painmaker Napisano 5 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 licytacja na forum?? czy od tego nie jest alledrogo? wydawało mi się że jak chcesz tu coś kupić to podajesz cenę i szukasz kupca chyba że o czymś nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 6 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tu gościa skierowałem z innego tematu bo chce sprzedać rower a nie wie za ile, a sprzęt wydaje mi się być ładnym materiałem na fixa (gdyby nie ten rozmiar ;/). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 6 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a jest ktoś chętny na ramę romet wicher 555mm jak nowa. w idealnym stanie, prosciutka. goła stal przygotowana pod lakiernika do tego oryginalny widelec od kompletu, ale juz stan gorszy niz ramy przez moja głupote. waham sie czy sprzedac, zalezy jaka cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Manetki: Shimano 600 Jaka cena gdybyś sprzedawał na części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 a jest ktoś chętny na ramę romet wicher 555mm jak nowa. w idealnym stanie, prosciutka. goła stal przygotowana pod lakiernika do tego oryginalny widelec od kompletu, ale juz stan gorszy niz ramy przez moja głupote. waham sie czy sprzedac, zalezy jaka cena... sieciu, co jest z Tobą? Dochodzą wiadomości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 no własnie sieciu ! a tak btw . Chetnie kupię rame torową w rozm ok.56 wichry, supery etcetera . nie musi być ładna , ważne zeby była cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 postanowiłem jednak dać go najpierw do malowania. bedzie to kolo RAL6027 lub RAL6034. Wkręce suport, który już mam, potrzeba jeszcze sterów. przejade się i jeśli nie będzie passował sprzedam temu, kto da więcej . Bo pamiętajcie, że rama jest jak nówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ja jeszcze chetnie nabede , piaste przednią .\ Fajną to znaczy : campa c-record na niskim albo duraace black generation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nie maluj jej na ten obrzydliwy błękit! chociaż widzę, że nie tylko ja mam chrapkę, a fundusze skromne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Nie maluj jej na ten obrzydliwy błękit! chociaż widzę, że nie tylko ja mam chrapkę, a fundusze skromne ;] to bardziej turkus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tropheus Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kupie korbę szosową campagnolo lub shimano (ze wskazaniem na campe) z blatem 52-53 zeby na kwadrat. Oferty (najlepiej ze zdjececiem) kierowac na pw lub na gg: 1283224 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kupie korbę szosową campagnolo lub shimano (ze wskazaniem na campe) z blatem 52-53 zeby na kwadrat. Oferty (najlepiej ze zdjececiem) kierowac na pw lub na gg: 1283224 http://allegro.pl/item809400787_rarytas_korby_campagnolo_croce_d_aune.html http://allegro.pl/item812393627_shimano_rx_100_biopace_klasyka.html http://allegro.pl/item805131824_shimano_600_ultegra_fc_6400_170mm_nowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tropheus Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 szukalem na allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bemol14 Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Szczerze mówiąc nie wiem ile, próbowałem znaleźc orientacje w cenie każdej częsci ale niektórych mi sie nie udało. Jaka cena gdybyś sprzedawał na części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 czasami pytacie o takie rzeczy że mi ręce opadają ma ktoś campę record gold idealnie nową w pudełku do 100zł? i ramę koga miata pista stan idealny zamienię się za ramę szosową biobika... \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nie rozumiem o co Ci chodzi , mogbys sie burzyć gdybym chciał kupic c-recorda sheriffa . A c-recordy na niskim często sie zdarzaja w jakiś starych kołach , raz przegapilem na allegro razm z obrecza campa czarna i w sloneczku , poszlo to za 110zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januch Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Sztyca 24mm nie będzie pasować do tej dziury 23.8 bo kolega ma taką i ni uja się tego nie zmieści. Podaj ceny gratów i się nie tajniacz jak byś bóg wie co tam miał. Ceny podaje osobą zainteresowanym na prv. Sztyca już poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poluc Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dokładnie mam nadzieje ze jutro ją ujrzę na żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kupię piastę torową na tył 36 H. Najlepiej używka! Nie podawajcie linków do Novatec'ów z allegro. Pozdrawiam kontakt PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 zawsze jest miche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 albo c-record na starym kole od kogoś kto wchodzi na to forum ale nie wie ile jest warta bo jest SKOŃCZONYM IDIOTĄ teraz już wiesz o co mi chodzi panie KMS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Przygarnę sztycę: - srebrna - grubość 1" - dł. 350mm i więcej - może być używana. Poznań. Info na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 painmaker , aha czyli masz na sprzedaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mam na zbyciu hamulec przedni razem z jakąś klamką, pancerzem i linką, dorzucić mogę nową, drugą, długą linkę i pancerz. jak ktoś coś to pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 kupię ramę szosową, przełajową lub torową 56 rozmiar. oferty tutaj, na priv albo gg 3567561. fajnie, gdyby z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.