painmaker Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ty rzeźniku rękę se utnij albo łeb a nie ramę będziesz kaleczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kupie obrecz/cale kolo na przod w rozmiarze 650. moze byc z opona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kupie obrecz/cale kolo na przod w rozmiarze 650. moze byc z opona Nowe mavici możesz dostać we Wrocławiu w harfie, bo ostatnio pytałem - open pro 650 czarne = 200zł w "promocji". ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ty rzeźniku rękę se utnij albo łeb a nie ramę będziesz kaleczył Proszę, jak to się martwi o moją ramę, socjalista:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jak będziesz bił swojego psa, swoją żonę lub dzieciaka też się będę martwił. po co dajesz tu takie żenujące porady, co? jak ktoś kupi za wysoką rame to też mu powiesz że ma ją skrócić kątówką i zespawać z powrotem?? sorry za ot ale aż mi piana poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Znam co najmniej 4 warsztaty rowerowe w Poznaniu, które w ten sposób działają. Już wiesz, czemu o tym piszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Znam co najmniej 4 warsztaty rowerowe w Poznaniu, które w ten sposób działają. Już wiesz, czemu o tym piszę? Struganie tego w domu pilnikiem, a wykonanie w warsztacie na tokarce czy kij tam wie czym to co innego. Pomijając fakt, że on ma rację, bo raczej wątpię, że słusznie jest ingerować w ten sposób w ramy. Co do serwisów rowerowych, to na swojej drodze napotkałem takie historie i teorie, że niekoniecznie musi to być jakaś wyrocznia w sprawie rowerów Ale myślę, że nie ma się co kłócić, bo to nie miejsce i czas... Już pisałem w innym temacie, ale dam jeszcze raz - potrzebuję sztycy 26,6 dłuższej niż 20 cm. Około 30 by mnie zbawiało i pozostawiało jeszcze spory zapas, ale nie wiem czy coś takiego w ogóle istnieje (kwestia wsadzenia sztycy typu zoom w ramach prowizorki oczywiście wchodzi w grę, ale może akurat ktoś dysponuje dokładnie tym czego szukam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Najprawdopodobniej w piątek jadę grzebać w starych śmieciach rowerowych. Jeśli są chętni na jakieś konkretne podzespoły to piszcie. Pamiętam że pejnmejker i kaemes szukali przednich kół na campagnolo record i ich mam w pamięci. Przykładowe orientacyjne ceny. Pedały z noskami i paskami, w tym te zrypane trójkątne szitmano - 15zł mostki 1cal 10-30zł sztyce 10-20zł baranki/proste kiery 10-20zł koła 30-100zł obręcze 10-50zł suporty 10-20zł Jak ktoś z Wrocławia ma 1. Samochód. 2. Czas. 3. Pieniądze. to zapraszam (kolejność ma znaczenie). Najlepiej odbiór towaru we Wrocławiu na alejkacie 5 grudnia lub wcześniej. Jak nie to w ramach wspierania wrocławskich kurierów wysyłka TYLKO dhlem - koszt co najmniej 25zł. Nie mam kasy za bardzo jako bezrobotny magister, wiec na hurtowe zakupy nie liczcie i nie umawiajcie się ze mną na 15 sztyc kampaniolo rekord i 20 obręczy szamala, chyba że sami chcecie kasę wyłożyć. Jak by mi ktoś napisał, że mam coś kupić, ja bym kupił, a ktoś by się wykręcał to znajdę i zatłukę jak psa. Jeśli pojadę i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to może będzie to "impreza" cykliczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A kryształowej czaszki inków byś tam nie znalazł? Tak na serio to potrzebuję blatu 42-50z w rozstawie Shimano. Wchodzi w grę podrzucenie części do znajomego (mieszka na Skłodowskiej, to chyba blisko centrum)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 johndoe mam już campe record , leży przedemną na biurku dałem 39 z całym kolem. jakbyś był łaskaw siodełko concor albo pedały jakies campowate w stylu mksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A kryształowej czaszki inków byś tam nie znalazł? Tak na serio to potrzebuję blatu 42-50z w rozstawie Shimano. Wchodzi w grę podrzucenie części do znajomego (mieszka na Skłodowskiej, to chyba blisko centrum)? Nie ma problemu, jak coś będzie to wezmę i się jakoś zgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba206 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jak ktoś z Wrocławia ma 1. Samochód. 2. Czas. 3. Pieniądze. 1, 2, 3 o której wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 1, 2, 3 o której wyjazd Samochodu brak, póki co. Wyjazd z rana jeśli będzie pksem/pkp to koło 7-8, jak samochodem to koło 9-10. Póki co trwają poszukiwania samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 I naprawdę możesz mi kupić te wszystkie wspaniale rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 I naprawdę możesz mi kupić te wszystkie wspaniale rzeczy? To co podałem udawało mi się u tego kolesia kupić/widzieć, więc jak masz jakieś skryte marzenia i trochę grosza i trochę szczęścia to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 tylko nie wykup wszystkiego bo niedlugo zawita do maciasa mocna ekipa z poznania na łowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 tylko nie wykup wszystkiego bo niedlugo zawita do maciasa mocna ekipa z poznania na łowy Jak przyjedziecie, to się będzie mogli co najwyżej w narty zaopatrzyć już pewnie. Pogoda jeszcze ok, to rowery jeszcze zabierają, ale coraz więcej nart/butów się pojawią, a coraz mniej rowerów. Wystawkowicze są jak nibyrowerowe sklepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ej gdzie macie tych wystawkowiczów? nie przypadkiem na północ od wrocławia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ej gdzie macie tych wystawkowiczów? nie przypadkiem na północ od wrocławia? Większość jest z Milicza i okolic, tak więc z niedalekiej północy. Jak byś się uparł to byś z Poznania też tam dojechał. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 hehe ja jestem z krotoszyna dla ścisłości - to 25 km od Milicza jeszcze nie wiem czy mam samochód jutro, ale jesli pojedziecie pks/pkp to sie odzywajcie do mnie zaraz na gg 3567561 to 4 osoby mogę zabrać. ja poszukuję ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 hehe ja jestem z krotoszyna dla ścisłości - to 25 km od Milicza jeszcze nie wiem czy mam samochód jutro, ale jesli pojedziecie pks/pkp to sie odzywajcie do mnie zaraz na gg 3567561 to 4 osoby mogę zabrać. ja poszukuję ramy Do milicza jedź w czwartek jak cos. Ja w piątek jadę na południe koło kłodzka. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 faaaktycznie dopiero doczytalem ze w piątek jedziesz. kurcze w czwartek to juz mi srednio pasuje... jutro bede jechał, może coś jednak znajde. rozumiem ze otwierają w czwartki raczej, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Targ jest w czwartki, ale możesz się przejść po miliczu i pozaglądać ludziom w podwórka i próbować się z nimi dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba206 Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Samochodu brak, póki co. Wyjazd z rana jeśli będzie pksem/pkp to koło 7-8, jak samochodem to koło 9-10. Póki co trwają poszukiwania samochodu. jak napisałem 1, 2, 3 mam samochód, z czasem będzie problem bo myślałem, że to po południu, ale może uda się to połączyć z wyjazdem "służbowym" kasa też się znajdzie więc można zbierać zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ufff połaziłem w cieszkowie po podwórkach ale nic nie znalazłem zawsze chciałem mieć bianchi więc kupiłem peugeota w barwach bianchi:) w krotoszynie na targu bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.