb.google.com/pbondaruk/Ostre# kontakt gg 4309244 p_bondaruk@hotmail.com BUMP mojego ogłoszenia. dodatkowo mam na sprzedaz korby szosowe dram rival bez blatów . za 300 z przesyłką!! koło sprzedam za 200 z przesyłką. czekam na oferty wszystko musi pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Czy wie ktoś, gdzie mogę zakupić w Krakowie taki http://centrumrowerowe.pl/01105065024/Bike_Hand-YC_201_klucz_do_wolnobiegu/Produkt.aspx klucz?? Muszę odkręcić stary wolnobieg Shimano i jest tam mocowanie klucza na 2 zęby, a u mnie w mieście nie mogę takiego dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ja odkrecam wkrętakiem/przecinakiem/etc i młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a197 Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 kupie rame, rozmiar 52-54 cm (żadnych wgniotów, pęknięć, zerwanych gwintów). Rysy? Obtarcia? Kolor?...bez znaczenia. Cena: niska?....jeżeli komuś zalega jakiś "złom" rowerowy w garażu, piwnicy, z chęcią przygarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 a ma ktoś korby campagnolo pista? rozstaw 144, koniecznie z blatem pod szeroki. oferuje wymiane za komplet kol na piastach campagnolo. (tyl campa record pista). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dryeye Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam. Czy ktos ma moze piaste torowa lub taka do przerobienia domowego,lub przerobiona pod 32 szprychy? i szukam tez jakiejs malej ramy dla kobiety 52rozmiar najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZacharO Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 zebatka pod rozstaw 110mm potrzebna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 13 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Poszukuję od jakiegoś czasu ramki. Pewnie mała szansa, że ktoś taką ma na zbyciu, ale muszę spróbować - rozmiar 57-58 - rozstaw 120mm - haki poziomie, otwarte do tylu, ale _niekoniecznie_ - główka 1" - bb najlepiej BSA - materiał - stal, ale nie z kaloryfera - mile widziany widelec - stan - może być do malowania Na allegro szkoda patrzeć, a lokalne targowisko nic mi nie zaoferowało:P Jakieś oferty, namiary, wskazówki, lokalizacje? Jestem zdesperowany, ale jeszcze nie tak żeby dzwonić do Rychtarskiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.