Papista Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Skoro w Miliczu jest jutro, a ja akurat mam wózek kombi to jakby się jeszcze ze 2 typów z Poznania znalazło, to możemy jechać z rana. Samemu średnio mi się chce. Jakby kto miał ochotę, to czekam na priv. P.S. Czy był ktoś z forum wczoraj w mięsnej? Fajne ostre stało przed wejściem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Skoro w Miliczu jest jutro, a ja akurat mam wózek kombi to jakby się jeszcze ze 2 typów z Poznania znalazło, to możemy jechać z rana. Samemu średnio mi się chce. Jakby kto miał ochotę, to czekam na priv. P.S. Czy był ktoś z forum wczoraj w mięsnej? Fajne ostre stało przed wejściem. Jakbyście jechali, to możecie zahaczyć o Czacz, kiedyś ktoś pisał, że tam też cała wieś z wystawek żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Może powiecie mi gdzie w przystępnej cenie można kupić klamki hamulca przełajowe (srebrne).. ? Na Allegro drogo i tylko czarne :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Skoro w Miliczu jest jutro, a ja akurat mam wózek kombi to jakby się jeszcze ze 2 typów z Poznania znalazło, to możemy jechać z rana. Samemu średnio mi się chce. Jakby kto miał ochotę, to czekam na priv. P.S. Czy był ktoś z forum wczoraj w mięsnej? Fajne ostre stało przed wejściem. zółta koza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateunio Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 http://allegro.pl/item831703076_shimano_105_szosa_oldschool_ostre_fixed_suport.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 eee biopace do ostrego... NOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 http://www.sheldonbrown.com/biopace.html zdania są podzielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 zółta koza? Nie bardzo. Też rogate, ale białe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZacharO Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 potrzebna korba 170mm albo chociaz same ramiona jakas 105 600 rx100 albo nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Niestety nic ciekawego nie było (tzn kupiłem sobie 3 koła i widelec ;]), ale z tego co było wysyłane mi na PW to nic nie mam. Sorry za wzbudzanie nadziei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 pochwal sie co i za ile. chce zlapac jeszcze wieksza doline, niz mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 pochwal sie co i za ile. chce zlapac jeszcze wieksza doline, niz mam. - 2 szytki za 10zł/szt, praktycznie nówki, nie wiedzą jeszcze co to asfalt czyli Nju Old Stok - widelec 1cal 19cm sterówki, na rurach reynoldsa 531, lekko podrdzewiały - 10zł - 3 koła tylne: 1) campa record niska 5 rzedowa, obręcz fiamme na szytke, szprychy podrdzewiałe 2) dura ace 7rzędowy mavic gp4 na szytke, szprychy podrdzewiałe 3) piasta sansin obręcz mavic open sup cd, szprychy wery madafakin najs 20zł/szt Ramy niestety nie kupiłem, ale z kół jestem zadowolony, szczególnie z 2 i 3. Szkoda, że przodu na tym dura ejsie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 gratky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Nie wiecie gdzie można dostać pedały do korby Dura Ace AX? mają specjalny system Dyna Drive i na allegro takowych brak. Kupiłem ciekawą korbkę i niechałbym wstawiać tam tulejek na normalne pedały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ma ktoś kontakt albo wiedzę na temat działania puremessenger.pl? Czy oni jeszcze prowadzą sprzedaż? Jakiś czas temu napisałem maila, ale zero odpowiedzi. WWW też teraz widzę, że padło. Chciałem u nich nabyć drogą kupna koronki nawiercane (pod tarczę), bo to jedyne źródło znane mi w Polsce. Dajcie jakieś info, ewentualnie namiar na takie coś w PL. W innym wypadku będę ściągał z UK. Tak na marginesie też jest to fajna opcja, bo na sprockety Velo jest dożywotnia gwarancja (zużytą koronkę odsyłasz i dostajesz nową za free) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja miesiąc temu pytałem ich o koła i odpisali tego samego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ma ktoś kontakt albo wiedzę na temat działania puremessenger.pl? Czy oni jeszcze prowadzą sprzedaż? Jakiś czas temu napisałem maila, ale zero odpowiedzi. WWW też teraz widzę, że padło. Chciałem u nich nabyć drogą kupna koronki nawiercane (pod tarczę), bo to jedyne źródło znane mi w Polsce. Dajcie jakieś info, ewentualnie namiar na takie coś w PL. Myśle że tak, a nawet jak nie prowadzą sprzedaży w co wątpie to zawsze mogą Ci zębatke zrobić. Na stronie głównej masz gdzieś kontakt, znajdź nr do Sławka i sie dogadajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foka Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ja dorwałęm tę cienką sztycę której szukałem teraz poluje na jakieś siodło (fajnie by było znaleźć brązowe, może skóra, ogólnie jakaś kanapa bo to do mało sportowego bika) tanie razem z jarzmem. (przy okazji czy sa jakies rózne rozmiary tych jarzemek >?) czekam na oferty na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 bozar a jesteś w posiadaniu tulejek albo masz na nie namiar?? mi nie chce się szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 painmaker - nie mam problem u z dorobieniem ich. jednak jak zobaczylem oryginalne pedaly, to wolalbym sprzet shimano:] pedaly sa mistrzowskie, gdzie takie dorwac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joe Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 >pedaly sa mistrzowskie, gdzie takie dorwac? Akurat są na ebayu: http://cgi.ebay.com/Shimano-Dura-Ace-Ax-Dyna-Drive-Pedals-w-black-AX-straps_W0QQitemZ270493569894QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3efaac5366 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oddam sztycę ZOOM (srebrna) 1" (25.4mm) za garść drobnych lub 4 piwa Sztyca jak nowa, że tak powiem brzydko - raz włożona ;-) Drobne ryski gdzieś tam się pojawiły, ale to detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 w takim razie bozar jeśli jesteś w stanie załatwić mi takowe to ja poproszę komplecik daj znać na priv na kiedy i jaka cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Akurat są na ebayu: http://cgi.ebay.com/...=item3efaac5366 Dzięki, spróbuję je łyknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golab Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ma ktoś kontakt albo wiedzę na temat działania puremessenger.pl? Czy oni jeszcze prowadzą sprzedaż? Jakiś czas temu napisałem maila, ale zero odpowiedzi. WWW też teraz widzę, że padło. Chciałem u nich nabyć drogą kupna koronki nawiercane (pod tarczę), bo to jedyne źródło znane mi w Polsce. Dajcie jakieś info, ewentualnie namiar na takie coś w PL. W innym wypadku będę ściągał z UK. Tak na marginesie też jest to fajna opcja, bo na sprockety Velo jest dożywotnia gwarancja (zużytą koronkę odsyłasz i dostajesz nową za free) te ich koronki są troche słabo zrobione, dziury nie mają równego rozstawu i u siebie nie dałem rady w jednej wkręcić 5 śrub ale jak jestes zainteresowany to jak bede w domu na swieta to moge poszukać i oddać za free (mam 2-3 sztuki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.