Konik Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kupię sfixowane tylne kółko w rozmiarze 26", może być jakaś tania używka lub namiary na nowe do 150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bemol14 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kupie szosówke do 1500zł. rozmiar 48- 53 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puello Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kupię piastę torową Novatec na tył. Najlepiej czarną , wysoki kołnierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurokura Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 idź se na plac wolności w kato tam w jednym z 2 sklepów jest zadni nowatek w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puello Napisano 15 Września 2009 Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Jest zadni ale nie zadni na wysokim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Sprzedam Rometa Huragan, rozmiar 57-58, dla zainteresowanego sprawdze. http://www.forumrowerowe.org/topic/58650-rower-romet-huragan-100-orgina/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horniasty Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kupię klamki typu cyclocross/timetrial, małe, krótkie, na górę baranka, głównie chodzi jednak o otwieraną obejmę, tak by nie trzeba było zdejmować gripów/owijki itd, żeby je założyć tak jak tu u promax'a Promax TT lever ostatnio poszła taka para na allegro.. ale zaspałem najchętniej para, ale jedną też kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 kupie czarne OURY grips. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahou Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Kupię suport 68x103mm JIS (wałek 103mm, gwint angielski/BSA, korpus 68mm, na kwadrat shimanowski) Gdyby ktoś coś słyszał o istnieniu podobnego cuda w kraju, uniżenie proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johntheripper Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 kupie czarne OURY grips. Mam czarne OURY, nieodpakowane, niestety zaplacilem za nie z przesylka ze Stanow 57zl wiec za tyle moge "oddac". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mam czarne OURY, nieodpakowane, niestety zaplacilem za nie z przesylka ze Stanow 57zl wiec za tyle moge "oddac". hhhmm mysle ze sie dogadamy,przesli jakas fotke jezeli to nie klopot . pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johntheripper Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 No nie bardzo mam jak zrobic zdjecie, ale gripy sa dokladnie jak na zdjeciu, tylko nieodpakowane, nigdy nie zakladane i bla bla bla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Panowie, gdzie kupię miśka na wysokim kołnierzu w poznaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Panowie, gdzie kupię miśka na wysokim kołnierzu w poznaniu? W bike parku ale przepłacisz, zamów u faryniarza albo ruska, ktoryś z nim powinien to sprowadzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 U ruska to wiem gdzie, ale faryniarza nie. Jestem tygodniowym poznaniakiem jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 U ruska to wiem gdzie, ale faryniarza nie. Jestem tygodniowym poznaniakiem jeszcze Dowiedziałem się że w poznaniu można zamawiać u Ruska. Faryniarz to mechanik, ma swoj serwis na Poznańskiej 58a, gdybyś miał np. zapieczoną sztyce on pomoże i wielu trudnych sprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilok Napisano 23 Września 2009 Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Koronkę 15T i 17T gwintowaną. Kupię. Kontrę też kupię (Najlepiej w Wawie, ale przesyłkę też przyjmę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 23 Września 2009 Udostępnij Napisano 23 Września 2009 kupie tarcze 44T rozstaw 130mm (5 ramion) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 24 Września 2009 Udostępnij Napisano 24 Września 2009 co do tarczy to podjadę jutro ew. w poniedziaek do ruska i sprawdzę. co do sproketów to 15 durasia bez problemu od gurka na allegro ale z 17 bedziesz miał problem i ratować cię może ew. sprowadzanie z gb lub choćby berlina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 szukam manetki sachs-huret 6 begową. najlepiej model commander ale w tej chwili nie przykładam do tego aż takiej wagi. manetka wygląda tak: http://allegro.pl/item761226719_manetka_dreigang_do_piast_3_biegowych_sachs_i_sram.html gdyby ktoś mial coś takiego to będę wdzięczy za kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dahek Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Ptx jestes z kielc to idż do sklepu Piątka ja niedawno zamawiałem u niego w sklepie tarcze 44 na 130mm dura ace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AmAdeuz Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 To ja od siebie: http://www.wroclawiak.pl/44801_rower_torowy_fuji_track_pro.html Bardzo bym byl wdzieczny za odbior osobisty p.s. w razie pytan: amadeuz(małpa)op.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 kupie blat 48z pod rozstaw 5srub 110mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poluc Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 szukam stosunkowo lekkich obręczy niedrogich najlepiej na stożek mogą być jeżdżone oby nie jajka. ale wolał bym coś nowego co byście doradzili? tak do 100zl za komplecik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 szukam stosunkowo lekkich obręczy niedrogich najlepiej na stożek mogą być jeżdżone oby nie jajka. ale wolał bym coś nowego co byście doradzili? tak do 100zl za komplecik? Jak chcesz lekkie to nie stożek. Do 100zł za komplet to nic ciekawego nie znajdziesz. Poszukaj tych ja mam na nich jedno kolo, bardzo popularne we wrocku, bo były za 40 czy 45zł do dostania. Tylko, że one ważą tyle co standardowe "stożki" czyli 600+ gram/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.