elberet Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 http://www.allegro.pl/item816302630_rama_szosowa_raleigh_na_eatsonie.html fajna przełajówka. o.58. ale ma długie haki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 korbę alu 165mm pędem nabędę (najlepiej srebrną) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 newman sprawdz w cykloturze mają spory wybór nawet jak będzie czarna to pobawisz się drobnym papierem, wypolerujesz i będzie się świeciła jak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Przygarnę sztycę: - srebrna - grubość 1" - dł. 350mm i więcej - może być używana. Poznań. Info na priv. sprawdź w eurobike na starołęce, ostatnio czyścili tam magazyn ze sztyc gipiemme, po 15 złych były. ładne takie, z rowkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Szukam jakiejś ciekawej sztycy na 26,6mm. Najlepiej srebrna. Tak, wiem że są Zoomy i Accenty, na razie jednak szukam czegoś bardziej kultowego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 chodzi ci o taką sztycę jak dura ace 26,6 jaka leży u mnie pod biurkiem razem z resztą gratów?? uprzedzając pytanie nie jest na sprzedaż tak się chciałem z próżności pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ale neistety bedzie ona tam leżeć i leżeć bo w wichrze jest 26.2 czy tam 26.0 haahahhahaahahhaahahahahahahahhaahahhhaahhahahahahahahahahaahhahaah i kto tu jest zlośliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 http://www.allegro.pl/item816122813_campagnolo_record_aero.html zawsze możesz szobie sztoczyć sztycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ale neistety bedzie ona tam leżeć i leżeć bo w wichrze jest 26.2 czy tam 26.0 haahahhahaahahhaahahahahahahahhaahahhhaahhahahahahahahahahaahhahaah i kto tu jest zlośliwy i hahahaha jestem złosliwy bo w moim wichrze jest 26.6 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no to widze ,że masz sponsora na sztyce Gurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Sponsora jak Galerianki Mam zooma i nie narzekam. puszki siecia + zoom dają rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a ja też mam 26.6 łooooo i komu teraz łyso? szkoda że takie krótkie robili te sztyce a gurek nie jara się takim sprzętem on i tak wszystko łamie niszczy i gryzie więc nie ma sensu dawać mu nic ładnego tak to jest jak się całe życie tylko drewnem na opał bawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 jak sie jezdzi to sie łamie. póki działa jest git. mam ładny blat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 nie wątpie , z drewna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 nie, z tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Może ktoś chce się pozbyć korby (z baltem), najchętniej jakieś Shimano. Max 170mm. Pisać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 http://allegro.pl/item816340758_pedaly_szosowe_aluminiowe_standard_nowe.html Kupie pedały tego typu Lepiej używane, żadne campy i inne drogie rzeczy. Byle się kręciły i miały kapsle. nie odsylac do allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 http://allegro.pl/item816340758_pedaly_szosowe_aluminiowe_standard_nowe.html#gallery może takie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Mam do sprzedania stery klasyczne srebrne jednocalowe fsa 22.2x30x27, nóweczka nieśmigana, ledwo je na sucho wetkłem, okazało się że są ciut za duże i brak mi widelca. Jakby komu podpasowały to za 25 złych je pogonię, albo za 30 z przesyłką. Są to dość lekkie stery, ważą chyba 104 gramy. Mogę też wymienić na nowe, ale niższe - może ktoś miał podobny problem. Całuję Was, dzieciaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Mam do sprzedania stery klasyczne srebrne jednocalowe fsa 22.2x30x27, nóweczka nieśmigana, ledwo je na sucho wetkłem, okazało się że są ciut za duże i brak mi widelca. Jakby komu podpasowały to za 25 złych je pogonię, albo za 30 z przesyłką. Są to dość lekkie stery, ważą chyba 104 gramy. Mogę też wymienić na nowe, ale niższe - może ktoś miał podobny problem. Całuję Was, dzieciaki:) http://allegro.pl/item814589338_stery_fsa_1_trwale_mtb_szosa_bajkszop_com.html mówisz o tych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 http://allegro.pl/item814589338_stery_fsa_1_trwale_mtb_szosa_bajkszop_com.html mówisz o tych ? Taaa. bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 hahahaha też miałem taki problem z tymi samymi sterami przez to że dolna bieżnia jest igiełkowa więc ma wyższą miskę co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Można zeszlifować główkę ramy trochę z tej, trochę z tamtej i będzie hulać. Tak samo jak czasem przy zakładaniu suportu. Ale mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.